Sfaturi pentru libido scazut !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Tinctura de branca ursului are si acest efect ( pe langa ca e un bun remediu pentru infertilitate), si la femei si la barbati.Se gaseste la Plafar, are un gust groaznic (se amesteca cu apa, scrie in prospect)dar e naturala si merita.

v

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Pofta vine mancand....

Cu alte cuvinte, sex, sex si iar sex, cu preludiu lung, cu lumanari parfumate, cu cine intime si plimbari de mana in parc.......

E un sfat spus de batrani si, din cate stiu eu, sotilor nu le displace........

Indicatii: in toate cazurile de libidou scazut.
Contraindicatii: nu se cunosc.
Efecte secundare: atentie, da dependenta !
Durata tratamentului: long time.
Eficacitate: efectele se vad in general dupa 7 zile de exercitii.....

Mai era ceva ?
Succes !

Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redi spune:

Va multumesc deocamdata ,la toti !
Am sa le incerc pe rand , si apoi va dau rezultatele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Originally posted by DARAEL

Pofta vine mancand....

Cu alte cuvinte, sex, sex si iar sex, cu preludiu lung, cu lumanari parfumate, cu cine intime si plimbari de mana in parc.......

Asta cu cina intima cu lumanari parfumate cum se aplica cu copilul in casa, eventual care se mai si trezeste sa ceara un pahar cu apa sau pipi?

Ehei...vremurile tineretii cind aveam tot timpul numai pentru viata de cuplu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by Victoria

Tinctura de branca ursului are si acest efect ( pe langa ca e un bun remediu pentru infertilitate), si la femei si la barbati.Se gaseste la Plafar, are un gust groaznic (se amesteca cu apa, scrie in prospect)dar e naturala si merita.

v

veni, vidi, Victorie!

Sunt de acord mai ales ca am verificat-o si functioneaza din plin.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Dar, daca iau tinctura asta, nu ma trezesc cu bb2, sper, ca eu iau ac ... sau e un risc ??? De fapt, nu m-as supara io prea tare pentru bb2

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

AAAAA... pai stati ca va spun io: eu mi le cumpar pentru infertilitate, dar toate sunt si cu efect afrodisiac: tinctura de Branca Ursului - pentru efect afrodisiac se iau 3 lingurite fara sa le diluezi in apa cu ceva timp inainte de "repriza"; ar mai fi ceaiul de naprasnic sau tablete de naprasnic; branca ursului poate fi luata zilnic 3 lingurite diluate in apa si, cand e cazul 3 lingurite fara apa. mai sunt o gramada cu efect de crestere a libidoului, ma mai gandesc si va spun. Dar de ce sa va fie rusine? Mergeti la plafar si cereti ceva pentru imbunatatirea vietii sex la femeie. si cu asta basta!
Neaparat trebuie o alimentatie buna, cu multe cruditati si fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Nu stiu daca se pricepe cineva la hormoni chestii, dar eu am ramas cu libidou scazut de la pastile anticonceptionale (deci au avut efectul asta care a continuat si dupa ce m-am lasat de ele)si am citit intr-o revista ca se intimpla sa ramai cu hormonii dereglati pe viata si ca ar fi multe femei care au patit asa ceva. Stiti ceva despre asta?

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

quote:
Originally posted by cipcipcip

Nu stiu daca se pricepe cineva la hormoni chestii, dar eu am ramas cu libidou scazut de la pastile anticonceptionale (deci au avut efectul asta care a continuat si dupa ce m-am lasat de ele)si am citit intr-o revista ca se intimpla sa ramai cu hormonii dereglati pe viata si ca ar fi multe femei care au patit asa ceva. Stiti ceva despre asta?

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Pastilele anticonceptionale contin hormoni, ca urmare nu sunt indicate oricui. Trebuie date in functie de persoana respectiva pentru ca exista unele cu concentratii mai mari, altele cu concentratii mai mici. Exista insa si contraindicatii la ele.
Din pacate, da, te pot deregla hormonal. Ar trebui sa consulti un endocrinolog ca sa vezi cum te-au afectat.

Vad ca ai nascut anul trecut, asa ca s-ar putea sa fie si dereglare hormonala datorita sarcinii, de exemplu o hipotiroidie post-partum.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

cel mai bun tratament este un paharel,unul baut de tine si unul de el(pt el recomand vinul rosu)apoi o melodie ceva mai incitanta sau excitanta si de ce nu un film XXX.la mine a tinut si sa vezi apoi

floroiu bianca

Mergi la inceput