Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 8
b_irina_c spune:
Codruta banuiam eu ca 2-2 e ceva ardelenesc ca si sotul ii zicea lui Vladut asa, dar am uitat la ce anume se referea . Pentru muntence "2-2" se citeste "doua-doua" (dar nu ma intrebati de ce , asa zice sotul ).
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Maddy isofix este un sistem de prindere a scaunului din cate stiu eu . Ioana parca a luat Iseos (de la bebe comfort de 8 bulioane).
sa-mi dai peste maini Ioana daca am scris prostii
Poze
b_irina_c spune:
Ioana in cazul in care am tinut bine minte ce scaun ai luat spune-mi si mie te rog e inseamna "sistem dublu de reglare progresiva (lateral si in inclinare)". Ma intereseaza mai ales partea cu inclinarea. Nu mi-e clar cum vine asta... Ca mie mi-ar placea sa iau un scaun care sa se lase putin pe spate sa doarme bb bine in masina .
Poze
codruta_grg spune:
Irina, pai noi zicem ca ceasul e doua si un sfert (2.15), nu doi si un sfert..
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
gabiarama spune:
Irina , corespondentul lui 2-2 in Moldova este "da doi "
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
b_irina_c spune:
Codruta eu m-am chinuit mult sa-l dezvat pe sot sa zica "doi si un sfert".
Dar cand vad undeva 2-2 (ma gandesc ca la fotbal unde zici ca e scorul doi-doi) . Si din cauza asta am facut specificarea .
Gabi .
Poze
codruta_grg spune:
Am citit ca s-a facut un studiu (parca de cei de la Chicco) si copiii care dorm in masina pot deveni soferii care adorm la volan. Asa ca e indicat un scaun care nu se da prea tare pe spate...
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
codruta_grg spune:
Da Irina, ai dreptate...:)))
&
jadi spune:
Ina vecina aia din Cluj o fi mama Codrutei adica bunica Petrei?
Mimsi acum cativa ani mi-am luat masina din UE si am inmatriculat-o dupa 7 luni pentru ca nu ne venea verificarea de la Interpol. Dupa ce am rasturnat toata Politia ca sa vina verificarea, statea hartia la Galati si i-au trebuit 3 zile sa ajunga la Braila, sigur a venit hartia pe jos.
Acum cu masina nu vreau sa imi fac sperante ca eu sunt nerabdatoare dar sotul e smecher (poate) si zice ca nu ne vine pana de Pasti. Dar eu inca mai sper la o surpriza! si nu o sa vina pe jos ci peu geot .
Ina grobizu pe piste tot!
Deni & Vlad 28 sept 2005
maddy77 spune:
irina,mersi de raspuns.Era sotul la cumparaturi si nu stia ce scaunel sa ia.Vroiam unul cu sistem isofix.Pana la urma a luat unul de la maxi-cosi...sper sa-mi placa.
Multumim fetelor de incurajari si de urarile de ziua noastra.
La multi ani tuturor copilasilor care implinesc lunita si in mod special un pentru Briana-Maria.
Asa ca tortul de la 6 luni o sa-l mancam sambata ca nu e tati acasa.
Sper sa fac totusi ceva poze copilului.
Acum ma duc sa pregatesc supa copilului.Tineti-mi pumnii!!
Revin sa va zic ce-am facut la dr.