Alergiile

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Fetelor, am nevoie de ajutor. Tot vorbind de alergii, iata ca m-au napadit si pe mine intr-un mod tare brutal. De bine ce am facut curatenie generala in casa, de un timp in coace eram foarte bine, ieri seara, dupa ce am fost la sala de sport, cum am intrat in casa, s-au inceput: stranuturi dupa stranuturi, de mi se intorcea sufletul, nas infundat,etc. toate simtomele de acum un an.

Problema mea: De obicei luam un SUPRASTIN si in citeva ore eram bine. Acum insa am o mare dilema. Sper foarte mult sa ramin insarcinata luna asta, si mai am citeva zile pina ce voi afla sigur. Pina atunci nu stiu daca luind o pastila de suprastin voi face ceva rau bebe-ului, in cazul in care el deja este in burtic ;) Stiti ceva de efectele acestei pastile? Eu nu mai am prospectul de la el sa citesc inca o data mai bine. Va rog un sfat, caci mor de stranut si nu stiu ce sa fac, sa iau pastila sau mai bine nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nimeni2011 spune:

Helga ,daca vad bine e un antihistamic,de generatie mai veche(deodata cu nilfanul).Pe cit posibil,in primele 4 luni trebuie sa eviti orice medicamente!!!!Incearca mai bine ceva local,daca te simti foarte nasol!!!Cel ptuin pana ce nu ai rezultatele...
Iti tin pumnii!!Multa sanatate!!!

Nu fa altcuiva ceva,ce nu ti-ar conveni nici tie,sa t-i se faca la rindul tau!
http://360.yahoo.com/trixicovle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani33 spune:

Eu am o rinita alergica de aproximativ 4 ani. Cam de 3 ori pe zi ma apuca crize de stranut, imi curgea nasul rau...
Am facut tratament cu Claritin cam 3 luni si o vreme mi-a fost bine dupa care au revenit crizele. In timpul sarcinii dupa 4-5 luni nu am mai avut asa simptome rele desi dr. mi-a spus ca e posibil sa se agraveze crizele. Dupa ce am nascut la cateva luni mi-au revenit problemele.
Acum fac un tratament homeopat in urma caruia nu mai am nici-un simptom. Doar ca trebuie sa-l fac foarte riguros...
O vreme nu l-am mai luat si mi-au revenit crizele...dar nu asa rele.
Medicul orl-ist mi-a spus ca rinita alergica nu prea se vindeca, dar mi-a sugerat sa merg la salina, spune el ca e singurul remediu in urma caruia a vazut ceva rezultate.
Vara nu prea mai am crize...asa ca mai caut si alte posibilitati.
Daniela

Mergi la inceput

Mersi Trixi. Am incercat pinasol. Dar, am o durere de cap din cauza stranutului si nasului infundat de nu mai suport. Parca mi-i umflat. Voi incerca sa rabd...

Mergi la inceput

Helga sa ne tii la curent cu rezultatele :) !!
..pentru putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Fetelor, ma bucur ca v-am gasit!
Suntem si noi o familie de alergici, si eu, si sotul, si baietelul de 2 ani. La noi, adultii, alergiile s-au depistat tirziu si am impresia ca se inrautatesc pe an ce trece. Noi īncercam sa nu luam medicamente decīt in caz de forta majora, ca sa nu ne obisnuim cu ele. Cu copilul planuim tratament de desensibilizare de la 4 ani.
Īn rest am eliminat mocheta, plantele, paturile de līna din apartament, hainele de lina din dulap, am pus cartile īn dulapuri īnchise, aspiram praful si schimbam asternuturile cīt de des putem, aerisim doar dimineata (stam īntr-un oras mare, la tara se recomanda seara), facem dus seara, purtam ochelari de soare afara ca sa ne protejam ochii de polen, tinem geamurile īnchise (ca stam vis-a-vis de un parc) si visam sa ne mutam cindva la mare, loc ideal pt. alergici
Helga, pe perioada primei sarcini mie mi s-au ameliorat simptomele, dar acum, la a doua, parca e mai greu. Oricum, medicamente n-am luat deloc.
Elise, as fi si eu foarte curioasa cum ai reusit tu sa scapi de alergii. Cam cele enumerate de tine ne chinuie si pe noi. Am auzit ca acupunctura da rezultate bune, a incercat cineva?
Haaap-ciu
E.

Mergi la inceput

Ce sa va zic. Am luat pastila dupa ce mi-o venit rushii din pacate :( Acum ma simt mult mai bine, dar trista in acelasi timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Capul sus, Helga, n-au intrat zilele-n sac
Dani, eu acuma vad ca tu stai la Constanta. Sa īnteleg ca nu ajuta nici marea? Of-of-of
E.

Mergi la inceput

Helga,imi pare foarte rau,ca esti dezamagita!!!
Dar poate ti-ar fi mai usor sa incepi o sarcina intr-o perioada mai linistita...macar cind aia de polen nu te scoate din minti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Si eu fac parte din clubul alergicilor, categoria rinita alergica la polenuri si praf

Dupa cateva tratamente care nu au facut decat sa amelioreze simptomele, pe moment, am incercat ceva mai fara legatura cu tratamentele pt alergii: am facut in toamna vaccin antigripal si cred eu ca datorita acestui vaccin care mi-a intarit sistemul imunitar, nu am racit deloc in iarna-primavara asta si nici alergia nu m-a mai suparat deloc.

Acum inca nu s-a declansat alergia dar traiesc cu spaima ca in orice moment se va intampla inevitabilul (ca deja au inceput sa zburde pufii si granulele alea afurisite de polen, prin atmosfera).

Oricum imi pregatesc rezerva de Aerius (fara de care nu pot sa traiesc) si cred ca o sa mai fac niste sedinte de acupunctura (intr-un an nu am avut deloc alergie!!!!! asta pt ca am facut 20 de sedinte de acupunctura).

Sanatate la toate!

dianas

Mergi la inceput