Mamici de martie-aprilie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 13
alinaalex spune:
Celor care sarbatoresc astazi Sfintele Pasti,
,
sa va aduca iepurashul multa fericire, sanatate si tot ce va doriti!

tuturor Florilor!
ile77 spune:
Ileana Marius, imi pare nespus de rau pt ceea ce s-a intimplat.
Iti doresc sa gasesti puterea necesara sa treci peste aceasta tragedie.
Uff, si eu care-ti ziceam ca sa ai toata increderea in dr de aici
si te asiguram ca totul va fi ok.
Multe

pt sufletul nevinovat al micutei.
Irina71 spune:
Ileana Marius, sincere condoleante ! 

Mi s-a facut parul maciuca ...
Deci, daca faceai cezariana fara sa intri in travaliu, totul era OK ?
Si eu care am crezut ca dr. meu e ahtiat dupa cezariene cand m-a pus sa dau declaratie pe proprie raspundere ca vreau sa intru in travaliu si sa nasc natural, cu toate ca el imi recomanda cezariana !(testul nonstres iesise prost)![]()
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
Multe poze cu mine
Irina71 spune:
Din greseala mi-a aparut mesajul de 2 ori.
Nu stiu sa-l sterg, asa ca mai scriu ceva, desi nu prea am cuvinte ...
Totusi, pentru aida, ciuf, si celelalte fete care asteapta sa nasca : CURAJ ! 
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
Multe poze cu mine
alinaalex spune:
Doublemom, multumesc. Si eu il mai pun la mine pe burtica, dar trebuie sa-l tin mult pana ragaie. De multe ori adoarme asa. O sa incerc si faza cu leganatul de sus in jos.
Mariana, in leg. cu numele lui bebe, ma bucur ca si tu ai vrut acelasi nume ca al lui bb meu...Si Markus e frumos, e acelasi lucru, nu? Si vad ca si pe lista de mamici si bebei e plin de baietzei pe care-i cheama Marc, Mark sau Markus. E la moda ![]()
![]()
Simona Toma, fara suparare, or fi mai proaste conditiile in Romania, dar chiar ca-n evul mediu nu e...sa nu exageram. Din cate vad, se intampla multe si-n tarile mai dezvoltate, in culmea tehnologiei...![]()
mamaariadna spune:
TINA, vad ca esti deja de cateva zile acasa. Inca o data felicitari, sa va traiasca puiul si sa va bucurati de el. Iar faptul ca ai nascut natural un bebe asa de mare merita toata admiratia!
Bebe e un dulce, si daca vad eu bine in poze seamana cu tine. Iar tati se vede ca e super fericit.
Cum sunt noptile? Si cum va descurcati voi doi cu bebe?
Apropos, foarte frumoasa povestea nasterii! Si nu te-ai rupt deloc...te-ai uns in saptamanile dinainte cu ceva? (asa se recomanda pe aici)
Ileana Marius, imi pare tare rau ca trebuie sa treci printr-o asemenea experienta. Deja trei fete de pe listuta noastra...mi se pare enorm.
Fetelor care sarbatoresc azi (sau si azi) Pastele, le urez un Paste Fericit! Eu am vopsit oua cu pustiul cel mare si am ciocnit azi-dimineata. Dar si duminica viitoare serbam.
Ariadna
aida_o spune:
...Ileana Marius![]()
M-am temut pentru tine si bebe, inca de cind ti-am citit mesajul in care spuneai ca te-ai trezit intr-o balta de singe... Am tot sperat ca vom afla vesti bune, pina la urma.
Nu am ce sa mai adaug, sincer iti simt durerea (dar sigur e a mia parte din ce simti tu) si... e greu. Ma rog pentru sufletelul micutei tale, dar si pentru tine si familia ta, sa aveti puterea si increderea de a mai incerca.
Iti multumesc ca ai avut taria de a ne incuraja pe noi, cele care urmeaza sa nastem...
Daca vreodata simti nevoia sa vorbesti cu cineva, iti stau la dispozitie.
Multumesc pentru incurajari si celorlalte fete...
39 fix
Catrinel_17 spune:
ileana marius... nici nu stiu ce sa mai spun, e o durere atita de mare ca nici nu stiu cum as putea sa ma exprim!!! va imbratisez pe toti trei inclusiv pe mama ta, care venise sa va ajute... (sepr ca mi-am amintit bine). ai grija de tine, ramai optimista asa cum te-am simtit!!!
Catrinel & Oana
kim spune:
Ileana marius, imi pare f rau ca a trebuit sa ti se intample asa ceva, si ma tot intreb DE CE... Inainte de a incerca sa uiti si sa mergi mai departe cu optimism, sa stii ca face bine sa vorbesti despre asta, sa incerci sa intelegi si sa accepti, iar D-zeu iti va da putere si incredere, noi suntem aici pt tine.
Printesa mea a inaugurat ieri "mercedesul" ia uitati-va ce mandru impinge tati la el, iar mami ce bine s-a refacut (dati click pe poze, la Alicia, bineinteles
).
Curaj si pumnii stransi fetelor care nasc zilele urmatoare!!!
Aida, asteptam bebelina de iepurasul orthodox?
KIM & printesa ALICIA 
photos
mihaser spune:
Ileana Marius sincere condoleante! Nici nu stiu ce sa mai scriu...cuvintele sunt de prisos. Suntem alaturi de tine si iti intelegem durerea atat cat putem. Imi pare tare rau de ingerasul tau, ca si de celelalte 2 fetite ce sunt acum printre ingeri!![]()
![]()
Mihaela, mami de Cristian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos