Alergiile
Raspunsuri - Pagina 8
enn spune:
Diana, sedintele de acupunctura cīnd le faci? Primavara, toamna sau indiferent de perioada anului?
La mine din pacate vaccinul antigripal a avut exact efectul invers.
Va doresc o ploaie calda de vara, sa spele praful si polenul!
E.
dianas spune:
Poti sa faci sedintele de acupunctura in orice perioada a anului, nu are importanta ce sezon e. Ideea e ca trebuie sa le faci in fiecare zi, cu o pauza la 10 sedinte (adica nu se caf continuu cele 20 de sedinte).
Eu le-am facut la Centrul National de Acupunctura si Homeopatie si au fost gratis
Iar doamna doctor si asitenta erau ffff dragute.
dianas
dianas spune:
Ah, scuza-ma Enn, nu am vazut ca esti din Germania si am amintit de centrul ala care e in Bucuresti...
dianas
enn spune:
Diana, daca sedintele-s gratuite, aproape ca merita sa fac o excursie la Bucuresti. Ca aici se platesc ... scump...
Helga, acupunctura e o metoda din medicina traditionala chineza, se īnfig niste ace subtiri īn anumite puncte ale corpului pentru a debloca fluxul de energie si a stimula capacitatea de autovindecare a organismului. Despre influenta concreta asupra alergiilor ne spune poate Diana, din proprie experienta.
E.
Deanny spune:
Fetelor, rau e cu rinita asta alergica!
Ati incercat produsele Forever Living? Eu am inceput de vreo zece zile si nu ma pot pronunta inca; in schimb, am renuntat la orice remediu medicamentos - picaturi, antihistaminice, acestea au clar efect doar pe perioada cand le consumi![]()
dianas spune:
quote:
Originally posted by enn
Diana, daca sedintele-s gratuite, aproape ca merita sa fac o excursie la Bucuresti. Ca aici se platesc ... scump...
Helga, acupunctura e o metoda din medicina traditionala chineza, se īnfig niste ace subtiri īn anumite puncte ale corpului pentru a debloca fluxul de energie si a stimula capacitatea de autovindecare a organismului. Despre influenta concreta asupra alergiilor ne spune poate Diana, din proprie experienta.
E.
Deci: la primele doua sedinte ma durea fata ingrozitor (asta insemnand ca acele alea chiar aveau ceva efect). Trebuie sa spun ca acele se infig la baza nasului (la nari), la sprancene, pe frunte, la urechi, la maini... in fine, mie in locurile astea mi-au fost puse.
Dupa a treia sedinta am renuntat la PICATURILE DE NAS. Am continuat cateva zile cu pastilele si apoi... am renuntat si la pastile. Am trait un an ca un om normal!
dianas