American Idol 2006
Raspunsuri - Pagina 2
michelle7 spune:
daaaa. socul show-ului.sunt sigura ca din cauza ca e grasa ca de cantat canta super.
motanik spune:
da' ala mic cu ochelari mai e? ca de vreo doua saptamani nu am vazut...
--------------------
Andra
Llaura spune:
Ala mic cu ochelari a plecat.
O votati pe Paris, da? daca nu, sa vedeti ce ma iau eu de voi aicea la ZZ.
michelle7 spune:
chicken little a plecat. tare dragut mai era. si f. inteligent si echilibrat pt cei 16 ani ai lui. Pe mine singurul care ma calca pe nervi si nu stiu exact de ce e cel cu parul carunt care danseaza ca un bunic.
Nadia1976 spune:
LOL, Michelle... ala e Taylor. Intr-adevar, danseaza ca un retardat, dar are, totusi, o voce fff placuta. Si sunt convinsa ca sapt. viitoare o sa faca treaba f buna, cu (,) cantecele lui Rod Stewart. Queen nu e genul lui de muzica, cum de altfel, nu e nici genul lui Paris.
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
michelle7 spune:
daaa Taylor. adevarul e ca are o voce super ,dar n-are fata de pop idol. cel eliminat aseara cum il cheama? bulky? blacky? glumesc si eu dar chiar nu-mi aduc aminte numele, arata tare neingrijit dar cred ca e f. popular in zonele in care look-ul ala e la moda. probabil se va muta in nashville si va deveni star de muzica country
michelle7 spune:
eu zic ca ultimii trei vor fi Chris ,Elliot si Paris. Voi ce credeti?
Si mai cred ca saptamana viitoare va pleca Ace cel pletos
Llaura spune:
Nu stiu, dar e cel caruia i-a zis Simon "Jessica Simpson"
Am avut emotii pt Paris, a fost intr-adevar cam weird.
Dc ne-a dat afara de la zizi?
mate spune:
Mie-mi plac Paris si Chris,sper sa fie amandoi in finala si sa castige Paris....ca anul trecut nu mi-a placut aia care a castigat,mie imi placea Bo...
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama
Cine da din coate...departe ajunge...
michelle7 spune:
chiar ma intrebam unde disparusera idolii .oricum am deschis subiectul intamplator pt ca A.I. habar n-aveam ce inseamna . de ce nu puneti titlul American Idol , ca e mai important decat faptul ca subiectul e cules de la Zz?
Cine credeti ca o sa castige? Eu banuiesc ca va fi Chris , desi as vrea sa fie Paris.