Stelisti si steliste (4)
Raspunsuri - Pagina 5
Doris-Alina spune:
HAI STEAUA !!!
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
krelia spune:
STELUTZA mea - eu stiu ca tu cand vrei te capacitezi si esti cea mai stralucitoare!!
Concentreaza-te si acum, iar noi, ne vom ruga lui DD sa-ti lumineze drumul catre....poarta goluriiiiloooorrrr
FORZZA STEAUA!!!!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
andreea_trend spune:
Ziua cea mare veni... nu putem decat sa ne si sa fim optimisti ca
STEAUA VA INVINGE
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
boeru spune:
HAIDE STEAUA!!!!! TA DADADADAA!
HAIDE STEAUA!!!!TADADADADA!!!!
Eu am intrat in priza deja!
Tin pumnii stransi si fac galerie!!!!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
SunSmile spune:
Se pare ca Victoras mai are de facut "recuperarea antrenamentelor" si atat! In retur il avem...Slava Domnului.
Sa vedem ce face Cristea...
"Accidentat în partida de acum o lună cu FC National (0-0), cînd a suferit o fractură de claviculă, Victoras Iacob a început antenamentele alături de coechipieri si este posibil să apară în primul "11" al Stelei în partida retur. După ce pînă acum o săptămînă a făcut numai exercitii de gimnastică pentru a-si debloca articulatiile de la mîna stîngă, începînd de luni atacantul a început să facă si alergări.
Ieri, Cristea a resimtit dureri puternice la genunchi si ar putea absenta în meciul de diseară, Oli avînd acum doar doi atacanti valizi: Dica si Oprita."
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Catalin spune:
Desi e un topic stelist, nu pot sa nu fiu (inca) surprins de transferul lui Florentin Petre la TSKA Sofia. Pentru mine el este unul dintre cei doi dinamovisti care au stiut intotdeauna sa-si respecte adversarii (celalalt este Claudiu Niculescu).
Este admirabil ca a jucat 20 de ani pentru aceeasi echipa insa faptul ca el a ales sa plece ar trebui sa fie un mare semn de intrebare pentru conducatorii din fotbalul romanesc. Il respect pentru acesti 20 de ani, il respect pentru fair-play-ul de care a dat dovada si pentru verticalitatea lui in raport cu gasca de hiene de la conducerea lui Dinamo.
Sa nu uitam ca a fost ofertat de Steaua si a refuzat pe motiv ca el este dinamovist si ca nu ar putea juca cu sufletul pentru o alta echipa din Romania; si sa nu uitam ca cel care a mijlocit transferul lui Petre la echipa bulgara este un om care nu merita sa mai aiba de a face cu fotbalul romanesc - Ioan Becali, cel care a sarutat steagul rapidist iar in vara trecuta jura credinta in Stefan cel Mare.
Imi pare bine pentru Florentin, imi pare rau pentru dinamovistii care inca nu-si dau seama ca au pierdut un jucator de clasa.
Si chiar daca sunt stelist, nu ma pot bucura pentru plecarea lui, cu toate ca Dinamo este mai slaba fara Florentin Petre. Daca va juca in cupele europene Dinamo va avea obligatia morala sa recupereze punctele pentru Romania pe care nu le-a putut castiga in aceasta editie a Cupei UEFA... Sa vedem pe ce lor vor termina in acest campionat si mai vorbim in vara.
Catalin
Think pink!
SunSmile spune:
Catalin respectele mele se indreapta catre tine! Eu prefer sa tac. Poate ca, fiind mai aproape de culisele "fotbalului", stiu mai multe. Dar mie Florentin nu-mi place. Nu arunc cc cu nimic. Prefer doar sa tac si sa-i urez succes pe noul drum. (Poate daca ar fi fost vertical, ar fi plecat atunci cand acest Giovani a vrut sa-l dea afara si nu acum, intermediat de acelasi Giovani!) Whatever...sa-i fie mai bine decat la Dinamo! Asta chiar i-o doresc sincer!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
cgaby spune:
deseara va fi un meci greu...sper sa se poata concentra si sa joace! asta imi doresc!
si sper ca vom invinge! oricum, indiferent de rezultat, noi stim ca avem o echipa buna!
HAI STEAUA!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
ratusca1977 spune:
HAI STEAUA!!!
Sa le aratam huliganilor de la Boro ca STEAUA merita sa fie in finala!!!
andreea_trend spune:
Eu nu am clabu... unde vad eu meciul???
Ii omor pe astia de la cablu dc nu se remediaza problema asta pana diseara
Voi mai puteti?... Eu nu... nu mai am rabdare...
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer