Mamici de martie-aprilie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 14
mari78 spune:
Ileana Marius, nu gasesc cuvinte sa iti spun cat de rau imi pare pentru ce s-a intamplat.Sincere condoleante ! Iti doresc multa putere si incredere ca data viitoare totul va fi bine .
Mari si bebe Teodora Maria
Olgutta spune:
Saptamana asta am fost ocupata cu examene si nu am apucat sa scriu, dar citeam printre randuri si ma uitam la pozale noi aparute, toti bebei sunt niste scumpi. Acum in sfarsit am terminat sesiunea si pot sa citesc toate brosuruile cu informatie primite de la cursuri prenatale si sa stau mai mult pe forum.
M-am ingrozit azi cand am citit ca inca un bebelus a plecat la cer
.
Ileana marius, sa-ti dea Dumnezeu putearea sa treci peste acest moment, si un alt bebelus sa nu intarzie sa apara in viata voastra. Cred ca esti o fire puternica daca scriind ai reusit sa te gandesti sa ne incurajezi si pe noi cele care inca nu am nascut.
Tina, tie felicitari pentru bebe mare si sanatos, am vazut pozele, ce mai, flacau adevarat. Sa va aduca numai bucurii. Tati vad ca e in culmea fericirii.
Felicitari si celorlalte mamici care au nascut saptamana trecuta, sanatate bebelusilor si refacere rapida mamicilor.
S-au inceput si la mine noptile albe, greu adorm dupa ce merg la wc si inca ma trezesc la fiecare contractie (sau mai bine zis ceia ce consider eu contractie) ca ma tem sa nu sa se inceapa cele adevarate si eu sa dorm si sa nu-mi dau seama.
37+
cameliada spune:
Ileana marius, sunt cu tot sufletul alaturi de tine si de familia ta. ma rog la Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste asta si sa ajungi cat mai curand sa-ti tii in brate puiul mult dorit.
sincer nu-mi vine sa cred, dar ma gandesc ca fiecare experienta din viata noastra are darul sa ne faca mai puternici. Te imbratisez si ma rog ca sufletelul micutei tale sa-ti calauzeasca pasii si sa te ajute sa ajungi cat mai curand sa daruiesti iubire puiului ce va veni in viata ta.
Laura Ioana spune:
Ileana Marius imi pare ingrozitor de rau ca treci si tu prin asa ceva!!!!Doamne, cata nenorocire.... Condoleante si sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste cat mai repede, pt a putea avea un copilas sanatos! Cuvintele stiu ca nu-si au rostul... Condoleante din tot sufletul!
Deci totusi poti sa ramai insarcinata asa devreme dupa cezariana? La mine e problema sarcinilor oprite in evolutie si din cauza asta dr mi-a recomandat sa astept macar 8 luni, ca sa nu mai riscam nimic.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
ileana_marius spune:
Multumesc fetelor, chiar simt nevoia sa vorbesc cu cineva mai ales ca de azi dim. de cand m-am trezit nu imi gasesc rostul in casa. Nu pot face nimic care sa imi ocupe timpul din cauza operatiei (acum stiu de ce nu vroiam).
ile dr. a facut tot ce s-a putut. Mai degraba sunt f. suparata pe sistemul de aici cu care nu m-am impacat de la inceput. Si aici ar fi multe de spus...poate alta data...
irina, da daca faceam cazariana mai devreme aveam toate sansele sa am un bb sanatos, dar nimeni nu a stiut ca o sa se intample asta.
Dr spune ca au fost niste vene care nu s-au prins bine in placenta inca de la inceputul formarii ei. Se pare ca aceste vene au cedat in momentul in care s-a rupt apa de aici si sangerea care nu era de la mine...Se pare ca e un caz f rar si a spus ca nu mi se va mai intampla si a 2a oara...
Sunt multe de povestit, dar as vrea sa nasca mai intai toate fetele...Vroiam sa stiti ca totul va fi bine pt restul care au ramas, nu are cum sa se mai intample asta...Ganditi pozitiv pt ca si eu am nevoie sa aud vesti bune.
Am decis cu sotul meu sa lasam totul in spital, dar inca ma lupt cu dorinta de a merge mai departe (adica a uita) si a nu vrea sa uit ca si cum nu s-a intamplat...
Imi este f frica de viitor, sa nu mai trec prin ce am trecut incercand sa am aceasta sarcina si apoi cu sarcina pana la final...
MP spune:
Ileana,imi pare nespus de rau si sunt alaturi de tine! Stiu ca e greu,daca nu imposibil de uitat.Stiu ca e greu de mers mai departe cu seninatatea si increderea pe care o aveai inainte...Totusi,ajutata de sotul tau,sprijinita moral de grupul nostru inimos,iti doresc sa poti sa treci peste si sa privesti cu macar un gram de optimism spre viitor.Data viitoare va fi cu siguranta bine! Pentru ca esti un om bun,pentru ca nimeni nu merita sa treaca prin asa ceva de doua ori si,mai ales,pentru ca Dumnezeu e mare si bun si nu ne lasa la greu.
Te imbratisez in numele meu si al familiei mele-sotul meu a fost foarte trist cand i-am spus ca s-a intamplat a treia oara.
Toate suntem cu tine.Ramai pe aici printre noi asa cum a ramas si Laura Ioana!
Monica si cei doi pitici,Vlad
si Matei
.
Pozele noastre
MP spune:
Fetelor care urmeaza sa nasca le doresc nasteri dintre cele mai usoare si bebelusi sanatosi! Si mai ales CURAJ!
Monica si cei doi pitici,Vlad
si Matei
.
Pozele noastre
cameliada spune:
Ileana, fii increzatoare si gandeste pozitiv.
Tu esti sanatoasa, la fel si sotul tau, ati trecut impreuna printr-un eveniment nefericit si impreuna va veti bucura de nasterea copilului vostru, care cu ajutorul lui Dumnezeu va fi sanatos, la fel si tu. 
Asteapta cateva luni ca sa se vindece operatia si sa-ti recapeti conditia fizica si increderea in tine si cu forte noi adu-ti soarele si pe strada ta.
Profita de zilele urmatoare si citeste cateva rugaciuni pentru alinare, incearca sa faci miscare fara sa te obosesti - ai sa vezi ca iti vei reveni repede.
Te pup
si iti urez curaj.
doublemom spune:
ileana marius nu pot sa ma impac cu gandul ca este posibil ce s-a intamplat. E adevarat ca daca ati fi stiut dinainte ati fi facut altfel si tu si doctorii de acolo, dar nu pot sa nu ma gandesc ce bine era daca erau mai prudenti. Mult curaj si Dumnezeu are sa aduca soarele si in casa voastra!
Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)
poze cu gogosicile
doublemom spune:
ileana marius nu pot sa ma impac cu gandul ca este posibil ce s-a intamplat. E adevarat ca daca ati fi stiut dinainte ati fi facut altfel si tu si doctorii de acolo, dar nu pot sa nu ma gandesc ce bine era daca erau mai prudenti. Mult curaj si Dumnezeu are sa aduca soarele si in casa voastra!
Va multumesc tuturor pentru urari si va pupam dulce!
Revenim cand ne mai trece din tristetea pentru pierderea micutei Ariana Nicole.
Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)
poze cu gogosicile