Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-121

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

La multi ani pentru ieri, tuturor celor cu nume de Flori!

Noi ne-am intors de la munte, unde am petrecut in aer liber, cu prietenii... Imi lipsea o iesire din cotidian, da' acu' ce ma fac, ca nu mai am chef de munca!

Mel, bine ai venit in Ro! Sa petreci un Paste Fericit alaturi de familie!

Iepurila, abia astept sa curga vestile bune, cu asa niste valori!

Mishu, Ingeras, va tin pumnii!

Miro, esti minunata ca inceri sa iti faci timp si pt. noi! Ar fi tare fain sa ne cunoastem! Iar oferta cu paharele mi se pare greu de refuzat!

Fetelor, eu sunt cam confuza... am intrerupt 3 zile tratamentul naturist, din cauza ca am fost la munte... In cateva zile trebuie sa imi vina CM. Am hotarat sa fac laparo, dar sotul meu nici nu vrea sa auda, pe de o parte fiindca (zice el!) ma chinui degeaba, pe de alta parte fiindca nu il "sufera" pe T., ca nu mi-a verificat niciodata starea colului pana nu m-am dus eu sa-i zic ca sangerez, iar sperietura a fost pe masura. Eu nu am resentimente, vreau doar sa fac odata laparoscopia asta si sa scap de "pitici". Dr-a mea de familie este si ea contra...mai ca n-ar vrea sa-mi dea trimitere... Mai nasol e ca o respect ff mult, mai ales ca ne e prietena. Dar eu as vrea sa o fac, simt eu ca e ceva in neregula pe acolo. De aia sunt confuza si nu stiu incotro sa ma mai indrept.

Cam atat... Va tin pumnii, celor care faceti teste zilele astea, precum si celor care sunteti in asteptare. Sper ca Iepurasul sa fie pe faza luna asta!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineatza fetelor si un "La multi ani" intarziat pentru toate Floricelele!
Eu sunt in asteptarea...Iepurasului,chiar vorbeam cu sotzul meu aseara ca vom putea afla cel mai devreme exact in dimineatza primei zile de Pasti! E al doilea an consecutiv cand plec la ai mei de Pasti cu testele dupa mine,numai ca anul trecut ma "ameninta" o laparo imediat dupa sarbatori.....Nu ma mai agit,fie cum o vrea Domnul sa fie!

Amely bine ai "coborat" de pe munte... Tare as vrea sa-ti zic ceva linistitor sa nu te mai agiti atat ca sti si tu cat dauneaza stressul dar nu gasesc cuvintele potrivite ca ,asa cum ma stiu,exact asa m-as purta si eu! Ce sa zic... Dr de familie nu stiu de ce se opune la laparo (poate ca nu o considera o prioritate) dar pe sotzul tau il inteleg foarte bine in privinta lui T si dupa umila mea parere are dreptate! De fapt ce ma mai mir ca ai fost de atatea ori la el in cabinet si nu ti-a verificat colul daca eu ,de cateva ori i-am spus ce taieturi am pe burta si nu a catadicsit sa arunce o privire decat dupa ce - internata fiind - a aflat tot Elias-ul...Si nu era vorba de un "zbenghi" pe fund ci de interventii majore ce contraindicau laparo!
Eu iti tin pumnii si sper sa iei cea mai buna decizie pentru tine....

Felicia nu stiu ce sa zic dar eu cred ca atata timp cat temp e peste 37 de grade sanse mai sunt...Cand ar trebui sa vina uratii?

Va pe toate si va doresc o saptamana minunata!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele,
Iata-ma si pe mine, din nou printre voi! Desi am mai intrat si am mai citit, nu am mai avut puterea sa scriu.
Pe scurt, dupa experienta neplacuta a sarcinii obtinute prin inseminare pierduta asta vara (multe dintre voi stiti), dupa o pauza in care gandeam ca nu vom mai face nimic, am reinceput lupta, ultima, zicem noi.
Dupa ce pana anul trecut am obtinut foliculi cat de cat buni si endometru cu multe medicamente (metformin, ova-mit si menogon), de data asta am obtinut doi foliculi super bengoshi cu una jumate de ova-mit din ziua 5 in ziua 9 si sambata endometrul avea 9 (iar cel mai mare folicul 22). Nu stiu daca astea sunt in general rezultate bune dar pentru mine sunt.
Am facut Pregnyl sambata si am prestat duminica dim si azi dimineata ( sa ma ierte Dumnezeu ca e Sapt Mare) asa cum ne-a "dictat" dna doctor. Acum ... Dumnezeu cu mila.
Am si eu o intrebare pt voi, care stiti. Cat timp dupa Pregnyl nu iti poti face testul de sarcina pt ca se pozitiveaza de la Pregnyl?

Va pup,

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Va la inceput de saptamana, cu urari intarziate de La multi ani! Floricelelor si Paste Fericit! pentur cine sarbatoreste zilele astea!

Mishule, sper ca prima zi de Pasti sa-ti aduca cadoul mult dorit!!!
Catalina, bine ai revenit! valorile tale sunt bune, si dupa Pregnyl trebuie sa astepti 10 zile ca sa treaca efectul . Sper din toata inima si iti tin pumnii sa reusesti! mi-aduc foarte bine aminte prin ce ai trecut anul trecut si sper ca atunci sa fi fost ultima data in care sa ti se intample asa ceva!
Amely, ce bine de tine si ce frumos trebuie sa fi fost la munte!..eu zic ca nu ti-ar face nimic rau o laparo, macar asa te-ai lamuri si tu cum stai;oricum te refaci repede si in cateva luni aproape ca n-o sa se mai vada nimic.Sper sa luati hotararea cea mai potrivita pentru tine!
Felicia, exceptand finalul trist al sarcinilor mele, pe mine a2a oara nu m-au mai durut sanii, decat dupa vreo saptamana si ceva de la confirmarea testului... asa ca, avand in vedere si temp., sanse ar fi de ! sper sa fie asa cum iti doresti!

Eu sunt ziua 14 de CM si 11 de AC, ma dor sanii ca inainte de CM si m-am facut si cu niste "chestii" pe fata ; urmarea AC pe care organismul meu nu le iubeste prea mult. Bine macar, ca nu sangerez de-aiurea, cum am patit acum un an cu alte AC! si altfel, la birou, afara e urat si ploua, zici ca se insereaza si am aceleasi stari ca Amely , abia astept sa plec acasa!
Va pe toate , un special ptr Iepuras, Ingeras,, iti tin pumnii! si inca multi alti pentru toate fetele dragi de-aici!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Va fata pe toate! Nu prea am ce veste sa va dau...ca inca n-au venit uratzii si nici test n-am facut, ca n-am avut chef :)mai astept, pt ca mi-a mai intarziat si alta data. Astazi e a 5-a zi de intarziere...simptome? de nici un fel...ma doare burtica din cand in cand sau ma inteapa ovarele si sunt putin balonata, ca inainte de CM, de-aia vreau sa mai astept, ca nu am chef de plans:)

Mishule, pai atunci sigur ne-am vazut!
Eu eram imbracata in ... nu mai tin minte :( suntblonda si am intrat penultima, ma stii? Tu cum arati, ca in poze nu te vezi bine, sau poate te-ai schimbat...

Miro, sar'na - nu am facut Pregnyl, ca nu aveam cum, eram in concediu...mi-a dat numai stimulare usoara, atat, si am de ff multe ori :)Tu cum te simti?

Iepu - bafta!!!

Pupicei si sa auzim numai de bine, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mishu, Andicutz... io fetele!

Catalina, ma bucur ca ti-ai facut din nou curaj sa scrii aici, sunt sigura ca esti deja pe drumul cel bun iar valorile de luna asta sunt foarte bune. Iti tin pumnii stransi sa fie cu mult noroc!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

LA MULTI ANI FLORICELELOR

Miro dulce fata scumpa. Daca ajungi prin Bucuresti mi-ar place sa ne intalnim, si eu am sa vin cu sticlutza mea de 2 litri ca sa beau cat mai mult dupa tine .

Liana

Amely bine ai venit de la munte.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Mishu, Andicu, merci! CM ar trebui sa vina maine sau poimaine...astept!
Ingeras, iti tin pumnii f f stransi! Ar fi super sa scapi de fiv!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mishulina, sunt cu galeria pregatita si o sa intru si de pasti pe net, sa vad ce zici!
miro, daca vii fac tot posibilul sa ma intalnesc si eu cu tine!
amely, cam in ce perioada a CM ai fost la munte? stii ca acolo se pot intampla minuni, nu?
andicu, asa am patit si eu cu AC..m-am dereglat de tot!am avut exact efectele care in prospect se spunea ca nu apar: m-am ingrasat 2kg, desi trecusem pe vegetale si abdomene, mi-au aparut cosuri, iar primul CM a fost o adevarata ciudatenie,nu am recunoscut propriu-zis vrea faza de dinainte..luna asta insa lucrurile par sa intre pe traseul cunoscut
liana, esti cam linistita..ai inceput curatenia de Pasti? cum se reface sotul tau? repede si bine sper!
ingeras, 5 zile de inatarziere?oooo, pai galeria e pe faza in cazul asta!
felicia, galeria e valabila si pentru tine!!!
mel, nu ai net acasa? ne e dor de tine!!
mai gagici, tineti minte cum m aplangeam eu ca in aprilie o sa am perioada fertila in sapt patimilor si ce ma fac, ca eu nu vreau sa fac sex in sapt asta? pai le-a aranjat Dumnezeu pe tooate..cu ocazia intarzierii de luna trecuta,acum o sa am perioada fertila imediat dupa Pasti!!! si cam in acelasi ton, sa va spun ca sunt multumita ca macar saptamana asta am vazut ca dr nu prea fac chiuretaje! la maternitatea bucur, de ex era un afis mare al intrare...si lume nemultumita, desigur

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

mama fetelor ... la cate apa o sa am de baut ... o sa plec cu un burtok de la intalnire ....
Am vb cu al meu sot scump si drag si ma duce la Buc. la intalnire cu voi. Deci haideti sa stabilim.
De voi depinde ... cum lucrati si la ce ora puteti sa veniti.
Mi-e tre sa-mi dati exact locatia, ca io nu stiu Bucurestiul, dar mai venim si cu prietenii nostri din Ploiesti care-l cunosc bine, deci locatia si ora. Va mai aduc si una bucata fetitza prietenilor, de 1 an si 3 luni, numai buna de smotocit.
Cand s-o facem? Haideti pe 2 MAI - marti - sa nu ziceti ca va rapesc ziua de 1, de iesit la iarba verde.
Vreti?
Spuneti voi restul, locatie si ora ... sa vedem cine si cand poate.
Doamne ca deja abia astept.

Miro10+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput