Sezatoarea canadiana (45)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Duminica, 23 aprilie. E in ziua de Sf. Gheorghe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Hello, hello, hai ca iar vine ploiaia...
Laura, sa cresteti frumos, bebe, nu tu! Sa va mearga bine si sa nasti cu bine. Pina atunci mai este, asa ca papa bun, dormi cit incape, pe urma te taie de la ratie :) Dar asta stii si tu, asa ca bucura-te cit mai mult de astea 9 luni!
Ira, tot ce stiu e ca la Sf. Nicolae este cor, il dirijeaza un tip pe care-l cunosc de pe vremea cind stateam in Ct. St Luc. Vrei sa gasesc nr de tel?
Ana, tare mi-a placut si mie slujba anul trecut la Mihail si Gavril (cred ca asta e hramul, nu sint sigura) pe St. Croix, despre aceeasi biserica vorbim oare? Anul acesta o sa incerc, totusi, biserica din Laval, nou nouta, e la trei strazi de mine, in Chomeday, intersectia Du Souvenir cu Bd. Chomeday (Ange, rectifica tu daca nu zic bine, e extras din ziarul romanesc).
Voi ce faceti cu astea trei zile de vacanta? Commission Scolaire de Laval asta ma scoate din sarite... Noi avem liber o zi, copiii trei!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Phoai dà mine, pai d'aia am vrut sa ma fac eu profa, ca sa nu ma doara capu' de tembelii astia de la Commission Scolaire, ca nu ne punem noi cu ei. Dac-ar fi dupe ei, ar face 3 vacante mari si 15 de primavara, garantat. Vai de banii nostri...

Daca nu te deranjeaza, Simona, as vrea numarul, poate ma primeste dirijorul cu pricina in cor (asta daca vreau si eu sa ma duc, dupa ce-l ascult)

Ana, sigur o sa ajung si acolo, la St Laurent...e f aproape de mine...

Claudia, daca nu esti experta in coruri, 3 flotari intr-o mana. Pai se poa' ? Esti primul roman pe care-l intalnesc si sa nu fie expert la de toate...Sa-ti dau un pont....noi tot ce facem mai bun, e cand doarme Sofia, ca in rest suntem cam 90 % dedicati ei....deci daca Alexandra va dormi in carucior la biserica, numa' bine veti fi si voi cu gandul la Dumnezeu si veti putea savura slujba in liniste sufleteasca...

Laura, frumoasa biserica, ce n-as da si eu sa ajung acolo...

Sa inteleg ca o sa fii singura, sau iti vine canadezu' din deplasare ?





Astazi am fost cu Sofie la terasa Second Cup si am ascultat :

Maia hiiiiiiiiii
Maia hooooooooo
Maia huuuuuuu
Maia ha haaaaaaaaaaaaa

Bineinteles ca Sofia s-a ridicat in picioare pe scaun si a inceput sa cante din toti plamanii, de-mi venea sa intru pe sub masa. Ii adora pe tembelii aia dragalasi, am uitat cum ii cheama. Dar m-am simtit asa de bine ca s-a pus muzica romaneasca la difuzoare pe strada...

Cat despre Dumnezeu....in aceste zile de piosenie, am vrut s-o chestionez pe Sofia la subiect, mai ales ca nu i-am vorbit niciodata pe tema asta. Si-mi place s-o provoc, recunosc :

Mami : Sofia, ce e Dumnezeu ?
Sofia : Dumnezeu e male.
(la faza asta mi s-a facut pielea gainii, va jur, noi suntem cu biserica ca baba cu mitraliera)
Mami : bine, bine, dar ce e ?
Sofia : Ale ochi si se uita la noi !
Mami : Da, e mare, are ochi, ne urmareste, si ce e atunci ?
Sofia : Mami, nu stiu, mais c'est pas glave, il intlebam pe tati cand ajungem acasa.

Relax and do it :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

"Ii adora pe tembelii aia dragalasi, am uitat cum ii cheama"

OZONE se cheama, mey.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:


Legat de biserica, noi am fost la Biserica Ortodoxa Romana din

8080 Ave Christophe-Columb
Montreal QC H2R 2S9
Tel: 514-274-2181
Preot : Rev. Nicolae Stoleru ,si acolo vom merge si de sarbatorile Pastelui.Duminica este scoala romaneasca pentru copii, este tare frumos.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Mey doamna viitoare profesoara , pai tu te plangi de cancer de la microwave si creme bronzante, da fumasi o tigare??? Cum vine asta, huh? N-ai citit averismentul de pe pachet? Tztztztzt ...

Noi de Paste mergem sa ne impartasim la biserica, vom fi in formula completa (soseste si socru'meu), asa ca probabil vom ciocni ouale de la unii la altii. Si in sfarsit, maine termin si eu scoala....Traiasca U of T, da bine ca se termina, ca ceea e prea mult strica

Felicitari Laurei si Corinei pt. sarcina ! Va admir pt. curajul de a o lua a doua oara de la capat

PS: Ira, ce ai mama cu vacantele? It works for me just fine ...

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by Podeanu


Nu stiu unde locuiesti tu, dar la mine in Rive Sud sunt campuri organizate de viile si costa incomparabil mai putin. De ex,acum 2 ani m-a costat toata vara (mai putin vacanta constructorilor) ptr 2 copiii in jur de 600$ si o saptamina i-am trimis in sleep away camp (tabara noastra) la munte , doar sapt aia m-a costat 350ptr amindoi. Si eu ii dadeam inainte la campul scolii si saream de o mie de dolari, asta fara activitati. De facut faceau acelasi lucru in ambele parti, o zi pe saptamina aveau sortie si in rest prin parcul scolii, piscina de cartier.
Incearca sa intre pe viile de montreal si cauta la info -loisir.

Dana si gemenii
Voiculestii



Dana,

multumesc frumos pentru pont, el acum are prima vacanta si habar n-aveam; oricum pe august ramane la un camp scump, ca am platit deja inscrierea 75 cad, dar pe iulie il voi da la un camp obisnuit si mai salvez ceva $.

ange,

da, este biserica de pe St.Croix, eu in Laval n-am fost, a mers sotul o singura duminica si a venit acasa nu foarte incintat, deci tot in St.Laurent vom merge.

Ana

http://community.webshots.com/user/montrealpoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Tocmai mi-am amintit ce voiam sa va intreb mai sus, fetelor la ce fel de activitati participa fetitele voastre si de cate ori pe saptamana? Gen inot, patinaj, dans, chestii de astea...vrem sa incepem si noi serios din vara asta, din moment ce mami va avea vacanta ....

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Fetelor, multumesc din suflet pt felicitarile voastre ! In ca nu-l adaug pe bb la emoticon, ce sa scriu, bb 5 saptamani ? Mai am rabdare vreo 2 saptamani si-l adaug si pe el micutzul , firimitura cum ii zice Ioana .

Sunt bucuroasa ca a acceptat un specialist sa ma vada, si am progr pe 8 mai ...sper sa-mi faca eco atunci .

Btw cu biserica, tocmai am aflat ca cele 2 biserici ortodoxe si romanesti de la noi din oras nu au clopote...va vine sa credeti asa ceva ?
Pai ce slujba de inviere e aia fara clopote si toaca ????

Maine facem cozonac, prima sarja de incercare, va spun eu cum iese !

Khristin, eu tocmai am inscris-o pe Ioana la balet la Community Center pt inceput, a parut tare incantata...toate gazele erau cu tutu, balerini, costumas roz...printese, nu alta !!!

Care Corina mai e insarcinata ???

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Neatza',
Ira, o sa iti trimit un PM diseara, miine dim. cel tirziu, eu n-am stiut niciodata nr. lui, ne intersectam pe la chefurile unor prieteni comuni. Asa ca sun prietenii diseara si te pm-esc.
Ana, acu' m-am trezit si eu! Nu stiu cit costa, poti sa suni sa intrebi, dar stiu ca Centre de Sablon are Camp peste vara. Radu face acolo inot si karate, asa ca am vazut in treacat pliantele. Ca locatie, este pe strada Sablon, cum vii tu pe Notre Damme dinspre autoruta 13, pe stinga ai un Mourelatos si prima (sau a doua?) straduta pe dreapta este Sablon.
Si, de altfel, zilele astea trebuie sa primim si pliantul esditat de primarie cu campurile de jour din oras. Ba, mint, cred ca le-am primit.
Da, asa e l-am primit, dar e si pe Internet, chiar am verificat:
http://www.ville.laval.qc.ca/
la Activités Estivales este sectiune Campuri in format PDF, fix brosura pe care o am acasa.
Pusi,
Simonna

Mergi la inceput