Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 9
dordia2000 spune:
Atena cred ca e destul de aproape. Cam cat de departe e de Delea Veche??? Eu stau la intersectia cu troleele adica la "Zvon" daca stii. Deci e relativ aproape. Poate vii si tu cu noi in parc!!!!
Anda ok. Astept semnalmentele si programul si ...spioana ma fac!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
anda77 spune:
a, si pt. prima intrebare a lui alinus: doar de 2 ori s-a intamplat sa nu se trezeasca sin gur nichitutul pt. papa aia de seara-noapte si o data l-am trezit eu sa-i dau sa manance. cealalta data, cand nu l-am trezit, s-a trezit in mijlocul noptii de foame ca normal ca nu-i tinuse bibele de la ora 18 pt. toata noaptea, deci nu e nici o smecerie sa n-o trezesti.
la a treia intrebare nu stiu ca nu am ajuns la cereale
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
bb_alinus spune:
Anda draga merci de raspunsuri esti o dulce ca iti faci timp la ora asta!
Mey, io sunt "mama denaturata" ca nu prea mai sterilizez biberoanele, adica o fac la cateva zile, in rest le frec bine cu detergent de vase si cu apa fierbinte... Asa ca am un sterilizator de imprumut, in care intr-adevar intra 6 bibe dar nu stiu ce marca, iar cele 2 aventuri ale mele abia de intra...
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi de aprilie 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
canuta-om-sucit spune:
Abia acum apucai si eu sa va citesc. Vad ca au fost valuri saptamana asta pe aici. Fetelor nu vad de ce va suparati asa de tare, cand in fond si la urma urmei este un forum public si vad ca lumea pe aici e libera sa spuna si sa indruge cam ce vrea ea. Eu am invatat sa nu mai pun la suflet toate rautatile unora, chiar daca uneori mai trag cate un bici si sunt considerata razboinica dar... sincer, nu merita!
Acum vin si eu cu o intrebare, pana cand trebuie sa sterilizam?!! Caci totusi, pentru Dimitrie nu folosesc totul sterilizat. De exemplu la sucul de mere si morcov, panza aia prin care trec sucul o fierb eu dar tot nu mi se pare de ajuns. Castronelul in care rad marul si morcovul nu e sterilizat, caci nu imi intra, lingurita o sterilizez, dar razatoarea nu, acelasi motiv, nu intra. De fiert nu le fierb caci m-am invrednicit eu odata sa o fac si erau opace sticlutele din cauza depunerilor. Asa ca a trebuit sa le spal din nou si sa le sterilizez. Sincera sa fiu nici nu am un sterilizator nemaipomenit, eu am vrut cu totul altceva si mult mai performant dar ...
Acum lamuriti-ma. Astept sugestii.
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
anamari spune:
bb alinus
1. eu nu-l trezesc, cam pe la 9 adoarme si al meu si se trezeste singur si flamand la 7-8 dimineata...
2. eu sunt norocoasa, ii spal biberoanele in masina de vase si cum asta le usuca juma de ora la temperaturi inalte le consider sterilizate...liei nu i-am mai sterilizat biberoane de la 6 luni...
nutriben-ce-i aia nutriben, cine face mancare cu miere pt. copil sub un an?
quote:
Sa va spun si voua ce ma preocupa pe mine(baba arde si tara..!)ma chinuie talentul , in timp ce piticul atipeste ziua, sa-i fac "colonelului" Tudor un puloveras din bumbac 100% cu dungi lila cu galben pal..da cred ca o sa-l termin la urmatorul copil(am mai inceput eu niste pantalonasi si a trecut iarna si nu i-am terminat!)
ce frumooos....eu nu stiu sa tricotez
simina-pup fetita voinica-ce mai, maine poimanine alergi dupa ea prin casa....
wow, acu ma uitai pe grafic si vazui bebei de 8 kg . si eu care ziceam ca al meu la 7.7 kg e mare si voinic...
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
just my 2 cents
bb_alinus spune:
ia uite, nu am somn!!
Canuta eu am mai intrebat in jurul meu si mi-au spus ca au sterilizat cu mare simt de raspundere cam primele 3-4 luni, apoi mai rarut...si deci io, coana mare, imediat am prins figura si am zis sa fac si eu asa!
Dar astept si alte pareri...
Anamari, ehe, daca si missa mea ar rezista pana dimineata ce nu as mai trezi-o nici eu! dar am testat in toate feluriel! Deja, sa zic multam cand rezista de la 23-24h pana 6-7! Deunazi i-am dat bibe la 21h si am lasat-o sa se scoale ea sa vad, si s-a trezit la 3! Are ea un fix cu ora asta, ca am remarcat ca si daca mananca mai tarziu, pe la 3 incep scremetele si fataiala in pat, si o tine pana pe la 6-7 cand ma indur eu sa ii dau bibe.
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi de aprilie 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
meems spune:
Alina, hai sa-ti raspund si eu la intrebarile tale cu sticlutele:
1. Da, eu o trezesc pe Rianna in jur de ora 23 ca sa-i dau sa manance. Si ea doarme tun la ora aia, cu greu o trezesc, si bea mai mult adormita, dar totusi isi bea laptele. Altfel nu cred c-ar rezista pana dimineata - nu stiu, nu am incercat fara s-o trezesc. De ex. aseara mi-a adormit pe la 20:30 si pe la 22:30 am trezit-o eu sa-i dau bibele, dupa care mi-a dormit neintoarsa pana la 7:45.
2. Eu am 5 sticlute si biberoane, dintre care unul il folosesc exclusiv pentru apa/ceai (mai mult apa, ca ceai nu prea-i dau). La inceput am avut si eu numai 2, dar la fel mi se parea si mie, ca numa' spal la ele toata ziua, si atunci m-am dus si mi-am mai cumparat. Dar bine, eu deja sunt "veterana" la sticlute ca Rianna e pe formula de 3.5 luni.
De sterilizat sa stii ca eu nu o fac decat foarte rar (cand mai imi aduc aminte, de 2-3/luna). La inceput am facut-o saptamanal, dar cand am observat ca e ok doar cu spalatul cu detergent si apa calda, am rarit-o cu sterilizatul.
silvia_d spune:
Neata,mamici!
S-a trezit stefanelu'iar de o mie de ori de la muci-bai,nu mai scapam o data de la mucii astia?Zau,asha...la 1 juma'saracu'a bagat un plans dintr-ala isteric,pentru ca efectiv nu mai putea dormi si respira...off,saracu'...ii dau colargol in nas,care e nashpa rau de tot,e o suspensie maronie cam vascoasa,ashea...bleah
Si mai mi a zis pediatra sa-i dau Influenzinum 9 ch,3 granule de 3 ori pe zi...sa vedem...
Buluci,cand mierea cristalizeaza=inseamna ca e ok,eu asha stiu
Anda,cum facem cu Ice Age 2,tu nu ai dcc++??sa-l iei asha de la mine de pe retea??
corap spune:
mai.... io n-am citit de ieri de la pg. 8 pana azi la pg. 5.
asa ca dak aveati ? pt. mine, mai puneti-le o data.
alinush, io sterilizez ce incape in strerilizator, a dak tot le spal, nu ma doare mana sa le arunc acolo si s-apas pe buton.
mai ales chestiile in care a fost lapte, astea intotdeauna.
nu sterilizez razatoarea, componentele masinii de suc, linguritele de plastic si castronasul pt. fructe pe care scrie ca nu se sterilizeaza la cald, jucariile pe care le baga-n gura (upsssss, ii mai dau si de pe jos, adik o ridic si i-o dau, si el o mai baga in gura).
2 bibe mi se par putine. eu am 5 de lapte si mai multe d-alea mici pt diverse (alea mici le-am primit cadou, dar unul pt. apa cred ca-i suficient)
sterilizatorul - nu conteaza ce marca e, tre sa-i scoti gratarul de deasupra ca sa incapa altfel de bibe, mai ales ca aventurile sunt mai "grasane".
silvioara, n-ar trebui sa-l duci pe stefanutu la un doctor mai acatarii, ca prea are mucisori de mult timp. zic si io...
azi imi cantaresc si io odoru' ca face 5 luni. l-am cantarit s-aseara,are 9.070 kg, da asa de kiki...
sanatate la toata trupa 14 noiembrie
si la toti copilashii
c si andrei-ardei
cristinamh spune:
anda77, nu are nimeni 600Mb unde sa-i depoziteze pe net... nimeni nu ofera gazduire pt filme piratate. doar in retea proprie, sau cu DC++. dar iti trebuie si tie legatura... si nu cumva erai pe dial-up?? ca la viteza asta minunata, mai repede faci un drum la una din noi sa-l imprimi. (ps. io sper sa-l primesc in we, ca deja mor aici fara sa-l vad)
sterilizarea. la andrei am facut-o pana la 8 luni, si cand am renuntat la ea mi s-a parut ca l-am prins pe dumnezeu de picior...
cristina b si eu stiu ca aia zaharisita e naturala, ca tratata sau lungita nu se mai zahariseste... o cumperi asa, o pui intr-o cratita cu apa calda si se inmoaie iar. mie imi place zaharisita, ca sta e felie, nu curge
lavi, ah, da, asta e norocul meu la babe, mereu gasesc cate una amabila... daca toate or zice ca am 16 ani si nevoie de sfaturi, ce sa fac acum!?
noi azi ne ducem la control. si fi-mea s-a trezit cu muci. asa, ca sa nu ne ducem cu "mana" goala acolo. intentionez si un "randevu" cu bogdanelu lu' gandacel, si daca o fi cald o excursie in parcul kiseleff... sta cineva prin zona si ar fi amator?? noi avem programare la 5 la policlinica 10...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003