Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 9
flavia2904 spune:
Multumim de urari Azi mergem si noi la control si la vaccin ,voi da raportul mai spre seara .
- Dr Alina,as vrea sa te intreb ce parere ai despre tratamentul pe care il dau "FETELE CE VOR SA SE INGRASE".Tratamentul este cu Peritol 1 tb. seara,5 picaturi pe zi de AT 10,Glutamag+B6 3 tb.pe zi,timp de 3 luni.Si eu as vrea sa mai pun macar 5 kile,dar mi se pare cam mult sa inghiti 3 luni atita Peritol si AT 10.Daca crezi ca e ok,o sa-l incerc si eu dupa ce nu voi mai alapta.
Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000
Anya20 spune:
Flavia - eu nu sunt de acord cu "pastile" de ingrasat/slabit, iar cu peritolul cu atat mai putin. Ce rost are sa inghiti atatea "chimicale", care mai au si reactii adverse? Mai ales in conditiile in care lumea se chinuie sa slabeasca.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
b_irina_c spune:
Flavia si eu vreau sa ma ingras. Si am vazut si eu chestia cu peritol, dar zau ca nu ma bag. Nu am motive clare pt care sa combat regimul asta, pur si simplu nu mi se pare OK.
Codruta mie una mi se pare ciudat studiul ala. Pai si eu la un drum de Cluj-Bucuresti ce fac cu bb? Trag pe drepata sa culc copilul cand masina e parcata ? Eu una nu voi tine cont de acel studiu, nu zic ca nu e adevarat, dar dupa capul meu motivul principal al adormitului la volan e super-oboseala.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Dragi bucurestence pe unde pot vedea si eu multe scaune de masina? Adica "live" sa le pot pipai, ca pe net am vazut ca e variata oferta.
Multumesc .
Poze
mimsi spune:
quote:
Originally posted by jadi
[ si nu o sa vina pe jos ci peu geot .
Ina grobizu pe piste tot!
Deni & Vlad 28 sept 2005
307 station wagon? Ca in asta incap toate fundurile . Mie masina asta-mi place de nu mai pot, anul trecut in concediu am avut inchiriata una d'asta si a fost super comoda (4 adulti cu o tona de bagaje, ritm de mers in medie 3-400 km pe zi)
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
marinela79 spune:
Sa ma bag si e un pic in seama ca tot incerc sa va ajung din urma, da'tare greu mai e.
Simo multumim de aprecieri
Crist, am o nora de nota 10, multi pupici de la Iaris si de la noi, socrii.E o dulce cum papa ea orice numai lapte nu.Asa face si Iaris, se apleaca sa-si manance papucii
Ferice de voi ca aveti de unde alege scaunele de masa.La noi am gasit doar de lemn si unele de plastic dar arata ingrozitor, cred ca-s chinezesti.Eu nu-l vad pa al meu stand intr-un astfel de scaun.Mai asteptam.
Scaun de masina am luat de la o firma romaneasca recunoscuta pt biciclete, role si alte articole sportive.Nu mai stiu cum ii zice:DCS sau DHs, habar n-am da'i ok.Ne place, se prinde usor, are 2 pozitii
Fetele care vor sa se ingrase, mai luati de la noi astea grasele.Eu m-as bucura, aveti arderi bune, puteti manca ce vreit, nu stiti ce sunt durerile de spate din cauza surplusului acumulat in sarcina si dupa, incapeti oriunde, va gasiti haine usor, va miscati repede, sunteti finute, frumoase, ce vreti mai mult?
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
b_irina_c spune:
Marinela fiind slabanoaga multumesc de aprecieri. Cu pantalonii la mine e un chin. Trebuie sa fie ingusti si lungi. Ma apuca zece mii de nervi pana imi gasesc ceva . Si multe alte haine stau ca pe gard . Ca sa nu mai zis ce greu mi-am gasit o rochie cat de cat pe gustul meu pt nunta fratelui, ca toate erau mari la piept (asta cu tot buretele de rigoare al sutienului).
Asa ca eu nici la capitolulm asta nu is prea fericita. Adevarul e ca sunt multumita de am arderi bune, dar 50 kg la 1.71 mi se pare cam putin. Am mai zis eu mai demult "femeia snur, fara , fara . Dar vorba Ioanei, cina ma place, ma place si asa . Astia de pe net nu trimit la pachet scaune de masa?
Poze
Antoanela23 spune:
Bonjourica dragalaselor,
Iaca si eu pe aici, am adormit una bucata copil si acum citesc ce ati mai scris azi, ca din zilele trecute nici o sansa.
Marinela, ai descris exact cum ma simt si eu, mai ales treaba cu durerile de spate ma ucide.
Nu am nimic cu fetele slabe, in general extremele nu sunt bune in nici un sens, dar ce bine ar fi sa putem lua de la noi buflinele si sa dam la silfide.
Chiar asa fetelor, voi suferiti de dureri e spate asa ceva dupa sarcina?
Eu nu am nimic in timpul zilei, dar noaptea, dupa cateva ore de somn, deci de stat la orizontala, ma trezesc cu niste dureri cumplite de nu mai pot sa adorm dupa aceea.
In fieacare zi mormai printre dinti ca ma duc la dr, dar cum in timpul zilei nu ma doare uit...pana a doua zi dimineata.
Hai ca am luat-o pe balarii si nu mai stiu ce vroiam sa spun.
Revin dupa ce-mi adun gandurile, pupaturi,
Anto siVictor (8 octombrie 2005)
b_irina_c spune:
Anto eu sufar de dureri de spate, seara... Dar sigur sunt de la faptul ca-l tin destul de mult pe bb in brate (nu ca vrea el, ci ca asa vreau eu, ca mi-e tare dor de el cand vin de la servici) si ca merge prin toata casa tinut de manute. Si dupa o tura de genul abia ma intrept. Apogeul e la baita (ca ii fac in cada) si trebuie sa stau aplecata si sa-l tin, ca nu vrea in fund, ci in picioare . Seara partea dreapta a spatelui e amortita . Dar vorba ta, trece pana dimineata...
Se vede ca nu e seful pe aici azi... he,he,he... bantui pe aici toata ziua .
Poze
b_irina_c spune:
Maddy cand ajunge sotul acasa cu scaunul sa-mi zici si mie cum e... Poate reusesti si ceva poze . Saru'mana.
Poze