Stelisti si steliste (4)
Raspunsuri - Pagina 6
Catalin spune:
Am vazut cu totii reactiile "asa da, asa nu" din timpul si mai ales de dupa sfertul de finala Steaua-Rapid... Desi proaspete fotografiile lui Maldarasanu & Co., giulestenii arunca iarasi cu noroi catre Steaua. Cata frustrare zace in ei... Degeaba, ca nu-i ajuta la nimic. Daca ar invata ceva din acest esec, poate ca la anul ii vom vedea pe ei in semifinalele Cupei UEFA... iar Steaua in primavara Ligii Campionilor!
Rapidist convins, Ovidiu Ioanitoaia are intelepciunea de a trece peste orgoliile marunte de cartier si de a indemna o tara intreaga sa fie de partea Stelei, macar pentru aceste doua meciuri. www.gsp.ro/index.php?a=40680&shift=1" target="_blank">Sa tinem toti cu Steaua! - este titlul editorialului sau de azi pe care, cu siguranta, giulestenii nu l-au citit. Altfel nu ar fi coborat in preistoria civilizatiei si sa-i aplaude pe adversarii adversarilor sai. www.prosport.ro/index.php?c=1&a=104319" target="_blank">Ciudat mod de a sustine echipa care iti reprezinta tara...
Sunt convins ca Lucescu junior isi va roade de ciuda unghiile diseara, si pe buna dreptate. Dar trebuie sa poti face diferenta intre a invata din propriile greseli si a reprosa strugurilor ca sunt acri. In acest an a reusit sa faca din Rapid o echipa frumoasa si puternica... sper ca in timpul pe care il va mai petrece in Giulesti sa le predea elevilor sai si ultimul capitol din cartea de fotbal european - aceea de www.cristiantopescu.ro" target="_blank">fair-play.
"Este momentul in care dusmanii si prietenii ros-albastrilor trebuie sa recunoasca munca unor oameni care au realizat ceva... (mai departe in www.prosport.ro/index.php?c=50" target="_blank">ProSport)" Daca la meciul dintre Steaua si Rapid am trecut cu bine testul de admitere europeana, astazi avem ocazia sa ne luam actele de identitate nationala in cadrul Europei.
FORZA STEAUA, HAI ROMANIA!
Catalin
Think pink!
boeru spune:
Hai sa va zic una tare: Cine credeti voi ca a fost acu' 5 min. in showroom-ul meu? 3 fani Middlesbrough, si ce credeti: le-am zis ca sunt stelista si ca sper din toata inima sa-i batem! S-au comportat foarte civilizat (venisera sa se uita la niste ceramica si mozaic)si am facut schimb de carti de vizita. Erau pe teritoriul meu nu?
Le-am zis ca le trimit oferta numai daca ii batem! Glumesc, desigur!
Pup la stelisti!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
ratusca1977 spune:
Sper ca diseara sa nu mai comenteze Ioanitoaia...ca numai tampenii spune, mai ales ca nu e stelist...
Andreea, incearca sa te uiti la meci aici www.fcsteaua.ro
CristinaT spune:
Si eu si Oana suntem steliste.
Sunt superstitioasa si nu ma uit la meci... cum dau drumul la TV cum primesc gol.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
andreea_trend spune:
Mersi Ratusca... eu tot mai sper sa se remedieze problema ca fac urat de tot... asta ii sabotaj
Hai mah Cristina nu mai fii asa superstitioasa.... yii si tu invers ... ca dai drumul la televizor si da STEAUA GOLLLLLLL
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
andreea_trend spune:
Am cablu... am cablu ... yuuppiiii
Ce putin mai e... doar 5 ore
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
CristinaT spune:
Poate verific asta in alta seara, azi ma culc de la 20.00 ca sa nu trec din greseala pe acolo...
Bafta STEAUA!!!!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
SunSmile spune:
Am emotiiiiiiiiiii! Imi tremura picioarele de zici ca-s in priza! Si intr-un hypermarket m-am intalnit (eu fiind imbracata in trening cu Steaua si cu insigna in piept si bratara pe mana) cu multi suporteri ai lui Boro! Toti erau calare pe raionul de bauturi...!!! Si am trecut printre ei zambind si unii au venit la mine sa ne fotografiem...si iaca asa am facut poza cu ei!...poate apar pe vreun site deochiat.....
Voi cum stati cu emotiile?????????? Uffffff.....
HAI BAIETIIIIIIII!
p.s. info din culise....Banel e foarte bine dispus si cica rade intr-una! Banele vrem gooollll, auzi tu????
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Catalin spune:
Steaua vs. Middlesbrough pe internet - Transmisii si comentarii LIVE:
www.jumptv.com/channels/realitateatv/overview.ch2?language=english&sessionCode=&ref=jumptv_b_europe_realitateaatv_uefa_041906&utm_source=jumptv&utm_medium=banner&utm_content=home_europe&utm_campaign=realitateatv_uefa_041906" target="_blank">RealitateaTV International (prin Jump TV) - transmisie TV
www.totalsport.ro/live.php?vv=72" target="_blank">TotalSport FM Radio - transmisie radio
www.steauafc.ro/nou/casuta_etapa_info.php?id=3726" target="_blank">SteauaFC.com - transmisie radio si comentarii
OnlineSport - comentarii
www.goalslive.com/ro/results.html?myid=99989&op=socc&sp=live#" target="_blank">GoalsLive - comentarii
In strainatate meciul este transmis de televiziunile: RealitateaTV International, Five, Kuwait TV3 Sport - live si pe internet, Digit Alb 5, RTR Sport (www.knplogic.com/sport/DL_thu.html" target="_blank">click mai multe detalii).
Fetelor, ca sa mai scapati de emotii, bagati un ochi aici: FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
daniela_b spune:
ta-tan-tan
tanana-na-na
tana, tan-ta
tanan-ta ta
muzica buna se cunoaste de pe-acum!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii