Alergiile

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, v-am cerut si eu ajutorul in legatura cu un nume de medic alergolog. Va rog! Am nevoie ca de aer de vaccinurile alea. Inca o intrebare: a folosit cineva pastilele ALERID pentru alergie? Cum sunt?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nimeni2011 spune:

numeioana de unde ne scrii?
Medicamentul mai sus amintit nu cunosc dupa nume.Care ii estte substanta activa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erin20 spune:

Si eu cred ca sunt alergica la ceva. Stranut de numa aproape in fiecare zi. Nu pot sa imi dau seama de la ce este. De obicei cand sunt aici, in camera cand ma apuca. Sa fie oare papagalul?

Mergi la inceput

Helga,nu fi atat de pesimista!Daca va fi fetita,are sanse ari sa nu mosteneasca predispozitia ptr boala!Ca si in cel mai rau caz mosteneste doar PREDIZPOZITIA!!
Daca numai de 3 ani esti bolnava,stai linistita!Eu eram bolnava deja de 13 pe cind l-am nascut pe fiul meu,si sunt convinsa ca pe cind se face el mare nu va avea nici o problema,ptr ca sunt foarte atenta la el!Asa ca SPOR LA TREABA!!!!Sa ai un bebe frumos si sanatos!!Doar de atata sa ai grija ca in primele 3 luni sa nu iei nici un fel de medicament!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erin20 spune:

Oops ..se pare ca am postat de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

quote:
Originally posted by Trixi

Helga,nu fi atat de pesimista!Daca va fi fetita,are sanse ari sa nu mosteneasca predispozitia ptr boala!Ca si in cel mai rau caz mosteneste doar PREDIZPOZITIA!!
Daca numai de 3 ani esti bolnava,stai linistita!Eu eram bolnava deja de 13 pe cind l-am nascut pe fiul meu,si sunt convinsa ca pe cind se face el mare nu va avea nici o problema,ptr ca sunt foarte atenta la el!Asa ca SPOR LA TREABA!!!!Sa ai un bebe frumos si sanatos!!Doar de atata sa ai grija ca in primele 3 luni sa nu iei nici un fel de medicament!!

Draga Trixi, sa stii ca medicii nu prea stiau ce sa-mi spuna, cel mai des spuneau fie sa mai astept cu bebe-ul, sau sa intrerup tratamentul (eu deja imi imaginam cum voi fi insarcinata stranutind toata ziua si cu nasul infundat). Am tot cautat pe net info despre ce si cum, dar nimeni nu mi-a spus ca totul va fi ok si ca nu ar trebui sa-mi fac griji. Iata ca m-ai linistit, mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si eu tot pentru bebe imi fac griji, pentru ca mi-l doresc acum, dar nici nu vreau sa i se intantample ceva. Si sa fie fetita, sa nu mosteneasca sensibilitatea mea.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara2 spune:

ptr ioana: eu am o rinita cronica, tot pe fond alergic, dupa tone de medicamente acum rezist cu un alerid pe zi. la mine merge f bine, in sensul ca doar stranut de 10-@0 ori / zi, fata de innainte, cand faceam asta nonstop, nasul imi curge mult mai putin.... faza e ca daca sar o zi de trat., a doua zi nu rezist.
si eu vreau sa fac un bb, am vb cu medicul ginecolog si alergolog,care mi-au zis ca nu vor fi probl DAR CA TRE SA INTRERUP TRAT CU CATEVA LUNI INNAINTE.... SI ATUNCI EU ALEA CATEVA LUNI CUM REZIST????????????
VA IMAGINATI CUME SA, CURGANDU-TI (SCUZATI)MUCULETII PANA LA BRAU?
asa ca o sa vad
med gineco mi-a zis ca e posibil sa apara si rinita de sarcina, care se manifesta tot ca o alergie, dar ca sunt si situatii in care o sarcina poate intrerupe manifestarile alergice
asa ca bafta, si cum o vrea soarta........

Mergi la inceput

Fetelor,inca o data!NU ESTE NEVOIE SA INTRERUPETI TRATAMENTUL PE TOATA PERIOADA SARCINEI!!!Abtinerea de la medicamente este necesara in primele 3! luni de sarcina,daca dupa acesta aveti nevoie de tratament,e mai bine sa o luati,decit sa aveti crize alergice,care Doamne fereste,va va provoace contractii daunatoare.Ok,puteti fi convinse,ca copilul pana ce se naste sa se obisnuieasca cu medicamentul respectiv,dar ca norocul,sunt destule,daca mai incolo va fi cazul.
Iar cu primele 3 luni nu este imposibil sa va descurcati.Intr-adevar e nevoie de sacrificii.Ori ai noroc,si in perioada aceea nu te supara foarte tare alergia(daca e alregie de polen),sau 3 luni de zile stai mai mult acasa,cu geamuri inchise.Sau in cel mai rau caz daca nu se poate altfel ramine batista.
In legatura cu mostenirea pot sa va zic,ca din pacate,in zilele noastre aproape ca ai acelasi sanse sa se nasca copilul cu predispozitie la alergie si in cazul daca mama e sanatoasa,si daca e alergica!!!Deci linistiti-va!
In schimb,va rog insistent,ca sa va sfatuiti cu ginecologul vostru in problema sarcini,si a medicamentatiei,inca inainte de a concepe copilul.Si nu strica,daca aveti incredere mare in ginecologul vostru,ca sa puteti cere lamuriri in orice moment!
Si inca ceva!La mine sarcina avea un efect benefic asupra alergiei.Am stranutat una pe saptamina,in perioada cea mai nasoala cind infloreau teii!!!Si nici de atunci nu mai am nevoie de medicamente.Se poate schimba si in bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Mi-e mi-a aparut alergia acum un an in primavara, cand inca eram insarcinata. Nu stiu la ce sunt exact alergica pentru ca am tot amanat vizita la medic dar acum nu se mai poate! O sa merg in seara asta sa vad ce zice pt. ca nu mai dorm nici noaptea ca lumea din cauza stranutatului. Eu in timpul zilei nu am nimic! Cand vine seara incep mancarimile la ochi si nas, stranutatul de 15 ori la rand etc. Acum de vreo 2 zile am si niste blandutze pe corp care dispar dintr-un loc si apar intr-altul!

Mergi la inceput