Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-121
Raspunsuri - Pagina 8
Madana spune:
Miro 2 mai e perfect pt. mine, dar dupa 4.30 (in ideea in care o sa pot sa plec mai devreme de la servici).
. Locul de intalnire ... undeva in centru daca se poate.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
megbeng spune:
2 mai suna bine si pentru mine, de asemenea dupa amiaza, dupa 14
"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)
Kariris spune:
vin si eu pe 2 Mai la intalnire! ca propunerea mea s-a dus de rapa din cauza vremii si nu ne-am mai putut vedea in Cismigiu cum stabilisem!
felicia_ spune:
Si eu vin pe 2 mai, marti, da? Dupa ora 16! Astept sa fixati locul si ora!

![]()
![]()
![]()
Poze1Poze2
utocatalina spune:
Mirona am inteles de la Giova ca vrei sa o vezi pe Bia..la semnatura sunt ultimile pozici..pupici multi si bafta! Pentru toate fetele tin pumnii sa se lase cu ochisori!![]()
mamicuta de ciresica -aprilie 2006
Ciresica Bianca 
iepurila spune:
Salutare
Catalina, ma bucur tare mult ca ti-ai adunat fortele si o iei de la capat. De data asta va fi bine.
Mishu sa-ti spun "Deie Domnul ca de prima zi de Pasti sa primesti cadoul mult dorit" e prea putin fata de ceea ce simt. Ma rog in continuare si nu voi inceta pana nu te vad cu puiut la purtator.
Intrebare: se poate sa faci pregnyl vineri seara (z14) si sa ovulezi duminica sau luni (z16/z17)? ca asa niste dureri de burtik am avut aseara si azi dimineata de mai aveam un pic si-mi puneam pemparsi. ziceai ca sunt in z1, nu alta.
Va pup
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
andicu spune:
Iepurici, nu stiu sa-ti spun exact, dar mie cand mi-a dat sa fac Pregnyl, mi-a zis sa prestez dupa 2 zile, asa ca e posibil, daca ai asemenea simptome sa ovulezi dupa 48 ore, dar nu bag mana in foc.Eu tin pumnii sa fie cu noroc!
Cata, ce comoara ai! asa da, cadou de Iepuras, in cosul ala frumos!
e o scumpa si-o frumoasa! sa va traiasca si sa va bucurati de ea ! 
Andreea.Pozele mele
piccaflor spune:
Urez si eu cu intirziere La multi ani tuturor celor ce
si-au sarbatorit onomastica ieri
...
Si cite un pupic pt toate fetele 
melutzica spune:
Buna seara scumpicele mele si un pupic cat mai dulce la toatee

;moamaaaaaaaa ce dor mi-a fost de voiiii;aveam net acasa,insa s-a stricat calculatorul taticului meu si nu am putut intra decat numai vineri seara,apoi pauzaaaaa;si io ferbea in suc propriu ca nu stiam ce se mai intampla cu voi
;dar acum am ajuns cu bine acasa si sunt aici
;
Mishule,tot cu pumnii stransi stau,hai ca nu mai e numai un pic![]()
Ingeras,5 zile de intarziere deja,uauuuuu,superrrrr,Doamne da sa fie cu ochisori
Amely ,bine ai venit si tu de la munte unde sper ca te-ai simtit fff bine si ai savurat la maxim minivacanta;legat de laparo,eu chiar te rog sa o faci cu orice pert ca poate fi cheia rezolvarii problemei tale
,si doar am zis ca o comitem cat de curand impreuna nu??

megbeng
,vezi cum le aranjeaza Doamne Doamne pe toate?
,si spor mare la invatat ca se apropie repejor ultimele examene
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
Mishulina spune:
Buna seara dragele mele! Abia asteptam sa vorbesc cu voi dar pana acum am stat in pat ca nu ma simt bine deloc! Cred ca am racit miercuri la Giulesti ca a plouat si a fost frig,am stat si in curent (nu din inconstientza ci ca asa a "trebuit") si acum am o raceala ciudata,fara cataruri dar in care ma dor toate: oase,muschi,cap,picioare,spate,tot! 
Catalina
mi-a fost tare dor de tine,ma bucur de fiecare data cand ne mai scri! Bun venit inapoi! Acum tine pe aici o sa fie "ca pe vremuri"
ca multe din fostele noastre "colege" sunt deja mamici...Iti (va) admir curajul si taria de a mai face o incercare,Doamne-Ajuta! 
A..si asa cum zicea si Andicu,pregnylul de 5000 de unitati se elimina in 10 zile din organism,iar cele de 10 000 si 15 000 in 2 respectiv 3 saptamani (din cate stiu eu!)
Andicutz te
si ma gandesc la tine,cu pumnii stransi! Abia astept sa vi cu vesti bune dupa Pasti ca altfel numai bine nu-i va fi Iepurasului! ![]()
Ingerasule zici ca esti blonda? Si erai cumva imbracata cu un costum negru cu bluza si esarfa maronii si haina de piele roscata? Si ai stat pe scaunul ala de langa dulap? Eu eram cu o bluza bej tricotata,pantaloni negri,geaca kaki si una bucata sotz agitat langa mine (pe buna dreptate saracul,ca s-a invoit ptr 2 ore de la birou si a lipsit...7
).Am stat pe scaunele de langa acvariu si am intrat a 5-a,dupa cuplul acela care avea probleme mari (care au pierdut 3 copilasi,din cate am inteles).Asa ca sigur ne-am vazut dar eu am plecat mai repede ca dupa ce am iesit noi din cabinet dr a facut o pauza si ne-a chemat la echo....
Megbeng cam scumpa la vedere zilele astea,bine ca te-am prins pe aici sa te
.Esti ok? Eu sper sa pot pleca la Ploiesti inca de joi si acolo nu voi avea net dar,daca e cazul primesti sigur un SMS! ![]()
Miro si mie imi convine de minune pe 2 mai ,la orice ora dupa 16.00 si in orice loc hotarati! Abia astept sa ne vedem cu toatele!
Iepu draga
,eu n-am cuvinte sa-ti multumesc pentru vorbele tale,m-am surprins nu odata dorindu-mi un
pentru tine chiar mai mult decat imi doresc pentru mine,si asta mai ales in ultima vreme de cand cu histeroscopiile si stimularea ! Doamne-Ajuta! 
Amely,Melutzica,Felicia 
Utocata sa va traiasca printesica,e din ce in ce mai frumusica! Chiar la tine ma gandeam zilele astea,ca ti-a adus-o Iepurasul de fapt chiar anul trecut de Pasti
adica pe 1 mai!
Va pupic cu grag si ma duc sa-mi fac un ceai cald!
Noapte buna!
Ina