Sfaturi pentru libido scazut !
Raspunsuri - Pagina 4
ginutza2002 spune:
Intreba una din fete cat timp tb urmat tratamentul cu reflexoterapie. Mai fetelor eu l-am urmat o luna de zile, primele 2 saptamani zi de zi iar apoi cate 2 si apoi cate una!
Intr-adevar te cam stoarce de bani, dar merita.Eu una am platit 200.000 lei vechi pe sedinta.
Se face cam o data la 6 luni.
In legatura cu filmul pe care ar tb sa il vedem impreuna cu barbatelul langa noi, eu cred ca nu are cum ca un barbat care se uita la un film incitant sa nu incerce ceva in pauza publicitara...
Repet este parerea mea, dar adevarul e ca nu m-am confruntat cu aceasta situatie, deci nu am de unde sa stiu, eu doar presupun.
Dar daca nu mere cu el langa tine
, atunci uita-te tu singurica, poate cine stie...![]()
![]()

Gina&Cristi
Guguluff spune:
Subscriu pt. branca ursului. 1-3 lingurite nediluate inaintea partidei. poate alte imprejurari decat clasicul pat... spre exemplu baia, daca exista o chiuveta cu picior solida, poate si
. si de ce nu, la iarba verde ca tot a venit primavara. si o perioada de abstinenta ajuta. dupa, e totul mai efervescent. spun din experienta ca sotul meu e plecat de ... mult timp in State. dar si cand vine
la greu.
Loma spune:
Eu m-am dres cu ceai de napraznic, si chiar am simtit efectele, partea mai proasta e ca imi venea mie dar ce faceam cu domnu' ca se obisnuise mai lenes si ceaiu meu nu stiu daca e indicat pt. barbati.... in final ne-am sincronizat noi cumva.
Kerstin spune:
Incearca cu Tonicum F, Kamaiany, Ginseng, Extract din suc de orz verde, le poti lua pe toate odata.... cu pauza la ciclu!!!! Succes!
Tratamentul e recomandat de medic si da rezultate!
Crystine spune:
Bun, acestea sunt tratamente pentru cazul in care ai apetit sexual redus. Dar daca nu ai deloc ce faci? Dac iti vine sa fugi in loc sa stai (si sa te impiedici??)? Daca niciodata nu ai simtit ce-i aia placere, doar daca tu ti-ai provocat-o tie? Si asta fara sa ai nici un traumatism care sa te faca sa ramai frigida.
Gandacel spune:
Crystine, era sa zic ca poate esti prea tanara si nepregatita pentru placeri sexuale... Dar m-am uitat la ce varsta ai. Ups!
Teoria mea este ca, din moment ce esti capabila sa ajungi sa simti placerea, atunci cand ti-o provoci singura, inseamna ca nu ai de ce sa te gandesti ca esti frigida! Cel mai probabil nu ti-ai gasit partenerul potrivit sau tehnica potrivita. Ai incercat sa o faci mai des stand tu deasupra? Controlezi mai bine actul sexual si iti stimulezi zonele cele mai sensibile. Nu cred ca partenerului ii displace prea mult ca nu mai controleaza actiunea, ba am motive sa cred ca ar fi incantat... ;-)
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Loma spune:
Crystine tratementele date de fete nu sunt numai pentru apetit sexual redus, eu eram aia cu chef 0, si mi-am revenit, posibil sa fie vorba de un PMS, la mine asta a fost, dar daca zici ca singura simti ceva, inseamna ca iti trebuie ceva mai multa incalzire cu sotu', si cand intri in dormitor lasa-ti mintea libera, grijile nu isi mai au locul...
sanziana72 spune:
Crystine, asa cum zicea si Gandacel, daca singura iti place si simti nevoia sa o faci, inseamna ca nu esti frigida si nici macar nu iti lipseste libidoul. Daca nu ai fi avut deloc libidou nu ti-ar fi venit sa o faci nici singura.
Este mai mult o problema de potrivire cu cel de langa tine. Poate ca pur si simplu nu va potriviti din acest punct de vedere sau esti tu stresata.
Incearca sa il inveti pe cel de langa tine sa iti faca ceea ce iti faci si tu pentru a obtine placerea. Nu e nici o problema daca ajungi chiar si la orgasm inainte de a incepe efectiv actul in doi, pentru ca ai posibilitatea orgasmelor multiple.
Probabil ca sunt mai multi factori care te impiedica sa te bucuri printre care probabil ca locul principal il ocupa cei psihici. Nu ti-a placut la un moment dat in doi, asa ca atunci cand incepeti ceva tu esti deja stresata ceea ce iti blocheaza orice excitare psihica, iar fara asta nu se poate face mare lucru. E nevoie de multa atentie si de un preludiu prelungit din partea lui. Iar daca nu iti place ce iti face sa ii poti spune stop, vreau altceva.
Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!
karaiuli spune:
si la mine a fost la fel.zero libidou dupa ce am nascut si mult timp dupa. incearca dimineata si poate,poate o sa-ti vina cheful, cand copilul doarme. sau seara cu putina bere.la mine merge intotdeauna berea pt. ca nu sunt bautoare si isi face efectul repede.cine stie...
Ana-Maria21 spune:
Redi te intreb si eu daca ai simtit vreodata placere cu actualul partener?Poate o fi din cauza ca nu prea va potriviti si trebuie sa munciti mai mult
.Eu una gandesc ca din moment ce singura iti poti provoca placeri inseamna ca e ceva legat de cum va potriviti voi ca cuplu la pat.
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda