Stelisti si steliste (4)
Raspunsuri - Pagina 4
SunSmile spune:
<UEFA a anuntat ieri care sînt orele de disputare a meciurilor din semifinalele Cupei UEFA.
Partida Steaua - Middlesbrough se va juca pe 20 aprilie, de la 20:30, pe stadionul "Lia Manoliu", intilnirea urmind a fi televizată de Realitatea TV, în vreme ce returul va avea loc peste exact o săptămînă, pe 27 aprilie, de la ora 22:00, si va fi transmis de TVR1 >
Deci dupa Paste...noapte alba Stelistilor! Sa dea Domnul sa iesim in Piata si sa tipam cum nu am mai facut-o! TREBUIE sa ajungem in finala! Ma voi ruga pt baietii nostri!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
SunSmile spune:
Eu sunt deja in priza cand ma gandesc la meci. Si tot citind si rasfoind si, si, si,...am gasit un super articol, pe care mi-ar placea sa stiu ca-l va citi si Olaroiu! E cumplit de adevarat....
http://www.stelisti.ro/index/Masina_de_bruscat_echipe.html
Hai Steaua! Hai Baieti!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
ionella3003 spune:
dau si eu mai rar pe forum dar...
HAI STEAUAAAAAAAAA!!!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
danielac spune:
Lupta Steaua!!!
Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
Paginuta personala DC:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
ratusca1977 spune:
Sper ca maine sa nu mai ploua...englezii joaca bine pe ploaie si ma gandesc sa nu avem probleme...dar Bunul Dumnezeu va fi alaturi de noi si in Saptamana Mare ve va ajuta sa-i doboram pe Boro.
HAI STEAUA!!!
boeru spune:
Sun foarte interesant articolul!
Mare dreptate are omul ala!
Dau un scor: 3-1;
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
SunSmile spune:
Ratzu si eu sper sa nu mai ploua maine. Dar nu pt ca ar juca englezii mai bine ci pt ca nu-mi place cum se joaca pe ploaie. Pana la urma si baietii nostri sunt obisnuiti cu ploaia, cu mocirla(vezi gazon Ghencea). Sa dea DD sa fie bine!
Flori...nush...sa te auda DD! Eu nu mai zic nici un scor...vreau doar sa fim in finala!!!!
HAI STEAUA! HAI BAIETI!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
oana cretu spune:
Steaua, Tinem pumnii stransi si ne rugam la Doamne Doamne!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI POZE MARTIE-APRILIE
SunSmile spune:
Neata
Iaca am ajuns si pe 20 aprilie. Ma rog sa nu mai ploua, ma rog sa fie terenul bun, sa fie baietii in forma, sa le dea Banel o lectie, sa aratam lumii ca Steaua merita sa ajunga in finala. Ma rog sa vad zeci de mii de suporteri dansand in ploaia ce va incepe dupa meci, ma rog...si iar ma rog!
Cam atat pot sa mai fac atunci cand picioarele refuza sa ma mai asculte si inima bate cu viteza luminii!
Va iubesc baieti! Va vrem in finala!
HAI STEAUA!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
impreuna spune:
Azi e zi mare, zi de sarbatoare, cu mic cu mare, toti suntem uniti!
Hai Steaua, stiu ca poti!
Of, nu mai am rabdare pana diseara, abia astept sa sarbatorim
P.S. nu lasati pe nimeni sa va strice bucuria
Flavia (sotie si mamica fericita)