Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 6
Anya20 spune:
Mai Ina, cu cata constiinciozitate mergi tu la control. La 6 saptamani, la 6 luni...pacat ca acum va mai vedeti abia peste un an. Las' ca poate mai faci un bb tot blond cu oki albastri, ca sa stim sigur ca este fratiorul/surioara Ilincai.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
country girl spune:
Dna doctor, mergeam eu constiincioasa la ginecolog si in Romania, darmite aici unde am un doctor super dragut si mi se mai ramburseaza si toate cheltuielile medicale. Doctorul asta e chiar o poezie; le povestisem eu fetelor mai in timpul sarcinii de blondul cu oki albastri care mai si raspunde la numele de Angel
Dar sa stii ca fata seamana cu barmanul de la un irish pub aici in Briusel
,tanti mama lu' Ilinca (10 septembrie 2005)
Simo74 spune:
Ina Luca e super bine, saru'mana de intrebare. Ieri s-a ridicat si el in fund de unul singur si cam asta e singura miscare pe care o face. In rest, sta si mediteaza ca doar nu degeaba ii zice Sofia Luca - Filosofu'.
O dedicatie speciala pentru Matei: La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
La multi ani si domnisoarelor Bianca Isabelle (Maddy77), Alexandra Anna(Doruletz), Briana Maria(Catush), Alexandra (Flavia2904)
country girl spune:
Io dragelor, pana nu uit (ca azi am zi scurta la birou si de maine pa internet) va urez la cu toatele Florii insorite si praznic luminat de Paste, care dupa cum sarbatoriti Pastele saptamana asta sau cea viitoare.
Pupici speciale pentru cele cu nume de flori, mamici si domnisoare mici, iar pentru Mifloricica un bratz suplimentar de flori.
country girl spune:
Manca-l-ar mama (lui) de filozof!
Eu cred, da' ramane intre noi, ca de fapt, el toata saptamana sta si cujeta la intalnirea de duminica cu Sarah!
quote:
Originally posted by Simo74
Luca e super bine, saru'mana de intrebare. Ieri s-a ridicat si el in fund de unul singur si cam asta e singura miscare pe care o face. In rest, sta si mediteaza ca doar nu degeaba ii zice Sofia Luca - Filosofu'.
O dedicatie speciala pentru Matei: La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
La multi ani si domnisoarelor Bianca Isabelle (Maddy77), Alexandra Anna(Doruletz), Briana Maria(Catush), Alexandra (Flavia2904)
Simona, mama de bebe Luca (12.09.2005)
godzila spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi Matei (locca); Bianca-Izabel (maddy77), Alexandra Anna (doruletz), Briana Maria (catush), Alexandra (Flavia2904)
Tonnia ma bucur ca a fost de folos urarea.
Dory am vazut pozele. Tare frumusica si cel mai mult mi-a placut poza asta
Bianca cred ca mai degraba e o setare de soft decat meritul forumului. Zic si eu.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
cge spune:
Ina, sunteti mortale si tu si Ilinca.
Vezi ca nu numai s-a acomodat fata la cresa, dar s-a si remarcat.
Si cred ca sotul are pile la iepurasul asta, ca se pare ca el va folosi masina noua.
Gabi, multumim de intrebare, Victor este mai bine.
Se pare ca de data asta a avut un virus mai serios, dupa ce l-am tratat eu 3 zile cu Oscilo fara vreun rezultat imbucurator, l-am trecut pe antibiotic. Se pare ca e spre bine acuma.
Sanatate multa si lui Tudor.
Ioana, iti aduci aminte ca acum 1 an tot crese cautam ?
Am gasit subiectul deschis anul trecut.
Azi am sunat la Ciobanasului, unde se fac inscrieri din iulie.
Trebuie sa ajung sa o vad, tu ai vizitat-o ?
Ne primeste ca suntem din sect. 2, au program normal si saptamanal.
daca optezi ptr cel saptamanal platesti 1-200.000 in plus dar programul este pana la ora 20.00.
Acum nu stiu ce sa zic, eu sunt nehotarata intre stat si particular.
Ma mai gandesc.
Ca sa fie treaba-treaba : acum e soacra-mea in spital.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
mimsi spune:
Neata!
Hai cu cititul cat ma lasa copila. Azi asteptam si dr sa ma lamureasca ce-i cu vaccinul antirujeolic. Sper sa-mi zica sa stau cuminte.
Tonnia, dupa ce am bagat iaurtul la blender si eu m-am intrebat de ce am facut-o . Parerea mea ca nici pt amestecat cu banana nu se merita, ca tot apos iese, zdrobesc banana cu furculita si-o amestec ca atare.
irina - parerea mea este sa-i sexizezi pe aia cu CIC-ul, nu de alta dar pe urma te scot pe tine vinovata (ce-ti spun e contrar principiilor mele de a lua de la stat ce poti, ca el face oricum mai rau cu tine)
Codrutza, ce-nseamna "facem din manutze 2-2"? Oricum sunteti tare precoace!
Jadi, masina voastra vine pe jos de la Curtici? Ca nu-nteleg...sau acum iese din tara, da o tura si dupa aia se-ntoarce???
Tanti mama lu' Ilinca - mortale aventurile Ilincai la cresa! Si noi stam bine la capitolul scos suzeta altui copil. De fapt filmul e cam asa: 2 copii (Alexia si Anda, fata nasilor - 3 ani) fata-n fata, fiecare cu suzeta'n gura. Alexia scuipa suzeta ei, intinde mana dupa suzeta Andei, i-o scoate din gura si fara nici o ezitare o'ntoarce cu tetina catre gurita ei si urmeaza s-o bage in gura (asta ca de fiecare data am oprit-o la timp). Cu mersul de-abusilea inca n-avem abilitati prea mari, pt ca atarna fundul greu. Abia de vreo saptamana il ridica si-l balangane, dar inca nu inainteaza din genunchi.
quote:
Originally posted by country girl
Soacra-mea in schimb va fi foarte dezamagita fiindca nepoata nu stiu carei vecine, la 7 luni, stie sa faca "pa-pa", adica "tai-tai" iar a noastra nu stie decat de "bisous"
Ina,tanti mama lu' Ilinca (10 septembrie 2005)
O fi Petra!
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
locca spune:
Multumim de urari
Ina, cool de cool Ilinca cea blonda si cu ochi albastri, care seamana cu barman si cu dr.
Cred ca incepe perioada asta, ca si Matei de vreo cateva zile numai in brate vrea sa stea, si daca nu e in brate oricum trebuie sa te aibe in raza lui vizuala. La mine mai e cum mai e, dar faza tare e ca daca il aude pe tac-su innebuneste, incepe sa tipe, sa intinda mainile, sa faca ca maimuta. Care evident cedeaza. Niciodata in viata mea nu mi-am imaginat ca eu o sa fiu zbirul in familie, pana si la zodiac scria ca taica-su (scorpion) o sa fie ala sever, iar eu (sagetatoare) aia care ii lasa pe copii sa i se urce in cap.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
country girl spune:
Mimsi, eu nici macar nu mi-am mai pus problema ca o fi bagat si in guritza ei suzetele celorlalti. banuiesc ca da...
tanti mama lu' Ilinca (10 septembrie 2005)