Mamici de martie-aprilie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 12
Zuzilici spune:
IleanaMarius speram ca totul sa fie bine si sa ne dai vesti bune cat mai curand.
Doublemom
printeselor si la cat mai multe luni si ani fericiti si sanatosi. 
Fetelor eu azi am facut 40 de saptamani
si
nu da semne c-ar vrea sa iasa. In schimb se misca, sughita si toate-s bune si frumoase ca si pana acum.![]()
Tuturor Florilor si
Celor care-l serbeaza azi.
Zuzilici
si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
Qamar spune:
Ileana Marius, nu-mi vine sa cred ca eu ma plangeam ieri pentru un mic accident si tu.....

, parca nu-mi vine sa cred si nici nu stiu ce as putea sa iti spun pentru ca in momentele astea cuvintele nu isi au rostul...sper ca poti fi puternica si ca ai incredere ca puiuta ta te priveste de acolo de sus si stie ca o sa fie bine......te pup si sa stii ca ne rugam pentru tine si pentru micuta ta...
Noe si Anne Bianca
ama_kaly spune:
Nu pot sa cred..

Ileana Marius sincere condoleante si sa iti dea Dumnezeu puterea sa treci peste!! Ne
sa fie bine si pentru tine, si pentru Laura si Ariadna si sa va tineti in brate cat mai curand copilasii mult doriti!
Nu ma asteptam sa citesc asemenea vesti, daca ai timp si poti, sa ne scrii care a fost motivul acestei tragedii..
Doamne, ce se intampla ?
io
38+ cu
Seby
Poze cu noi,bebe si burtica Bebe
Zuzilici spune:
Ileana sincere condoleante.
Orice cuvinte sunt de prisos dar sper sa va intareasca Dumnezeu pe amandoi si s-aveti puterea s-o luati de la capat.
Sunt convinsa ca Ariana Nicole va v-a veghea de-acum incolo la implinirea voastra ca parinti cat mai curand.
Zuzilici
si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
honeypuma spune:
Of, Doamne, Ileana ce rau imi pare...de ce se intampla lucrurile astea? Offffff Iti doresc multa putere sa treci peste acest necaz si mult curaj pentru o noua sarcina! Eu stiu ca dupa 6 luni de la o cezariana, poti ramane din nou insarcinata, fara a exista vreun risc...Cel putin asta i-a spus dl. dr. Tutunaru unei fete care, din pacate, a trecut prin aceeasi experienta ca si tine. Inca o data iti spun ca imi pare rau rau de tot si sper ca nimeni sa nu mai fie nevoit sa treaca prin asa ceva...
Offff eu de cate ori citesc cate o poveste din asta ma gandesc ca daca mi se intampla si mie la fel...Offfffffff ce trist...cate probleme pot aparea chiar si in 2006 cand medicina a evoluat atat, chiar si cu profesionisti langa tine...si altele nasc pe camp si nu mai au nimic, nici ele, nici bebeii....
Fetele care asteptati bebeii din clipa in clipa si care mergeti la control saptamanal, voua vi s-a intamplat ca dupa control sa va curga ceva asa rozaliu? Ca mie dr. mi-a spus ca o sa imi curga, ca e normal, sa nu ma sperii, dar nu mi-a spus cat timp o sa dureze secretia asta rozalie...De vineri de la control imi curge asa cate un pic, dar curge...O fi normal? Voua vi se intampla asa ceva?
Multumesc
38w 4d
Qamar spune:
asta era mesajul pe care il aveam inainte sa citesc despre biata noastra mamica....:
La multi ani Floricicilor si Paste Fericit celor care il serbeaza astazi! sa va aduca iepurashul tot ce va doriti dar mai ales multa iubire {ca restu' cumparam
)
aida_o, inca o data
pt ieri si crede-ma , teoria o stiam si eu f bine, din pacate la practica vad ca am dat chix de data asta.....
oricum, se pare ca eu am fost afectata mai mult decat Bianca, ea a plans un pic si dupa ce am dezinfectat si pansat, a adormit cuminte cu piciorutele in sus
dar eu tot ma infior cand imi aduc aminte ....Sper ca esti ok cu durerile, nu stiu daca te consoleaza dar sunt ceva obisnuit pt perioada asta si o sa treaca cand vine bebe
pe urma, dupa cum ai vazut la mine cu genunchii, o sa apara altele![]()

amalia, folosesc o unghiera speciala de bebei pe care daca o mai vad o sa o arunc fix pe geam, chit ca de vina a fost mana nu unealta , o sa incerc si cu forfecuta, dar nu prea am veleitati de manicurista, nici macar la mine, mereu merg sa mi le faca la cosmetica
Mariana, noi te asteptam la o plimbare prin parc oricand
noi deja am colindat Tineretului, IOR/Titan si acum urmeaza Herastru (pacat ca e nor azi
)
Zuzilici, pup si pe tine! si good job pentru lista
Tina, deja te-am pupacit pe messenger, da nu se poate sa nu o fac si aici :
si felicitari! apropo, zici ca era mijto gazul ala?de cumparat nu se gaseste?[:D} ca vreau si euuuu
ciuf,
si sa stii ca doar eu i le-am taiat pana acum, dar cred ca o sa pasez si eu munca asta lui tati ![]()
mari78,
!
mariana, eu i le tai de la cateva zile si pana acum a fost ok, cred ca eram eu prea obosita de data asta...oricum, 

ile, vorbesti serios?sa nu te superi dar mi-am amintit de motanelul meu care cand se spala si ajungea la gherute, tot asa, incepea sa le roada si facea o fatza de muream de ris 
doublemom, la multi ani don'soarelor si multe bucurii tie alaturi de ele!!!a, si pofta buna![]()
noi ieri ne-am spazierenizat prin IOR/Titan si ne-am si Fornetizat (astia mai mari), ca micuta mea doarme cel mai bine prin gropile din Bucuresti, fie in carucior, fie in masina...oricum la cat ne-am plimbat cu masina cat eram insarcinata, eram sigura ca o sa ii placa gagicii pe 4 roti
azi vad ca e cam innorat asa ca luam si noi o pauza si ma duc sa ma autocosmetizez si sa ma spal pe cap (eu care ma spalam la 2 zile, abia ajung acum o data pe saptamana, ca pana se usuca.....)
in rest, ne mai chinuie burticii din cand in cand insa tati e superexpert la calmat fetita, de ma apuca gelozia cateodata
, ei , asta e, eu cu lapticul, el cu terapia ![]()
pup mamicile si bebeloii si sa ne auzim cu bine!
cu drag,
Noe si Anne Bianca
mariana_1976 spune:
Ileana_marius,nu pot sa exprim ce am simtit citind rindurile tale.Chiar astazi,cu citeva ore in urma,ii spuneam lui Ile77 ca sunt f.ingrijorata de ce se intimpla cu voi acolo...
Sa aveti incredere in Dumnezeu(desi in aceste momente s-ar putea sa para imposibil si chiar absurd)si veti primi puterea de care aveti nevoie in clipele astea nespus de grele si in viitor.

Mariana
simona_toma spune:
Ileana_Marius, n-am cuvinte, sunt socata!Sa-ti dea Dumnezeu putere sa o iei de la capat.
Multumesc fetelor de urari, multumesc de raspunsuri.Bebele meu se incapataneaza sa nu pape de la san, dar tot il mai pacalesc cate un pic.Poate reusim pana la urma.Nici sa ragaie nu prea poate, dar o sa incerc sa fac ca tine, Doublemom, sa-l pun pe burtica.Dar mai tarziu, ca acum ma doare operatia.Apropo, a inceput sa-mi supureze operatia la un capat de ieri.Maine merg la control, dar mor de frica pana atunci.Am vorbit cu dr la telefon si mi-a zis sa pun doar compresa sterila, fara nimic pe ea.A mai patit cineva asa ceva?
Tina, felicitari pentru o nastere asa usoara si pentru un bebe asa mare si frumos.Sunt sigura ca in Romanica noastra criminala nu se poate intampla o asa nastere.La noi se naste aproape ca in evul mediu.
Sunt foarte trista, la naiba, de ce i s-a intamplat asta Ilenei?Avem trei mamici fara copilasi, nu se poate asa ceva!!!E oribil!!

Va pup, La multi ani tuturor florilor!!
alinaalex spune:
Vroiam sa postez un mesaj vesel...dar...
ILEANA MARIUS, imi pare nespus de rau pentru ceea ce ti s-a intamplat...

Sincere condoleante! Sunt socata de ceea ce am citit in mesajul tau, sincer nu ma asteptam la asemenea vesti... Ne rugam pt. tine sa treci peste aceasta grea incercare