American Idol 2006
Raspunsuri - Pagina 3
Nadia1976 spune:
Mate, nici mie nu mi-a placut Fantasia... si cantecul ei in Finala... SoneShing to talk about"... ea asa zicea (canta), someShing, nu someThing... anyway.
Eu cred ca va castiga Kellie, are voce buna, dar e prostutza facuta gramada, saraca... ooooffff. Sapt. asta, Simon nici macar nu s-a mai obosit sa-i explice ce vroia sa zica.
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
michelle7 spune:
hm . de kellie am uitat. faptul ca e prezentabila s-ar putea sa reprezinte un avantaj. oricum in momentul asta sunt sigura ca multi o voteaza pt ca face show. cred ca multi asteapta cu nerabdare sa mai scoata kellie o prostie din gura. din fericire pt ei , kellie e consecventa si nu-i dezamageste.
Llaura spune:
As zice ca cele mai mari sanse sa castige le au Kellie si cealalta McPhee...au "fatza", nu stiu cum sa zic.
Saptamana asta cu Queen a fost f. relevanta despre cum stau concurentii pe la capitolele imaginatie si cultura muzicala. Cica "eu nu am auzit cantecul asta pana acum"; pai prietene, ai trait pe luna sau cum?! alcool]
Ana-Maria21 spune:
Bunaaa.Mie imi place de Paris si de Chris, sunt super iar saptamana viitoare cred ca va iesi Ace.
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
Ana-Maria21 spune:
AAAa uitasem sa spun ca nu-mi vine sa cred ca au dat-o afara pe Mandisa
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by Ana-Maria21
AAAa uitasem sa spun ca nu-mi vine sa cred ca au dat-o afara pe Mandisa
nimanui nu-i vine sa creada.....
mate spune:
quote:
Originally posted by Nadia1976
Mate, nici mie nu mi-a placut Fantasia... si cantecul ei in Finala... SoneShing to talk about"... ea asa zicea (canta), someShing, nu someThing... anyway.
Eu cred ca va castiga Kellie, are voce buna, dar e prostutza facuta gramada, saraca... ooooffff. Sapt. asta, Simon nici macar nu s-a mai obosit sa-i explice ce vroia sa zica.
Nadia,vezi c-ai incurcat borcaneleanul trecut in finala au fost Carrie si Bo,a castigat Carrie(fata blonda).Fantasia a fost acum doi ani...
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama
Cine da din coate...departe ajunge...
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by mate
Nadia,vezi c-ai incurcat borcaneleanul trecut in finala au fost Carrie si Bo,a castigat Carrie(fata blonda).Fantasia a fost acum doi ani...
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama
Cine da din coate...departe ajunge...
OOoooooooo, my mistake! Asa e. A iesit Carrie Underwood; mie mi-a placut si imi place cantecul ei lansat si in top, pe locul 1 la ceva Country Music Radio, nu stiu cate saptamani la rand, "Jesus, take the wheel". L-ai auzit?
Ana-Maria21 spune:
Da canta superb Carrie Underwood.Da ultima ei melodie va place?Don't forget to remember me?E super.Ce ziceti...cine iese saptamana asta?
michelle7 spune:
Cine credeti ca va fi eliminat maine? Eu zic ca Kellie sau Ace . si bottom 3 va fi Kellie , Ace si Taylor.
Chris si Paris m-au impresionat ca de obicei.