ce purtam in posetele noastre?
Raspunsuri - Pagina 5
Marunzika spune:
Am auzit acum ceva timp ca singura chestie care-i lipseste unei femei din geanta este ORDINEA! Si tind sa cred ca-i adevarat, caci, desi nu am foarte multe prin gentuta (doar portofel, chei, spray de gura bomboane cu scortisoara, strugurel, servetele, agenda + pix si tigarile + bricheta) apoape de fiecare data sunt ca "aruncate" inauntru si nicodata nu scot din prima ceea ce am nevoie. Si, chiar daca asez totul in compartimente, dureaza nu mult si incepe cautarea si evident se produce astfel inevitabila dezordine.
raducu spune:
Interesant ca la nici una dintre noi nu lipseste guma si rujul. De ce?
Eu am in geanta pana si pampers si biberonul piticei.
Kittie spune:
e o reclama draguta acum in fr... la contrex parca. Sticla de 1l .. pentru ca aveti lucruri importante in geanta - primul afis neshte chei minuscule cu un mare urs atarnat si cu niste alte treburi textile de asemenea atarnate de chei, al doilea afis cateva rujuri.. cam de aceeasi culoare, dar CATEVA 
acu depinde de .. geanta.. la mine dupa pusti geanta s-a transformat in ghiozdan si contine facturi de platit, plus chitantele aferente dupa plata lor (pana la dulapu cu evidente financiare :D), portofelul care arata ca o geanta obisnuita
mare si plin (cu tampenii printre care nenumarate carti de vizita si diverse carduri de fidelitate) vo doua gloss uri unu estetic si unu de ingrijire. scuteceeeeeeee, servetele umede pt funduletu' sensibil (si care tin loc si de servetele de nas, apa, masina de spalat pentru remedii urgente bla bla bla), biberonu cu cicoooo, actele.. babetica si linguritaaaa... aaa... cam atat
. NU mai tin minte cum aratau gentile mele (si continutul lor) INAINTE
da' stiu c-acu am scapat de corvoada achizitionarii incaltarilor si jantelor asortate.. am un ghiozdan. Doo maxim si gataaaaa 
mamica de
( 13oct04 )
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!
Kariris spune:
La mine in geanta: spray paralisant, spray de gura, cheile de la casa, de la masina si de la firma, cartile de vizita, pixuri, o mini trusa de manichiura, servetele umede dezinfectante, portofelul cu actele personale si ale masinii, in care niciodata nu sunt bani (ma ocup sa-i cheltui mereu fapt pentru care am doar cardurile), post-it, o perie de par, tigarile, bricheta si ... cam atat! Rujuri, farduri nu am pentru ca ori ma machiez acasa, ori nu ma mai machiez. Iar rujul la mine pe buze sta maxim o jumatate de ora, pana il mananc, asa ca nu are rost sa iau la mine. Am si la birou si acasa machiaje si parfumuri, pentru ca uneori chiar trebuie sa ma machiez, dar prefer s-o fac la birou, pe la mijlocul zilei, iar daca nu e absolut necesar, deloc.
poate un rimel si putin ruj, cam atat. Am o tona de machiaje de toate felurile si le arunc periodic dupa ce expira ca apoi sa le reinnoiesc, dar nu prea imi place sa ma machiez, insa imi place sa am pentru atunci cand chiar trebuie!
Flaflo spune:
Pina acum 2 luni aveam si eu in geanta toate chestiile enumerate de voi plus citeva neenumerate inca! Asa ca geanta mea cintarea o tona!
Acum am trecut la o geanta mica, unde nu-mi incape decit portofelul (care-i mare), mobilul, niste servetele, tapoane si cheile! Si parca-s mai fericita, nu-mi lipsesc celelalte chestii si nici nu mai car la greu.....
Flavia si Bianca
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos
iriale spune:
quote:
Originally posted by Marunzika
Am auzit acum ceva timp ca singura chestie care-i lipseste unei femei din geanta este ORDINEA!

Eu am asa: portofel mare plin de tot felul de hartiute, bonuri, fotografii, carti de vizita, carte credit + bancomat, acte identitate, pen drive... ah, si bani, apoi portofel mic pentru euro astia mititei, chei casa+garaj+birou, o trusa cu cateva machiaje, de fapt mai mult rujuri, caietel, porta cd (dar nu cu muzica, ci programe, sisteme operative etc, ma rog pt servici), 3 telefoane mobile
, post-it-uri cu tot ce trebuie sa fac in ziua respectiva (deh, memoria...), caramele si umbreluta (verde militar - iarna si roz - vara).Asta cand geanta e mare, ca de regula cand vin la lucru.
Altfel, mai reduc cate ceva.
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
ooana spune:
Oauuuu...e o grea intrebare...ce are o femeie in geanta???
De fapt sigur am o mare dezordine!!!!![]()
Am o gramada de hartiute, agenta, portofelul, telefoanele, cheile si alte o gramada de lucruri. De fapt cand vine vorba de geanta mea am o vorba "Cred ca si pe bunica o gasesc daca o caut aici!
"
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
DADA30 spune:
La mine in geanta gasesti de toate.Stau vreo 5 minute sa-mi caut cheile cand ajung acasa in geanta sa pot deschide usa de jos de la scara.Mai nasol e iarna.Portofel cu toate documentele in el,carduri,bani, port tigaret,vreo 6 brichete,pixuri nu mai zic,tampoane zilnice,servetele umede,servetele nazale,oglinda,o borseta pentru retusul machiajului cu rimel,fond de ten,tus,rujuri si creioane,clame si agrafe de par,anticonceptionale,pastile pentru cap, telefon,chei vreo 4 legaturi: de la salon,subsol,casa,masina,guma de mestecat,ata dentara,o agenda cu activitatile zilnice si liste pentru cumparaturi,bomboane,....mai zic?Folosesc mereu genti foarteee mari sa-mi incapa cat mai multe obiecte
iepumic spune:
Geanta mea a fost intotdeauna un paradox: daca imi iau geanta mare, e jumatate goala. Daca imi iau una mica, sigur o burdusesc. Insa in urma observatiilor pe care le-am facut, si anume ca mai mult de 50% din lucrurile pe care le car dupa maine le folosesc din an in Pasti, daca nu niciodata, am renuntat la : pieptan, oglinda, pudra, parfum (mi s-a varsat odata unul in geanta si n-am mai scos niciodata mirosul).
Acum ma rezum la : portofel -plin de chitantei si hartiute, care depasesc mereu numarul bancnotelor, telefon, carti de vizita, legitimatie de servici, 5 rujuri ( la ultima numaratoare), servetele, o folie de algocalmin ( FOARTE IMPORTANTA!),guma de mestecat, chei si, ocazional pachetelul pt. servici si o sticla de apa plata, 500 ml. Agenda si ochelarii pentru computer le-am lasat la servici, in sertarul de la birou.
Cel mai enervat lucru la actuala mea geanta: este simetrica..adica are 3 compartimente, dintre care 2 sunt dispuse simetric, geanta arata la fel pe ambele parti si, evident ( deh, Legile lui Murphy), niciodata nu nimeresc compartimentul care trebuie cand caut ceva in geanta. Uneori imi vine sa o dau de toti peretii dar nu ma lasa sufletul, pentru ca are niste dimensiuni medii si...cum eu merg cu RATB-ul...daca mi-o taie vreun hot, n-o sa plang prea mult dupa ea. Cand merg la intalniri mai importante imi iau o alta geanta, mai aratoasa. Pe asta o port de "sacrificiu".
Iepumic 
Pet spune:
Hai sa va scriu si eu ce am in poseta:
- document de identitate
- portofel
- agenda + 1 pix
- chei
- gume
- telefon
- un ruj
- pachetel de servetele
Apoi daca trebuie sa ies cu copii imi iau separat pampers, jucarii etc...
Oricum eu sunt fixata ca atunci cand ajung acasa mai intai fac ordine in poseta aruncand eventuale hartiute si alte chestii care se mai aduna.