Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-121
Raspunsuri - Pagina 6
monu spune:
Mirona multumesc pentru ajutor. azi sau main cel tarziu ar trebui sa vina uratii. ovulatia a fost pe 2-3 aprilie.
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Liana30 spune:
sa va urez o zi minunata!!!
si un sincer "La multi ani tuturor florilor de pe acest forum!!!!"
"Nimic nu-i imposibil!"
megbeng spune:
deci nu numai ca s-a umplut de gravidutze pe aici, dar robinetu e deschis in continuare! super!!!!
pupici si galerie pentru MISHULINA, INGERAS26A, FELICIA, MONU....

desigur, salut intreaga gasca de endometrioase, dar in fuga..am ramas in urma cu invatzatul

, ca ieri m-am plimbat prin oras si mi-am luat pantofi, geanta si o bluza...
"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)
asi spune:
La multi ani tuturor Florilor!

Paste fericit!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
Bianca B spune:
LA MULTI ANI DE FLORII TUTUROR FLORICELELOR, SANATATE CA-I MAI BUNA DECAT TOATE, FERICIRI SI IMPLINIRI ALturi de cei dragi
Numele de "Florii" reaminteste de intrarea lui Iisus in Ierusalim, cand poporul l-a intampinat cu ramuri inflorite de salcie si palmier. De Florii, oamenii se ingrijesc de suflet, spovedindu-se si impartasindu-se si de morti, facand pomeni si curatind mormintele.
In Romania, oamenii culeg pentru aceasta sarbatoare ramuri de salcie. Conform traditiei, atunci cand Fecioara Maria a vrut sa treaca un rau, o salcie s-a aplecat peste ape ca sa o ajute sa traverseze mai usor. Atunci, Maica Domnului a binecuvantat salcia, menindu-i sa nu ajunga niciodata carbune si sortindu-i sa fie dusa in fiecare an la biserica. Cu aceste crengi, sfintite in biserica, oamenii se intorc acasa si ating copiii, ca sa creasca mari si frumosi, apoi le pun la icoane si deasupra usilor. Cele puse la icoana se pastreaza tot anul si se folosesc ca leac impotriva relelor care ar putea lovi casa si familia.
Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005
iepurila spune:
LA MULTI ANI FLORILOR!!!
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
BIENCUTA spune:
la multi ani!tuturor FLORIILOR.Sa aveti numai bucurii si viata sa va fie numai soare si zambet

floroiu bianca
megbeng spune:
LA MULTI ANI!...mai, da ce e cu linistea asta pe aici? toata lumea la petreceri, eh?
"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)
simonette spune:
In primul rand...La multi ani Florilor!!!

Regret pt. intarziere, dar ieri nu am fost acasa! Va doresc din inima numai bine!!!
Ingeras!!! da-ne o veste, ca tare mult m-am gandit la tine! Io cred k nu va fi nevoie de nici un FIV!
Pt fiecare, cate un 

Simonettu, care va iubeste mult!!!
felicia_ spune:
Buna dimineata, fetelor! Va doresc o saptamana usoara, sa treaca repede!
Va rog sa va dati si voi cu parerea: sunt z 27, sanii erau umflati si durerosi pana acum doua zile, de atunci nu ma mai dor , au inceput sa "scada"... temp ramane constanta, 37,3! Mai e vreo sansa sa intarzie uratii? Se poate sa fii insarcinata, chiar daca sanii nu mai sunt durerosi! Test nu fac dacat daca imi intarzie... desi mi-am cam pierdut speranta!
Merci si pupici tuturor!
Poze1Poze2