Stelisti si steliste (4)
Raspunsuri - Pagina 3
Catalin spune:
...privind in www.steauafc.ro/nou/index.php?cat=clasament" target="_blank">jos... privind in www.uefa.com/competitions/ucl/history/index.html" target="_blank">sus!
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
SunSmile spune:
Nice!!! Hai baietiiiiiiiiii
quote:
Originally posted by Catalin
...privind in www.steauafc.ro/nou/index.php?cat=clasament" target="_blank">jos... privind in www.uefa.com/competitions/ucl/history/index.html" target="_blank">sus!
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
boeru spune:
[quote]Originally posted by danielac
Si Diana mea e stelista adevarata si infocata, de la 2 ani si ceva striga Lupta Steaua!!! si spune "usi" cand se apropie dusmanii de poarta noastra...
pentru printesica Diana!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
oana cretu spune:
Am revenit si eu si ma bucur ca vad ca a crescut lista de suportri stelisti! Sunt foarte fericita pentru rezultatele Stelutei si visez la ziua cand va juca pentru supercupa pe stadionul din Monaco sa merg sa ii vad. Va pup!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI POZE MARTIE-APRILIE
SunSmile spune:
Neata
Iata ca incepe si Saptamana Mare, o saptamana in care ar trebui sa fim mai buni, mai piosi...mai curati sufleteste! Este si saptamana in care echipa Steaua disputa meciul tur cu 'Boro.
Sa le tinem pumnii baietilor, sa ne gandim cu drag la ei si sa nu uitam sa aprindem o lumanare pt sanatatea lor! Dumnezeu a fost si va fi alaturi de ei, dar noi toti fanii avem datoria sa-i ajutam prin prezenta si scandarile noastre, si nu sa-i eliminam. Deci...galerie, suporteri, fani infocati...stelisti de pretutindeni, haideti sa fim alaturi de cea mai frumoasa echipa romaneasca si sa o ajutam sa ajunga in finala!
Doamne-Ajuta!
Hai baieti! Hai Steaua!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
impreuna spune:
Cine imi arata si mie clasamentul? Ca am pierdut etapa asta si nu stiu cum stam :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
Dinamo e pe primul loc(3-1 cu Bistritza), Steaua pe 2(meci restantza cu Bacaul), Sportul, Rapid....etc...
quote:
Originally posted by impreuna
Cine imi arata si mie clasamentul? Ca am pierdut etapa asta si nu stiu cum stam :)
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
ratusca1977 spune:
Ia uite www.gsp.ro/index.php?a=20344&p=2" target="_blank">AICI clasamentul complet.
impreuna spune:
Super
Deci Steaua are deja 2 meciuri in minus, no las ca recuperam noi, ii "facem" pe toti :)