Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otilia76 spune:

Gata, m-am up-date-at cu ultimele noutati.

Salutare tuturor!

La multi ani! pentru sarbatoritul zilei, Matei.

Ina (country_girl) “Am convenit amandoi ca peste un an, un an jumate il facem pe bebe2 tot impreuna ”

Mary (Marinela 79), tu ai zis :« Otilia, nu esti de religie ortodoxa, ca eu m-am uitat in calendar, ti-am mai spus ca si eu sunt nascuta pe 29.08 si la mine scrie altceva.Scuze. » Nu prea am inteles. Vrei sa spui ca Sf. Teodora nu apare in calendarul ortodox? Eu sunt de religie ortodoxa. Deci si tu esti nascuta ca fie-mea. Si cum e sa fii nascuta in ziua ai? E o zi buna?

Codruta, i-am pus numai Andra ca m-am gandit ca impreuna cu Teodora si cu numele de familie (Niculescu) care dureaza pana se termina de scris, ar fi iesit ditai carnatul si as fi chinuit copilul cand avea sa-si scrie numele. Am zis ca e suficient un nume daca e de sfant (ma rog, derivat dintr-un nume de sfant).

Voi cum adormiti copiii ? Andra nu vrea deloc sa adoarma singura in patutul ei. Trebuie s-o plimb prin casa pana adoarme. E drept ca asa am obisnuit-o de mica (ca acum e mare , dar acum vreau s-o dezvat. Inainte cand ii dadeam suzeta adormea si singura, dar de cand nu i-am mai dat-o, cam de o luna, ma chinui s-o adorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Codruta, ce domnisoara mare ai, ce de lucruri stie sa faca, bravo ei si lui mami care o invata.

Mormolocul meu nici macar nu se intoarce, iar in fund sta numai sprijinit de mine sau in scaun. Dar ca sa-l laud un pic totusi, azi la masa de legume a mancat doua borcane mari de la Hipp, adica aprox 380 grame, nu-mi venea sa cred.
Adevarul e ca legume si fructe la lingurita mananca bine, cu masa de la 6-7 seara avem o problema ca eu vreau sa-l obisnuiesc cu biberon de lapte praf si el nu e de acord, in general mananca putin si cu show mare, cred ca se pastreaza pt titi de dupa baie. Daca ar lua in greutate m-as resemna ca vrea numai 4 mese pe zi, dar sapt trecuta a scazut, cea de dinainte a luat f putin, deci cred ca nu mananca suficient la 4 mese, ii trebe totusi 5.

Ina, e strengarita mare Ilinca, imi pare rau ca nu ne-am vazut inainte de vacanta, speram sa va vedem dupa ce va intoarceti. Ma bucur ca-ti place pediatra, daca ramaneam si eu la ea eram smart, nu-i asa? De ce nu le spui celor de la cresa sa-i zica bebe Ilinca in loc de bebe Marie?

Crista, am vazut pozele cu fetita ta, e tare dulce si are niste ochi superbi. Mie nu mi se pare ca ar semana cu un baiat.

Felicitari fetelor care-si iau/primesc masini, sa le folositi cu placere.

Maine am si eu a treia lectie de , iar am emotii simai trist e ca nu am avansat deloc cu teoria, ia trimiteti-ma la invatat ca nu se mai poate.

Hai ca va pupacesc,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare, si la multi ani Matei, Bianca Isabelle, Alexandra Anna, Briana Maria, Alexandra!

codruta, ma upgradez cu "8 cereale" de la nestle si cu meniu de peshte; daca mai gasesc, iti spun.
Pai bine gabi, gasesti controverse la mamicile de august si nu ne dai si noo linku'?
mimsi, am vazut jucaria de la Tomy si in Cora; si dupa ce ne-am holbat la ea 10 minute ne-am hotarit sa nu o mai cumparam.
Ruxandra, si eu am fumat ultima tigara tot in decembrie 2004, pe 23 parca. Deocamdata ma tzin tare (si asta dupa 13 ani de fumat).
Cristina, jadi, succes cu leasing-ul!
Cristina, nu am fost la ciobanasul. Dar imi amintesc ca parca tu ai fost sa o vezi.
Ina, sarbatori fericite.
irina, pai poate vii la noi si iti arat exact ce inseamna sistemele alea de la Iseos Safe Side - Bebe Confort. Copilul doarme super in masina.
codruta, poate vii tu sa o convingi pe Miruna ca in drumul de 8 ore pina la Boston nu trebuie sa doarma, ca o sa adoarma la volan cind o sa fie mare. Da-ne si noua link-ul cu studiul.
Anto, treci la invatat ca pun pe tine.

Despre bulgari: am primit o super oferta de la balkanair.ro , sint bulgari care vind bulgaria la noi in tara. Oferta noastra e pentru Rusalka; vedeti ca au pe site poze, preturi si tot tacimul.

Despre noi ce sa va zic, Miruna se ingrasa pe zi ce trece si nu inteleg de ce; ea nu sta o clipa locului, merge incontinuu (se tine de masa, canapea, fotoliu, etc; acum a invatat sa treaca incetisor de coltul canapelei). Iar in 4 labe alearga de-a dreptul. Deja face pasi tinuta doar de o mina.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Vera..nu am facut nici o modificare la soft...despre ce soft zici tu? doar am constatat.

Codrutza, irina pai si noi spunem "doua fara un sfert"..cred ca nu am prins faza...

irina, intr-adevar scaunul iseos desi scump e super...se inclina pe directia "inainte-inapoi" cu totul, nu doar spatarul...si pe lateral sa largesc manerele. mai bine te duci si vezi la Ioana... cat despre adormitul in masina...sa fim seriosi, si eu doarmeam in masina, ca toata lumea cred. la drum lung nu poti tine un copil treaz, nici daca il tii in picioare...

intrebare intrebatoare...ce tip de hepatita e periculoasa?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana sambata dimineata sunt singura cu bb... Nu stiu daca pot veni ca sambata dupa masa vine sotul cu masina si cu soacra si cu niste prieteni. Asa ca e al treilea WE la rand in care nu pot sta linistita cu fam mea . Sper sa le treaca la toti si sa-mi dea pace. Ca sa nu mai zic ca socrul mi-a sticat canapeaua din sufra . Nu era ea nu stiu ce canapea, dar acu nici aia nu mai e . Ai, ce nervi am . Dar daca oferta e valabila si ma plictisesc acasa ma bag la o pipaiala cu bb .

Bianca in general in ardeal se zice "doi si un sfert" cand e 2:15. De aici toata chestia cu 2 .

Plec acasa...

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Otilia,eu stiu ca in calendarul ortodox pe 29.08 este "taierea capului Sf.Ioan Botezatorul", de aceea am crezut ca esti de alta religie.Eu sunt multumita de ziua mea, dar sa stii ca nu castig nimik ca la loterie ci doar prin munca si intotdeauna aleg calea cea mai complicata in viata.Dar e bine ca-mi place sa fiu pe cont prpriu si nu as castuiga nimik daca nu as face ce-mi place.La mine satifactia materiala nu e pe primul loc, trebuie sa fiu impacata psihic, de aceea sunt profa si nu manager
No, Irina, imi pare rau sa aud ca e la fel de greu sa fii si slaba.E clar ca nu o sa fim nicicand impacate cu noi, asta e
Apropos de 2 si doua la noi in zona, in unele sate se spune doi si ...., deci m-am prins....sa nu cumva sa cad

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, multumesc ptr siteul cu oferte de litoral.
Par super ofertele si clubul din Hotel Russalka.
Mi-l si imaginez pe Victor la discoteca.

Eu n-am ajuns anul trecut la cresa Ciobanasul, decat am scris pe forum ca ma duc, dar n-am mai ajuns

Felicitari ptr Miruna cea sportiva si care ia si in greutate. Exact ca la carte.

S-o vedeti si Anca ca a descoperit smecheria cum sa se intoarca, isi baga un genunchi sub ea ca sa reuseasca si repeta la nesfarsit.
Si aseara dupa baie, era toropita, a adormita neleganata.
Eu imi luasem avant sa legan patutul si cand ma uit, fata avea deja ochii inchisi.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Buna,
la multi sarbatoritilor zilei!

Pitu ti-am adi\mirat "baietelul" cu oki albastri!

Ioana ingrasarea Mirunei poate veni de la cereale(cred)...noi batem pasul pe loc in continuare la greutate.

Irina si eu de cateva nopti dureri groaznice de spate si dorm fara perna.

Ina
sarbatori fericite!

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

irina, simbata dimineata l-am convis pe sot sa mergem in europa (din colentina, nu va ginditi la prostii); am mai fost acum 4 ani; sint sigura ca o sa gsesc rochite pt miruna foarte ieftine. Dar mai vorbim.
Cristina, vezi ca s-ar putea sa mai faca reduceri; o sa va povestesc cum e, dar noi mergem la sfirsitul lui iunie ...
marlena, miruna maninca constant 20 de grame de cereale pe zi de 2 luni; de aia nu inteleg de ce abia acum a apucat-o ingrasatul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Buna dimineata la pranz!Nu am reusit sa intru ieri deloc pentru ca am umblat prin doftori. Teodora are rosu in gat si nas infundat si muci la greu. Of course ca pediatra mi-a dat in stilul bine cunoscut antibiotic keflex, drept pt care am plecat la homeopat la Galati sa iau tratament, pentru ca eu nu vreau sa mai aud de antibiotic decat cand nu sunt alte solutii. Asa ca mi-am pierdut toata ziua pe drumuri si am avut si o noapte "frumoasa " cu treziri din 10 in 10 minute din cauza de muci. Serul fiziologic nu mai era suficient , asa ca trimis sot la 12 noapte sa ia ceva picaturi pt nas, pentru ca cele existente in dotare tocmai ce-i cauzasera insomnie cu o noapte inainte. Dupa ce i-am dat picaturile cumparate , a dormit fata mult mai bine si nu a maii fost asa rau. Azi vad ca e mai bine si sper ca pana maine sa fie fresh . Metoda cu homepate da foarte bune rezultate si eu sunt multumita de fiecare data cand avem probleme, pentru ca vindecarea e vizibila, fata de celelalte tratamente cu care o lalai perioade lungi.Vad ca iar ati scris o droaie si nu stiu daca mai pot recupera, dar eu incerc, am bunavointa Revin dupa ce va citesc- macar spicuiri sa reusescNorinapoze

Mergi la inceput