Alergiile
Raspunsuri - Pagina 5
helga spune:
quote:
Originally posted by Pet
Mi-e mi-a aparut alergia acum un an in primavara, cand inca eram insarcinata. Nu stiu la ce sunt exact alergica pentru ca am tot amanat vizita la medic dar acum nu se mai poate! O sa merg in seara asta sa vad ce zice pt. ca nu mai dorm nici noaptea ca lumea din cauza stranutatului. Eu in timpul zilei nu am nimic! Cand vine seara incep mancarimile la ochi si nas, stranutatul de 15 ori la rand etc. Acum de vreo 2 zile am si niste blandutze pe corp care dispar dintr-un loc si apar intr-altul!
Pret schimba repede perna (daca e din pene sigur e de la ea), scoate covoarele din camera, ascunde cartile in dulap (daca stau neinchise). Cred ca este voarba de acarieni, o bacterie care se ascunde in perne, plapume, covoare, carti vechi, chiar si mobila. Incearca sa faci o dezinfectie buna in camera. Plapumele vechi du-le la curatatorie, etc. www.astmasan.ro/pliante/2.html" target="_blank">http://www.astmasan.ro/pliante/2.html Dar cel mai bine este sa mergi imediat la medic si sa faci testul sa vezi la ce anume ai alergie, asa vei putea evita alergenii si sa poti dormi linistit.
lili81 spune:
Am uitat ca am scris pe subiectul asta si am deschis si eu unul azi...imi cer scuze
Helga, vaccinul meu se numeste Purethal, alergoid pt graminee. Am auzit si eu de autovaccinuri, dar nu stiu cum e cu ele.
Eu cand am inceput tratamentul, a trebuit sa semnez o hartie in care scria ca trebuie facut numai de un medic specializat. Acum imi dau seama, dar cred ca ai citit dincolo, pe celalat subiect, ca mi-ai raspuns
. Ma rog, dar tu cat timp trebuie sa faci aceste autovaccinuri? Sunt penru desensibilizare? Al meu asa este.
marlenn spune:
quote:
Originally posted by diaan
nu stiu de alergiile de primavara banui ca la praf polen puf etc.
eu am alergie la metal,la orice metal aur argint otel inoxidabil titan... daca imi pun o bratara un minut am murit ma mananca de mor la fel si cu cerceii si lanturi inele
am fost la doctor da a zis ca nu are ce sa mi faca
Diaan, stiu cum e cu alergia la metale...Si eu o am...dar nu la aur, argint...Insa am la tinichele, la crom, nichel, mercur, otel, fier si tot ce rugineste, cocleste...Ma mananca de mor cand pielea intra in contact cu ele...Curea nu pot sa port decat atunci cand am si maieu, ca altfel mor de mancarimi in jurul buricului, plus ca apar si basicute...
Nu ma spun de bratarile de ceas ca-i jale mare...Noroc ca am un ceas care nu imi provoaca neplaceri...din ce e bratara nu stiu, dar nu imi face nimic...Deja m-am format si dupa aspect stiu ce metale sa ocolesc, am asa un simt...
Si la bijuteriile din aur si argint pot apare alergii daca sunt aliate cu nichel sau cu vreun alt metal alergenic.
Tare mi-e teama sa nu fiu alergica si la titan, ca imi iau adio, cred, de la implanturi dentare si am nevoie de ele...Si la mine in oras nu e nici un dr alergolog ca sa aflu daca o sa am probleme sau nu cu titanul...Mi-e asa o ciuda ca-s alergica la metale, din cauza asta ocolesc pana si plombele metalice...ca si astea imi provoaca mancarimi...

Ira spune:
Fetele, am citit un studiu facut de Université de Montréal in colaborare cu o univ din State, studiu care a tinut 20 ani, ...au ajuns la concluzia ca alergiile previn cancerul.
Macar sa ne bucuram si noi de ceva
.
marlenn spune:
Waw...ce-mi place concluzia...Dar sunt incluse si alergiile la metale ca sa stiu daca sa ma bucur sau nu?![]()
Mari
helga spune:
Eu nu am semnat nici o hirtie. Mi s-a comunicat doar pt ce si cum se ia acest vaccin, nici nu stiu cum se numeste macar. Trebuie sa-l iau intre 2 ani si 3. Mi s-a spus ca dupa nu voi mai fi atit de sensibila la alergeni. Asta e, traim in Moldova.
In ce priveste concluzia cu prevenirea cancerului, e haioasa. Vom trai si vom vedea...
laurajr spune:
Va raspund pe scurt, nu am avut timp sa citesc tot ; sotul meu pana acum 2 ani, era super alergic la puf ( mai ales cel al plopilor din Galatzi, de unde e el ), praf, polen si inca cateva .
Din fericire, dr, Ierima, care am inteles ca e seful la infectioase copii sau seful spitalului de copii din Galatzi i-a prescris un tratament ff complex, cu program de vaccinare cu vaccinuri Halcis din Timisoara , vitamine, claritine cate 10 pe luna parca si aerius si nasonex .
2 ani a facut saracu injectii si de 2 ori pe saptamana , dar s-a tinut de tratament...nu va spun ca ne costau si ochii din cap, dar el pur si simplu nu putea respira, stranuta, ii curgeau ochii .
Acum e mai bine, si schimband total aerul, aici in primavara nu mai are nimic .
Sper ca v-am dat un sfat bun !
Sanatate !
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
laurajr spune:
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=152307
poate va e de ajutor !
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
iepumic spune:
Si eu in club...tocmai deschisesem alt subiect cu aceeasi tema. Dupa cate am citit aici, ar trebui sa fiu multumita ca am doar alergie la puful copacilor care tocmai s-a imprastiat pe strazile din Bucuresti. Dar aseara mi-a fost atat de rau ca in nici un alt an: ochii umflati, stranutam ingrozitor de tare si de des, ochii si nasul imi curgeau fara control, mi se uscau buzele, gura, gatul...abia respiram.Sincer m-am cam speriat, ca niciodata nu am mai fost chiar asa. Am luat Claritine si Rino Alersin si vad ca astazi m-a mai lasat, sunt mult mai bine...tot un pic desfigurata. In rest nu am alergie decat la medicamentul Biseptol. Insa vad ca an de an alergia asta de primavara se manifesta tot mai urat si ma gandesc ca este o problema cu imunitatea (se pare ca intr-adevar as avea imunitatea scazuta) si ma intrebam daca se poate rezolva ceva prin tratamente cu produse naturale, ca nu mai vreau sa ma indop cu medicamente. Voi ati incercat si altceva decat anti-alergice si vaccinuri??? Ceva tincturi, pilule naturiste, ceaiuri?
Iepumic 
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.