Mamici de martie-aprilie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Buna fetelor,
ILEANA sincere condoleante!!! Imi pare tare rausa aud asa ceva!! Mult curaj si putere sa treceti peste acest necaz!!Ai incredere in Dzeu si el te va ajuta!!!

Tinuta am ramas impresionata de povestea ta!!!! Bravo mama eroina!!!

Fetelor de ce ziceati ca atunci cand va mulgeti cu pompa va doare??Ca si eu ma mulg cu pompa de la Chicco (cea manuala) si nu ma doare deloc.Cum mai stati cu laptele??

Va pupicesc pe toate si aveti grija de voi!!!!
Poli si (1 luna )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Polixeni - si eu am d-aia manuala de la chico si nu doare. Cu laptele - bine :), ceea ce va doresc si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Ileana,am incercat sa alung presimtirile cele negre,caci au existat... .Cuvintele sunt de prisos.Linisteste-te,aduna-te,incearca sa gandesti pozitiv si va fi bine!Un bebe minunat va veni la voi...si la Laura altul...si la Anairda altul.

Tina,super povestea nasterii lui bebe-VIP.Bravo tie,ca le imbarbatezi si incurajezi pe fete sa nasca natural.Si eu sunt de acord cu tine si cred ca mi-ai dat dreptate in ceea ce priveste epidurala.Bebe-VIP se inveleste cu paturica doar pe piciorute...ca este prea mica pt. el.Stai cu funduletul pe colac sau nu te mai doare cusatura?

Miha,sa va traiasca printesele mari cat... doua luni!

Noe,eu ii tai unghiutele atunci cand doarme si nu am avut parte de incidente.Dar stai linistita,trece bubita si oricum nu-si va aminti nimic despre acest incident.

Tania,ce faci?????Noutati????

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Ileana mult curaj si tarie sa treceti peste aceste momente dificile. Timpul te va ajuta sa uiti si poate in curānd vei avea iarasi posibilitatea ca o mica viata sa ti se infiripe in pāntec. .

Proaspetelor mamicute, voi, cum spalati nasucul? Eu ma lupt cu ser fiziologic si vata, dar se pare ca metoda il cam traumatizeaza pe flacaul meu. La final de baita in loc sa fie linistit el plānge ca mami il necajeste la nasuc... si nu putem renuntat sa-l curatam ca-i plin de tot soiul de murdarii .

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

liliana-io pana acum n-am pus ser fiziologic, numai cubetisorul cu vata. faza e ca intr-o siara mi-a dat peste mana si i-a intrat batzu in nas mai tare shanceput sa urle...ii daduse un pik sangele..uof. a Alex cand era mik ii scoteam cu ser fiziologic si cu pompitza.
Giulia...dupa ce se smiorcaise de foame, a tras un stranutat de i-au sarit mucii din nas-unu toocmai pe mana lu mami. asha ca in ziua aia am scapat de forat/sondat nasu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Ileana_Marius,sincere condoleante.Imi pare nespus de rau!Mult curaj si hai gandeste optimist ca va fi mult mai bine in viitor si o sa ai si tu o minune mica si mumoasa!
Andreea G,da este extraordinar cu epidurala!

Fetele,am deschis un nou subiect.Va astept sa postati acolo,eu deocamdata citesc pe la cap 59 si incerc sa scriu intr-un document sa va raspund la fiecare.. ia cateva zile si sper sa va prind din urma!

VA ROG SA POSTATI AICI

Tina si David
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

Sunt ravasita de-a dreptul. Ileana marius, suntem alaturi de tine! Te admit sincer penru curajul tau, pentru faptul ca ai intrat pe forum sa ne incurajeji pe noi, cele care vom naste in curand. Dumnezeu sa te rasplateasca de acum inainte cu tot cei mai bun si frumos pe lumea asta!

38+5

Mergi la inceput