ce purtam in posetele noastre?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Pai... in geanta de servici am: chei (doua randuri, alea de-acasa si alea de la servici), legitimatia de servici, servetele, guma de mestecat, pixuri, un carnetel sau un pachetel de foi de-alea care se lipesc (post-it), Aulin, tampoane, o sticluta de apa si nu in ultimul rand, portofelul care iarasi este plin de fel si fel de chestii (de la acte, carti de vizita si pana la bani, desigur) si telefonul. In geanta aia de plimbare care este micuta, dar destul de mare incat sa incapa cateva chestii impostante am: aparatul de fotografiat (sunt pasionata de foto si nu se stie niciodata cand se iveste vreo ocazie), portofel, telefon, chei, servetele, Aulin, tampoane, pixuri si .... cam atat!

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Stati asa ca acu' ma uit in geanta!
Sa vedem....servetele, bani, factura de la rajac (evident cu termenul depasit), doua avize de la posta (n-am fost sa-mi iau recomandatele...asta e), chitanta de la plata caminului sora-mii, bonuri de taxi nestampilate (abia astept sa dau de nenea ala din nou....), chitantele de la cablu si internet, o cartulie cu rugaciuni de la bunica mea, o factura pe care trebuia s-o dau azi contabilului dar am uitat, cartea de alegator (singurul act pe care il mai am dupa ce mi le-au furat pe celelalte) diverse carduri, biletele cu numere de telefon notate, pixuri, cheile de acasa, gloss, o perie pliabila, un ruj, maruntis, un absorbant zilnic, carti de vizita de ale mele, carti de vizita de ale sotului si cele doua telefoane.
Cam atat...ca am facut curatenie alaltaieri!
Pupici!

Oana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Ioiii...asta chiar e un punct sensibil al femeii... (sau o fi numai al meu?)
Pai la mine gasesti de toate: de la sevetele umede,pixuri, farduri, rujul (neaparat), telefonul, parfumul...pana la carti. Uneori cand "imi fac curatenie" in poseta si scot tot ce nu imi este necesar ma gandesc daca nu cumva de fapt imi face placere sa car si sa fac efort...

Maria si Razvan in burtica (32 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

deci, io's purtatoare de ghiozdan sau geanta pe o parte si cum nu trebe sa arate goale de obicei am la mine carti multe , tot felu' de foi cu insemnari etc, 10.000 de chestii de buze, 10 pixuri din care 5 nu le gasesc si 4 nu mai merg , guma de mestecat, ambalaje de la ciocolata mancata pe ascuns ,cheile (fie intre noi, oricum in fata usii scot tot continutu' gentii/ghiozdanului ca nu le gasesc), carnetele de tot felu', diskman, cd-uri, oglinda, piaptan, tot felu' de legitimatii, carnetu', abonamentu', portofelu',
sincer ma gandeam sa ma uit acum sa vad exact ce am, da' mi groaza

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

auziti mai fetelor da yo cred ca trebuie pusa altfel intrebarea:CE nu putrati in geanta!

www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Eu am asa: vreo 7 rujuri (fara exagerare), 2 creioane de buze, guma mestecat de vreo doua tipuri, o punguta cu bomboane Halls, lichid dezinfectant de maini, pachetel de servetele de hartie, servetele umede dezinfectante, crema de maini, vreo 2-3 masinute pentru fiu-meu in cazuri de "necesitate", cana lui de apa, un portofel care cu greu se mai inchide din cauza chitantelor, foarte mult maruntis care cantareste enorm, 2-3 pixuri care niciodata nu merg si aparatul foto de care nu ma dezlipesc o clipa.

Ciuf (38+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pai am cam asa: chei casa/masina/birou,telefon, portofel, legitimatie job, un gloss, un parfum, guma, pastile mentolate, hand-gel,crema,un ob, cartile mele de vizita, servetele si obligatoriu ceva bun(un os, un biscuitzel) pt copilu blanos! Si imi schimb gentile des...si transport toate lucrurile...norocul meu este ca le tin in "mod ordonat"!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Am verificat: agenda cat o carte, umbrela, portofel,portofel pt farduri, pungi. absorbante, servetele, guma, iconita, pixuri, telefon, chei, carti vizita, niste biscuiti.. etui(2 buc)si cam atat...azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Telefon, pixuri,zeci de foi si biletele, guma, absorbante zilnice, portofel, chei, 3 strugurele (desi nu ma dau niciodata), o pereche de cercei pe care am luat-o acum o luna si nici acum nu am scos-o, sosete (stau in papuci la servici si-mi pun sosete mai groase), Varixinal gel
si cam atit.
Problema este ca atunci cind schimb poseta iau absolut tot din cea pe care o las....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysuk spune:

Buna fetelor!Sa inteleg ca eu nu's fata?? Nu-mi place delok sa am toate chestiile in geanta. De fapt mi-e lene s-o si car dupa mine,chiar daca e un bun necesar.Ce am prin geanta : mobil,acte,pixuri <nu de alta,dar si scriu mult>,tampoane<cand e perioada aia criminala>,servetzele,ruj/lipgloss si in rest nu mai gasiti nimik la mine. Sa inteleg ca cele mai valoroase ar fi actele,mobilul si banii. Sincer nu-mi prea plac gentile mar,chiar daca se poarta,pentru ca si eu daca mi-as lua una d'aia enormaaa:as pune pana si provizii de ciocolata... Imi mentin silueta,da' cand am caderi de calciu...mai merge

Mergi la inceput