ce purtam in posetele noastre?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by marinar

Briza si eu le am cu pixurile, dar pt ca scriu mult. Obligatoriu mai am in geanta agenda, potofel, telefon si o iconita. Apoi: guma de mestecat, oglinda, ruj, tampoane, servetzele, pungi, agrafe de birou, dischete, crema pt buze, chei. Sotul a mai descoperit si baterii (de la aparatul foto) si tot felul de alte prostii.

marina

pozici

Pai si eu scriu f mult, parca as fi in facultate - meserie pe capul meu, nu gluma! A, si am uitat dischetele, care sunt nelipsite si la mine

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

cd-uri, nu???

Eu mai am tot felul de lucruri in care nu vreau sa umple femeile care mai vin prin casa. Cand nu incap in geanta, mai car si o sacosa.

Acum m-am hotarat o sa-mi cumpar un dulap cu cheie.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Eu am orice altceva decat ce-mi este util si am nevoie cateodata!
Macar am actele de la masina, ca astea sunt foarte importante si cateodata am si cheia...daca nuu... ma intorc acasa sa le iau!
Mai am pixuri (am un fix cu ele) si cand le caut nu le gasesc... mai am facturile pe care le gasesc in posta si le uit acolo... sau sapunurile cumparate de pe la Billa si pe care le pun in poseta ... ca sa nu le pun langa produsele alimentare... servetele igienice cate 2-3 pachetele... si daca ma intrebi zic ca nu am!

www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Noi si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Desi nu mi-am cantarit inca geanta cred ca are cel putin 2 kg!!!! Indes in ea orice, mai rau este ca acum am luat una mai micuta si cred ca voi fi traumatizatade noile dimensiuni!!!!!!
Am MEREU la mine: parfum, portofel (si asta maxi ca sa intre multe), chei de la masina cu 3 ursuleti (ca sa nu le pierd), gentuta cu farduri...muulte si alea ca nu se stie niciodata, sticluta cu suc, tigari, 3 brichete (ca nu le gasesc niciodata din cauza ca am prea multe in geanta), pieptane (optional), servetele, dezinfectant pentru maini, caramele cu cafea, guma de mestecat si se mai pot adauga dupa caz.

ANCA si EMA

ANCA si EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mildi spune:

Si eu am in geanta tot felu. E grea de ma doare umarul. Vorba sotului meu ca doar sobolanii lipsesc din ea ca la mine gasesti tot ce vrei in geanta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaan spune:

imm
in geanta...
acte in primul rand acte(buletin,permis,talon(ce frumos cand nu imi iau geanta imi aduc aminte ca nu am actele dupa ce fac vreo prostie in trafic)carduri,cartele telefonice(de ce le port nu stiu da sa fie)agenda,pixuri(multe)un sprei de gura,un sapun antibacterian(f misto da cam uit de el)o casca de tel(care nu i a mea da...)un "balsam"de buze,un portofel de maruntis,servetele(astea nu am tot timpu ca le termin si uit sa i au altele pana nu imi trebuiesc)
si cam atat ca cheile stau in buzunarca si telefonul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu pe langa toate astea care le poarta mai toate femeile vad mai tarai cu mine si tot felul de chitante carnetul de la electrica ...numai portofelul cat e de greu si nu ca as avea multi bani dar carduri si carti de vizita...si de multe ori mai port in geanta si crema de papuci sau un buretel din ala mic cu silicon

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Nu stiu ce nu port...iar de cand conduc am si ceva saibe, suruburi si rezistente ca imi tot pica masca (masinii)

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

M-am distrat citind cam ce purtati prin "poshetzi"...si am constatat ca cosmeticalele sunt omniprezente...Intru si eu in clubuletul asta si mai adaug :tampoane,chilot,castile de la telefonul mobil(in caz de deplasare sa ascult macar un radio),bilete de tramvai si frimituri de la cornurile cumparate zilnic...
Hehehehehehe....mi-am amintit acum de o deplasare in interes de servici pe meleagurile patriei,cand m-a sunat sefu sa imi dea un numar de telefon si i-am spus:"sefu,doua secunde sa caut ceva de scris in geanta".La care sefu,disperat de-a dreptu' imi raspunde:"te sun in 5 minute,ca pana iti gasesti pixul in bouticul din geanta...mai dau 2-3 telefoane".
Sa fiti iubite!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

moa cate aveti prin posete.eu nu am decat mobilul,portofelul,balsamul de buze,servetele umede si de nas,carnetul de gravida,1carnet mic, 1 -2 pixuri si cate o banana sau 1mar.imi schimb poseta la 2-3 zile si daca ar fi sa mut atatea din una in alta as inebuni.

Mergi la inceput