Alergiile

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Mie medicul asa si mi-a spus, ca imunitatea e la 'pamint'. La mine cel putin alergia s-a dezvoltat pe fonul unei raceli netratate la timp (am fost racita aproape toata iarna, din cauza frigului din universitate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nimeni2011 spune:

Singurul tratament naturist pe care il cunosc,si chiar si are efecte se numeste Antipoll.Picatri din plante naturale.Se foloseste ptr intarirea sistemului immunitar.Eu l-am gasit in Ungaria.Incercati sa vedeti daca pueti face rost de ea.Doua sticle sunt suficiente ptr tratament,si dupa aceea tot sezonul nu mai ai nevoie de altele,si nici nu costa cine stie cit!!

Nu fa altcuiva ceva,ce nu ti-ar conveni nici tie,sa t-i se faca la rindul tau!

Mergi la inceput

Fetelor ati auzit cumva de Septilin???Cica ar fi imunostimulator natural,si in special ptr problemele cailor respiratorii(alergie,astm).E produs de firma Himalaya,in cutie de 100 de tablete,la 170 de mii de lei...daca am vazut bine.Eu cred ca ma risc sa o incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Trixi, da, am auzit de Septilin si am si luat. Este un imunostimulator din plante recomandat pentru probl. cailor respiratorii, sinuzite etc. Eu am luat pentru sinuzita. Este bun dar...ca orice tratament cu principii naturale...trebuie sa ai rabdare si sa te tii de el. Trebuie facut min. 3 luni consecutive, am impresia...majoritatea tratamentelor naturale cam asa trebuie tinute.

Iepumic

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

In disperarea mea de acum 2-3 zile cand alergia mea era in culmea formei si isi facea de cap, cand sa-mi pun picaturile de nas aferente....imi aduc aminte brusc un sfat pe care mi l-a dat fosta mea dr. de familie, acum pensionata (pacat!): in perioada asta cand misuna alergenii pe-afara, prin aer, sau chiar si cand circula diversi virusi gripali, este bine sa ne punem inainte de a pleca din casa picaturi in nas, dar neaparat uleioase(adica nu Bixtonim &Co., care usuca mucoasa nazala) pentru ca acestea formeaza un fel de pelicula protectoare a mucoasei nazale si virusii au mai putine sanse de a patrunde pe caile respiratorii. In prezent eu folosesc PINOSOL....la inceput mi s-a parut absolut scarbos, dar m-am obisnuit...si chiar m-a ajutat.

Iepumic

Mergi la inceput

....aha deci e recomandat doar in situatiile de super-disperare...multumesc mult ptr info!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, mergeti la dr Jeana Radu sa faceti tratament de desensibilizare. Sunt si analize de facut pentru a depista daca sunteti sau nu alergice. Ma refer la analize de sange. IgE, IgG...si altele.

Ioana

Mergi la inceput

Trixi, depinde cum vrei sa abordezi problema: sa aplici metoda scarboasa cand deja te chinuie alergia sau sa o aplici inainte si poate scapi de alergie...
Ioana, multumim! Unde o gasim pe dna. dr.?

Iepumic

Mergi la inceput

iepumic,adevarul e,ca nu mai stiu cum sa abordezi problema...anul trecut de ex,fara nici un medicament,am stranutat de vreo doua ori,in a doua saptamina din iulie,spre deosebire de acum 4 ani,cind am inceput sa stranut din mai,si m-am oprit in august...
Cu Septilina asta nu stiu ce sa fie...poate totusi n-ar strica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

nr de tel al dr. Jeana Radu: 0744222284 , dupa ora 15.00.
Str. Aurel Vlaicu, nr. 110.

Ioana

Mergi la inceput