ce purtam in posetele noastre?

ce purtam in posetele noastre? | Autor: nadyana

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!Stati ca acum am gasit un nou subiect.Spuneti-mi si mie cam ce purtati in gentile voastre?Eu pana acm purtam genti cat de cat micute,iar acum,daca tot sunt in viga gentile mai marisoare,ma gandesc si eu sa-mi revizuiesc obiceiurile.Astept sfaturile voastre.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

E he he, cred ca orice femeie este de acord cu mine , ca avem in genti, vorba fratelui meu, "si pe draq".
Mie una daca-mi fura geanta, sunt terminata, ca am de toate in ea.

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona25 spune:

Eu intodeauna am purtat genti mari in care obligatorio am la mine : intreaga trusa de farduri, parfum, oglinda, crema de maini,agenda, telefoane, toate nebunelile.
Dar mi-am amintit ca eram prin liceu si imi cumparasem o poseta mare si nu aveam ce sa bag in ea sa stea mai umflata si atunci ce m-am gandit...am bagat o perna (un pui de perna)mama mea cand m-a vazut si-a facut cruce....Asa ca in geanta unei femei poti gasi orice

\

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64327

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

In clipa de fata am: servetele de nas, medicamente, un ruj, 2 pixuri, guma de mestecat, portofelul, carnetul de cecuri, o jucarie de la Burger King, superglue, un grapefruit, cheile, un lacat (pentru gym), parfum.

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Geanta mea..dc imi pica pe picior sigur mi-l baga un ghips!
Am o agenda de lucru si una micuta cu nr de tel, guma de mestecat, Tic-tac, servetele, servetele pt ochelari, ruj, contur de buze, rimel, flacon mic de parfum, pastile de stomac si dureri de cap, 5-6 pixuri (toti clientii imi ofera pixuri, eu le iau, le bag in geanta si acolo le uit; la sf lui decembrie am avut la un mom dat 11), pieptan, clema de strans parul, leucoplast,la care sa adauga tel, chei..
Asa cum zice al meu: sigur imi fileaza o lampa
Sunt curioasa dc mai e vreuna nebuna asa ca mine

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Briza si eu le am cu pixurile, dar pt ca scriu mult. Obligatoriu mai am in geanta agenda, potofel, telefon si o iconita. Apoi: guma de mestecat, oglinda, ruj, tampoane, servetzele, pungi, agrafe de birou, dischete, crema pt buze, chei. Sotul a mai descoperit si baterii (de la aparatul foto) si tot felul de alte prostii.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Pai...telefonul, cheila de la mashina, gume de mestecat (care ocazional mai ies din pachet shi se insira prin geanta), talon, permis, legitimatie de serviciu, servetzele parfumate, ciocolata, rimel, ruj (tot ocazional curge daca e lichid, daca nu e lichid picteaza tot in jur).
Mai am tigarile, brichetele care dispar in geanta ca in zona crepusculara ( si reapar toate o data - vreo 15 a numarat barbatu--meu la ultima "razie).
Mai am o iconitza mica pe care o tin la mine tot timpul, cheile de la casa... cheile de la birou.... un parfum mic... la un moment dat am gasit si niste holzsuruburi (?!) si o suzeta pe care "mi-a facut-o cadou" pe nevazute bebeul unei prietene.

Oricum, cind vreau sa gasesc ceva si ma grabesc de obicei trebuie sa rastorn tot continutul, sa aleg ce-mi trebuie, si sa matur restul la loc.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si eu am o groaza de lucruri prin poseta....la multe renunt ca le las in masina.Daca nu merg cu masina e mai nasol, ca imi car casa dupa mine. Am asa:portofel, chei casa, chei masina,servetele de toate tipurile, rujuri(am obiceiul sa tot pun rujul cu care ma dau in poseta pana raman fara nici un ruj in casa si atunci descarc poseta)guma de mestecat, diverse bombonele mentolate, spray de gura (pt ca mananc des in oras mi-as lua si periuta de dinti), bomboanesi ciocolatele, pixuri,si o groaza de alte tampenii....

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Corina,apropo,spray de gura de care folosesti?eu am luat o data de la Billa dar nu am mai gasit.voi de unde va luati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

woww, cam asa : servetele umede, servetele batistute, ruj, pixuri, agenda, telefon, vreo revista, portofel, ceva de mancat (cioco, bomboane....) guma de mestecat, chei, agrafe de par, pun mic parfum...........

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput