American Idol 2006

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Michelle, asa e! Ace a fost eliminat. Nu pot crede ca Paris a fost in Bottom three... Saptamana viitoare: Andrea Bocelli! Abia astept.

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

mai taylor asta o duce tare bine. nici un bottom 3 pana acum ( daca tin bine minte) . kellie dupa parerea mea a avut cea mai proasta prestatie si ace cea mai proasta voce din cei ramasi. cred ca lumea o voteaza pe kellie pt ca e simpatica. Chris si Paris sunt ultimii pe care ma asteptat sa-i vad in bottom 3 dar asta e. Paris a avut o prestatie unica. ce e interesant e ca , daca nu era acceptatata la AI , paris intentiona sa se lase de muzica,dar soarta a vrut altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Hai sa aduc subiectul pe prima pagina,saptamana asta a plecat Kellie...dupa parerea mea cei ramasi au sanse egale la titlu...La noi se da la televizor cu o intarziere de cateva saptamani,noroc ca o am pe mama care ma tine la curent.

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Aplecat Paris.Nu imi vine sa cred.

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput

adevarul e ca ceilalti sunt mai buni ca ea. Paris exceleaza doar in Jazz si Blues . se vede ca in domeniul asta a exersat mult. Acum imi pun sperante in Chris oricum cei 12 norocosi au sanse mari sa aiba cariere de succes .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Mie imi plac toti cei cinci ramasi...dar imi pun sperante in Chris,e cel mai bun.

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

Si eu tot in Chris imi pusesem sperantele.....dar acum ce facem....ca a plecat.Pe cuvant fetelor ca am ramas socata,nu imi reveneam...imi venea sa plang.A-ti vazut saracul ce blocat a ramas si el dar si Katrinne?
Nici acum nu mi-am revenit.

"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput

singura mea speranta e in Elliot acum ca si bunicul Taylor cu genunchii lui anchilozati ( nu inteleg cum poate cineva sa spuna ca taylor e entertainer dar ma rog) si nici McPheea cea cu voce scartaita nu-mi plac

Mergi la inceput

Mie imi place cat de cat de MCPhee...fata de Taylor....eu nu stiu cum il vede lumea Americam Idol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Chris a fost si in voturile mele pentru next american idol dar acum chiar ca nu stiu ce sa mai zic .
AM PLANS :( cand a fost eliminat CHRIS.

Imi pun puterea voturile asupra lui Katrine...mai bine ea decit "tataie taylor" sau Elliot !!

"Daca crezi ca exista Vesnicia si stai nepasator, meriti sa fii inchis in casa de nebuni" - un parinte

Mergi la inceput