Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Gabi - "gazele" nu prea au legatura cu dintisorii, si nici simptomele respiratorii.
Cat despre terenul atopic, s-ar putea sa aibe dreptate dr. ta.Trebuie ferit pe cat se poate de alergeni (praf, puf, mucegai, polen, fum) si de infectii respiratorii. Dar cred ca stii lucrurile astea. Oricum, e de urmarit in continuare, mai ales daca mai aveti pe cineva cu alergii in familie (din cate imi amintesc, parca bb a avut si dermatita atopica).

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Irina - ma refer la aceste persoane fara suflet (nu dau nume )care nu pot sa bea cafea si sa fumeze in liniste, ci mai spun si la altii aflati in imposibilitate.... Bineee...

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Super Ina! Asa invatati copilul la facut ghidusele. Tot inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

ce inseamna "tai-tai"????????

Fetelor, copilul meu se plictiseste, cred ca eu il plictisesc! Cum sa ma mai joc cu el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Tonia tai-tai inseamna pa-pa (ex: daca pleaca cineva si face bb cu manuta).

Eu nu stiu ce inseamna 2-2 .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

quote:
Originally posted by Anya20

Irina - ma refer la aceste persoane fara suflet (nu dau nume )care nu pot sa bea cafea si sa fumeze in liniste, ci mai spun si la altii aflati in imposibilitate.... Bineee...

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Ce sa fac? Recunosc, sunt o viciata! Si eu merg pe principiul ca suma viciilor trebuie sa ramana mereu constanta. Asa ca mai bine lulele si cafele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Nu ne incurajati si voi, ca stim noi destule prostioare

Simo, ce face Luca cel bronzat acum ca a mai aniversat o luna?

Soacra-mea in schimb va fi foarte dezamagita fiindca nepoata nu stiu carei vecine, la 7 luni, stie sa faca "pa-pa", adica "tai-tai" iar a noastra nu stie decat de "bisous"

,tanti mama lu' Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Ia uitati cu ce va alerg fetele cu ispita. Rusinica. Eu m-am lasat de pipat cu o luna inainte de a o concepe pe pitica si nu mai vreau sa mai fumez. Fumam de 7 ani si daca ma reapuc eu nu ma pot opri la 4/7 tigari ci fumez pe putin un pachet. Dependenta mea e totala.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Si am mai marcat o reusita, de data asta personala, ieri: am ajuns la ginecologul meu blond cu oki albastri (orice asemanare cu Ilinca este pur intamplatoare) pentru controlul de 6 luni de la nastere! P-ala de 6 saptamani il facusem la timpul lui...
Am convenit amandoi ca peste un an, un an jumate il facem pe bebe2 tot impreuna

,tanti mama lu' Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Anya , baiatul mai mare a avut DA .Iar tatal lor, tatal copiilor prefera sa nu ma dau eu cu parfum pt ca imediat stranuta .(la parfumul lui nu )La fel reactioneaza la praf .
Off, si atunci inseamna ca trebuie sa imi tin copilul in casa ?

Ina

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput