Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 7
country girl spune:
Cat despre severitate, Ruxandra, cica tat-so e painea lui D-zeu, eu sunt "scorpia" familiei. Ghici cui i se urca Ilinca mai intai in cap? Mie, desigur.
Si mai avem o problemutza: la cresa Ilincai i se spune "Maria. bebe Maria", noi acasa o strigam Ilinca, ma gandeam sa nu confuzam fata de tot si sa-i spunem si noi tot Maria, macar pana mai creste?
tanti mama lu' Ilinca (10 septembrie 2005)
pitu spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei Matei, Bianca-Izabel, Alexandra Ana, Briana Maria si Alexandra!
Sofia, tu spuneai ca Nuka e admirata ca baietel. Sa stii ca si Clara are acelasi statut de "baietel dragut",mai ales de cand e parlita de soare si nu o mai imbrac in roz ca nu-mi place cum ii sta. Vedeti aici ce baietica are mama acu' la 7 luni.
Anya20 spune:
Nu, Gabi, nu trebuie sa-l tii in casa si nici sa faci din el un copil foarte sensibil sau hiperprotejat, ci doar sa fii un pic mai precauta (sa nu vina in contact cu persoane bolnave, pe cat posibil; sa aerisesti des, sa-l duci la munte/mare in sezon; sa-l feresti de umezeala sau fum de tutun). Nu-l infofoli prea tare, ca transpira si e mai rau. In rest, o sa vezi pe parcurs daca mai este alergic la ceva (medicamente, alimente, cosmetice, detergenti). Asa e el, un pic mai special.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
Simo74 spune:
Ruxandra Si Luca face exact la fel cu Jimi. De unde tragem urmatoarea concluzie astrologica: baieteii Fecioara au afinitai deosebite pentru taticii Scorpion si vice-versa (si Jimi e tot Scorpio)
codruta_grg spune:
Mimsi, , 2-2 adica aplauda din manute. (am scris in paranteze)
Ina, abia astept sa ne vedem!!!
Oare ar trebui sa fac si o lista neagra?
-nu vrea sa doarma in patutul ei
-ziua doarme doar in carucior
-nu prea mananca legumele de la masa de amiaza
-face crize si urla daca nu-i convine ceva (dar urla de vibreaza peretii)
Acuma ma gandesc ca sunt putine pe lista neagra....:) Gata am conchis, am un copil cuminte
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
country girl spune:
gata, v-am pupezat. Ne vedem/citim/auzim in luna mai.
clujencele sper sa le intalnesc saptamana viitoare: Codruta, Diana, Mariana, ?
country girl spune:
Antoanela, pentru cand oi citi si tu: multumesc inca o data pentru coordonatele pediatrei. femeia aceea e o adevarata comoara. in sfarsit am gasit si eu o persoana disponibila si competenta si nu mai am griji. Sarbatori fericite si voua. Pupici lui Victor si ne auzim cand ne intoarcem.
maddy77 spune:
Buna,
Ioana,spune-mi te rog ce scaunel de masina i-ai luat Mirunei si cat costa??Parca isofix,nu?mersi