Sfaturi pentru libido scazut !
Raspunsuri - Pagina 3
redi spune:
buna !
Deocamdata am cumparat si eu tinctura asta de branca ursului,ca era o vanzatoare amabila la Plafar care nu a intors privirea ca cea de la farmacie .Pot zice doar ca pentru moment mi-a calmat durerile de burta in perioada menstruatiei , mai bine decat alte calmante .Doar atat ,nimic nou de partea libidoului.Mai servesc , poate ,poate ...
Celelalte produse nu stiu de unde sa le cumpar, ca nu prea cunosc toate magazinele noi prin Ro .
Chiar ma gandesc si eu ,poate nu ma trezesc cu bebe doi mai repede daca folosesc tinctura ?
Va mai tin la curent si merçi pentru informatiile pretioase.
elyzeee spune:
eu totusi cred ca un ceai sau un medicament nu rezolva problema, ca noi femeile simtim mai putin acut nevoia de sex spre deosebire de soti, care ar vrea cel putin once a day
cu siguranta ca dupa programul zilnic urmator: imbracat copilul pt gradi, gradi, serviciu, acasa, gatit, gradi iar, mers in parc la masinute, sosit scasa, dus lui bebe, pus masa , pus bebelul la nani, spalat vase, nu cred ca-ti mai arde de sex and sex and sex
cred ca ar trebui sa existe o bona, un concediu, o relaxare, un remediu real de liniste pt a mai avea libidoul la nivelul cerut
ginutza2002 spune:
Salutare fetelor!
Pentru un libidou scazut va recomand reflexoterapia!
Eu am facut pentru reflexoterapie pentru a slabi, iarintimpul in care am facut am observat ca mi se marise apetitul sexual!
La inceput nu prea am inteles eu care era tb, dar am intrebat-o pe terapeuta si mi-a explicat ca in timpul sedintei insista mai mult pe zona respectiva...
Asa ca eu iti recomand cu tarie reflexoterapia, plus ca te si relaxeaza si te face sa te simti mai bine!
Si daca nici asta nu mere atunci sunt si eu de acord cu fetele vin rosu, plimbarica sub clar de luna, lumanarici si alte cele si eventual si un filmulet mai provocator si atunci sa vezi 

Va pup!
Gina
Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani !
Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi !
Danseaza ca si cand nimeni nu te vede !
Canta de parca nu te-ar auzi nimeni !
Traieste ca si cand Paradisul ar fi pe pamant !
Ana-Maria21 spune:
Eu nu am copii de imbracat si toate treburile pe care unele dintre voi le aveti de facut si tot aveam libidoul scazut cand luam aC.Dar dupa ce nu le-am mai luat a fost mai bine...oricum ce vroiam eu sa spun este ca poate mai trebuie schimbat si locul.Uneori devine cam plictisitor sa astepti seara ...sa te bagi in pat...si sa stii ca trebuie sa se intample dar tu...nu prea ai chef.Eu zic ca trebuie sa fii luata prin surprindere sau...sa il iei prin surprindere.Si o sa ziceti acum ce faceti cu copilul...pai el mai si doarme nu?Dupa amiaza sau eu stiu cand.Daca te duci peste el in dus si ii faci o surpriza?Parerea mea.Pentru mine a functionat sa nu fac
numai in dormitor si in pat.
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
gabibarta spune:
nu dati cu pietre... dar poate problema nu e pur si simplu fizica, ci psihica.
Il iubesti la fel? Ai avut o experienta mai dureroasa in pat dupa nastere? E tot timpul bb in preajma? Locuiti cu parintii? La noi, femei libidoul e o chestie mult mai complexa, si scade mult mai usor.
Incercati sa-l lasati pe bb o noapte la bunici, mergeti o noapte intr-un motel mai dragut, o cina romantica, tel. mobile inchise, sa vezi daca si acolo ai probleme?
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
irlandeza spune:
Eu am libidoul scazut de cand am pierdut sarcina (in februarie).
Remediul cu vinul nu e rau , dar daca bei 2-3 pahare pe sapt.( pt. 2-3 zile de sex) , in timp nu devenim dependente de alcool?
Nu e rau nici sa elimini stresul si oboseala, dar daca lucrezi cum sa faci asta? Poti doar daca stai acasa si nu faci nimic , sa ai bona la copii, femeie in casa.Dar cate isi permit asta?
Despre plante nu stiu nimic. Se poate incerca , dar vad ca unele care au incercat inca nu au vazut rezultatele.
Reflexoterapia e buna , eu am facut-o pt. alte probleme, dar pt. partea cu libidoul cat timp trebuie urmat tratamentul? Se repeta de cateva ori pe an? Nu e chiar ieftin.
Deci , ce alte alternative avem?
Va pup
Noi 2 singurei
adimercedes spune:
Fetelor, citeam recent ca si MACA ajuta la marirea libidoului si cremele pe baza de progesteron natural aplicate local. Intr-adevar, un dezechilibru hormonal poate duce la scaderea libidoului si la o serie intreaga de neplaceri de sanatate.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Gandacel spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
Pofta vine mancand....
Cu alte cuvinte, sex, sex si iar sex, cu preludiu lung, cu lumanari parfumate, cu cine intime si plimbari de mana in parc.......
E un sfat spus de batrani si, din cate stiu eu, sotilor nu le displace........
Indicatii: in toate cazurile de libidou scazut.
Contraindicatii: nu se cunosc.
Efecte secundare: atentie, da dependenta !
Durata tratamentului: long time.
Eficacitate: efectele se vad in general dupa 7 zile de exercitii.....
Mai era ceva ?
Succes!
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Nu puteam sa ma exprim mai bine de atat!
Am vrut sa raspund fara sa citesc din urma, insa bine ca nu am scris acelasi lucru, in cuvinte mai putin inspirate...
Elyseee, pentru ei totul e la vedere, de asta ar vrea mai des ca noi... Daca s-ar dezbraca si s-ar fatai prin fata ta, fara sa-ti dea impresia ca vrea o sedinta de sex, iti garantez ca ai vrea tu!
Ginutza, ce zici tu de filme??? Daca barbatul de langa tine nu face nici un gest, ajungi sa-l doresti doar pe tipul de pe ecran!
Barbatii, pe cat de repede se aprind, pe atat de repede se descurajeaza... Daca l-ai refuzat o data, prin gesturi sau vorbe, nu o sa te mai "imbie" si nu ai la ce stimul sa raspunzi. Poate e bine sa faci primul pas, sa "ceri" atentia pe care ti-o doresti. Restul vine de la sine! Si bine ar fi sa-l iubesti!
Succes!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
mariana_1976 spune:
De cit timp a durat situatia?Poate n-ar strica sa-ti faci niste analize hormonale,hipofiza,tiroida,etc.Asa ca...daca nu se remediaza intr-o perioada rezonabila de timp,mi-e teama ca tot la doctor trebuie sa apelezi.
sanatate
Mariana
mama Monicai(1998)
a lui Matei(2001)
si a lui Markus(2006)

!