ce purtam in posetele noastre?
Raspunsuri - Pagina 3
osna spune:
quote:
Originally posted by daniella4
Nu stiu ce nu port...iar de cand conduc am si ceva saibe, suruburi si rezistenteca imi tot pica masca (masinii)
Daniella, mama lu'Alexis
asta cu suruburile mi-a placut.si sotul mai imi da cate 1surub,o piulita sa le pun in geanta pina acasa.
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by nadyana
Corina,apropo,spray de gura de care folosesti?eu am luat o data de la Billa dar nu am mai gasit.voi de unde va luati?
Acum folosesc unul de la Amway...parca Glister de cheama.Dar gasesti si in Cora, chiar langa apa de gura..
==========
Corina
Albumul meu
Deborah77 spune:
Ar fi as: chei servici, chei apartament, chei casa in constructie (cu breloc ursuletz de marime medie :)). Brichete - cel putin 2. Monede maruntzish de ziare si alte prostii. Agenda mica, portofel (si el plin cu tot felul de hartii, iconitze, chitante, biletzele), o cutiuta cu sosetutze de schimb , pieptan, retzete (nu ca as gati), analize medicale (de cand cu bebe in burtica, toata ziua merg la doctor, iar prima lui poza la eco o arat la toata lumea), gloss de buze, un pliant de la Moment (adezivi) pe care mi-am notat programul de la politia Udriste si ce acte imi trebuie ca sa-mi ridic mai repede permisul suspendat, un port-card cu 10,000 de carduri si carti de vizita, inca un port-carti de vizita, planurile de la casa in constructie, ultima factura de curent electric (neplatita, depasit termen), carnetul de sanatate al pisicii, 2 abonamente fitness neterminate desi expirate, unul la masaj, programul de la una din salile de fitness, niste oferte de la agentii de turism....cam atat am gasit azi, ca am facut aseara ordine
lili81 spune:
Eu am o geanta clasica, destul de incapatoare pe care o port la serviciu si vreo doua genti mici pentru iesit in oras.
In geanta de serviciu am:
portofel (cu tot felul de carduri)
un port-document cu toate actele (carte identitate, legitimatie serviciu, abonament RATB, carnet student, cartela Romtelecom, calendar, carnet asigurat, o iconita, tot felul de fituici)
pixuri, rujuri, guma de mestecat, mobil, servetele umede, servetele simple, chei de la casa, un pliculet cu diferite pastile, etc.
Ocazional, carti, pungi si altele.
Nu judeca, ca sa nu fii judecat!
Criss75 spune:
Si eu am de toate in geanta, mai putin ordine
.
Telefon, portmoneu, acte, chei, pix, trusa de farduri, parfum, batiste, servetele umede, un absorbant, algocalmin, poze cu bebeul meu. Nici nu stiu, am uitat ceva? A, da mai car si o umbrela mica, in caz de nevoie.
helga spune:
Eu am de toate, dar cel mai tare ma enerveaza ca imi schimb gentile cam in fiecare zi si tr sa incarc/descarc. As inventa o geanta invizibila care sa o mut doar din ambalajul unei genti in ambalajul alteia
Am innebunit, nu?
bebe03 spune:
in plus fata de voi port cu mine clame, agrafe ci bile de par(posed copil cu par lung) ca nu stii ce-i vine in cap minozei ca vrea dimineata sa-i pun in par cind o aranjez la gradinita, dresuri obligatoriu de-ale mele( ca am o bafta sa le agat, si musai le schimb)sau de ale copilului, ba chiar caciulite sau desene de la gradinita sau alte fleacuri facute de ea pt. mama, posed o geanta- geamantan, pe care nu o schimb nicidecum zilnic ci...cind nu mai e buna o inlocuiesc cu una... la fel de mare, cind ies la plimbare port alta in care nu pun decit un minim necesar
nicol
uki spune:
Buna!
sfaturile mele nu sunt bune pt nimeni absolut... eu sunt adepta stilului sport
cred ca as putea fi inmormantata in blugi pt chestia asta
...
deci, am o gentuta stil asa nici borseta nici geanta eleganta, din fash mai tare, bleu marin, cu mai multe compartimente si banduliera pt tel, o pun in asa fel incat imi vine in fata, sa fiu sigura ca nu "ciordeste" nimeni nimic![]()
ea(geanta, sau ce-o fi) contine: intr-un compartiment am asa: portofel, pixuri 2, carnetel mic, parfumel, mic si el
, plasturi, o cutiuta mica in care pot tine ob-uri(pt orice situatie, ca nu se stie).
in alt compartiment am asa: servetele umede (si pt mine si pt fetita) sapun antibacterian din ala Touch de buzunar, ruj, o crema mica, servetele batistute,
in cel mai mic compatiment am cheile...
iar in banduliera am telefonul
(care este)
n-am cine stie ce, dar ma simt bine asa, cand cumpar ceva mai mic, incape acolo![]()
si de obicei nu-mi place sa umblu cu sacose dupa mine, ca atare cand ies afara cu zgatia, iau un rucsac in spinare si acolo bag tot ce targuiesc
...
lumea ma stie: nu ies niciodata afara fara rucsac, mereu gasesc cate ceva de cumparat, of of
numai bine si scuze, eu sunt asa, mai de la Dalga cu chestiile astea, dar poate pana la pensie, ma vindec si eu
flori76 spune:
Eu sunt destul de ordonata de felul meu(cel putin o data pe saptamana fac ordine in geanta),asa ca tin doar strictul necesar:acte,telefon,chei,tampoane,servetele,guma...
Flori
Noi
Idora spune:
De toate, exclus bani (pe care-i tin prin buzunare)serpi, sobolani si alte animale
.Eu port rar poseta, doar cand neaparat am nevoie de ea.Eram odata prin Bucuresti, intr-un autobuz si am ochit 2 hoti.Ei credeau ca nu i-am observat si s-au apropiat de mine si de geanta mea.Imediat m-am intors spre ei si le-am tras o privire acra si aspra, de s-au carat imediat
Dupa aia mi-a parut rau, ca nu am facut pe proasta si sa-i fii lasat sa-si bage mana in geanta, ca oricum n-aveam nimic de valoare, dar aveam un rest de sandvis, cumparat inainte, pe care nu l-am terminat, dar l-am bagat in geanta asa aiurea , ca n-am avut unde sa-l arunc si care s-a faramitat tot, ca sa se umple de firimituri de paine pe maini![]()
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
poze
Liseberg-Göteborg