Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-121

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Olteanco,bine ai revenit printre noi! Sanatate maxima sotzului!
Hai ca luna asta are treaba si ar face bine sa nu ne uite pe niciuna ca altfel ....vai de urechile lui!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Pup surioara mea inteleapta care gaseste tot timpul o vorba buna sa ma linisteasca.

Il pup si pe drack de olteanca si ii doresc multa sanatate sotiorului ei. Sa se puna pe picioare cat mai repede.

Melutzica, bine ai venit pe plaiurile romanesti. Trebuia sa vii cu o galetusa de soare dupa tine.
Nu vreti sa stiti cat de frig e in targul iesilor. Si ploua.

Felicia, sarumana de aprecieri. Stimularea am facut-o cu clostylbegit.
Si surioara pregnylul a fost 1000, adica 2 de 500. Tu de cat l-ai facut?
Da intepaturi am avut ceva aseara. Si parca si pe dreapta si pe stanga.Dar ma asteptam sa fie mai puternice, mai acute. Nu mai inteleg nimic de capul meu.

Va pup pe toate de un milion de ori

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Iepurash dragalash facusi totusi pregnylu? Ti l-a dat dr. sau il facusi pe barba ta?
Bravo ... asa e mai sigur. Intepaturile nu tre sa fie acute, simti acolo ca te inteapa si atat, si nu e continua durerea, mai ma simteam si balonata ... ceva de genul cum sunt acum la 10 saptamani.
Ma bucur ... nu uitati sa prestati, da? Cu multa placere, apoi stai si tu vre-o juma de ora cu o perna sub shezut si cu picioarele pe perete.
Doamne ajuta!

Tu Mishulina mica si draga? Voi cum mai stati? In afara de "ca pe ace"?
Pe 1 mai voi fi in Ploiesti, ne-am luat concediu toata aceea saptamana, plecam de sambata, duminica stam cu prietenii si pe luni, marti poate-i conving sa tragem o tura si pana la Bucuresti.
Daca ii conving ... ne intalnim? Io vin cu paharele de plastic cum am mai zis ... si beau din toate si vi le fac cadou .
Mai vb pana atunci ... chiar nu pot rata ocazia sa va vad pe cateva dintre voi ... ca tare-mi sunteti dragi ... si cine stie cand mai am eu ocazia sa trec prin Buc.?
O punem de o intalneaa fetelor?

Miro10+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Scumpa mamica, pregnylul mi l-a dat Dr. Si cu intepaturile asa a fost cum zici tu, nu continui, nu acute. Ca niste ciupituri.
De stat cu picioarele in sus si cu fundul pe perna nu am stat. Am stat doar cumintica in pat inca 3 sferturi de ora.

Si la Iasi cand te astept????

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Iepuras-dragalash eu am facut pregnyl de 5000 dar si foliculul meu a fost mai mic asa ca i-a trebuit probabil mai mult. Al tau era deja mare si gata sa pocneasca,deci nu i-a trebuit decat un mic imbold,ca o "ciupitura" ca sa faca poc! Daca ati prestat e grozav si de acum ...Doamne-ajuta! Imi permit sa sugerez sa mai profitati si in week-end ca sunteti impreuna ca aveai mai multi foliculi care se pot sparge pe rand... asa ca unul din ei tot va fi "castigator" Iti tin pumnii si am sperante mari pentru tine !
Intepaturile sunt,asa cum zice si Miro destul de discrete la inceput,pe urma ceva mai ascutite si (la mine cel putin) sunt insotite de balonare! Asa ca te rog eu mult sa stai cumintica (cu exceptia ,of course )

Miro,ma bucur ca veniti in "regat",te astept cu drag in Bucuresti si ne intalnim sigur(nu ratez eu ocazia,ca de cand o astept). Mi-ar place la nebunie sa ne intalnim mai multe,mai vedem ce zic si fetele!

Ina

Mergi la inceput

Iepu ... nu stiu mama cand apar si pe la Iasi ... da stii ca m-ai pus pe ganduri? Nu am fost niciodata in Iasi.
Asa Mishu tzuca mama fata ... si incepem imediat galeria ... numa sa dai tonul.

PASTE FERICIT! celor ce-l serbeaza acum ... si La multi ani! celor cu nume de flori. Sarbatori fericite!

Miro10+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Miro, Mishu, vin si eu la intalneala! Numai sa imi spuneti cand! Eu abia m-am intors de la plimbare, prin parc... a fost super!
Iepurila, tin pumnii!
Eu raportez: z 25, temp 37,3... cam atat deocamdata!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna,
am si eu o intrebare legata de temperatuta bazala. nu am urmarit pana acum asa ceva. este buna doar temp luata dimineata la prima ora? dar daca am luat acum temperatura si este 37.4 nu este elocventa? poate insemna sarcina?
merci anticipat

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ups acu am vazut ca exista un subiect exact pt intrebarea mea. dar totusi daca nu va suparati prea tare as vrea sa aud si parerea voastra.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

monu NU. Acum nu are nici o relevanta.
Dimineata tu dormi. Trezindu-te esti cateva minute intr-o anumita stare ... se numeste stare bazala- de aici si temperatura bazala.
Important e sa nu te sperii cand suna ceasul, sa nu faci miscari bruste si sa-ti iei temperatura zilnic la aceeasi ora, cu acelasi termometru si in aceeasi metoda(axial, rectal, vaginal).
Iti recomand cu caldura si fertilityfriend.com unde sa introduci datele pentru graficul de temperatura.
Pentru acum ... nu pot sa-ti spun decat ... ia un test de sarcina pe care poti sa-l faci la orice ora. dar in ce zi CM esti? Cand ai ovulat?

Miro10+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput