Smecherasi de iulie-august 2004 (172)
Raspunsuri - Pagina 6

kro spune:
Ina...saru'mana de intrebare...Acum degetul Feliciei arata f. bine...avand in vedere prin ce a trecut...Mai sunt doar doua cicatrici mici care sunt sigura ca se vor estompa si ele in timp...Dar cu o luna si ceva in urma...alta era situatia...Rana s-a inchis f. bine, nu au fost probleme...dar cand a inceput sa cada unghia lovita...am tras o sperietura grozava...De ce ? ...Pt. ca a inceput sa cada de la baza unghiei...iar cand a cazut jumate, partea necazuta a ramas in varful degetului...si a aparut un mic decalaj de vreo 2 mm...si arata tare urat...Asa ca ne-am grabit si am fost la doctor...in centrul Bucurestiului ...la un cabinet de chirurgie estetica cu fite ...Ne gandeam noi ca poate ii curata cumva ungiuta ramasa ...si cand colo ce credeti ca ne-a spus....ca trebuie sa opereze degeteleul...adica sa ii taie degetul din nou si sa il coasa incercand sa il prinda la nivel, ca vezi Doamne, nu a fost prins cum trebuie
...Toate astea presupuneau anestezie generala, mana imobilizata timp de o saptamana si tratament de rigoare
...Si nici nu ne garanta 100 % ca unghia va creste frumos dupa operatie...Totul la un pret de cca. 10 mil.
....
Ne-a fost f. greu sa acceptam ideea unei operatii, sa supunem copilul la stres si o noua suferinta....Asa ca am consultat un alt medic, chirurg de data aceasta...care ne-a spus sa avem rabdare si sa asteptam ...sa vedem cum mai evolueaza...si ca e posibil sa fie nevoie doar de o mica incizie sau ceva de genul asta...Si bine am facut, pt. ca in cateva saptamani s-a rezolvat totul de la sine , fara nici o incizie, nu mai spun de operatie...
Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea...dar daca tot m-a intrebat Ina ...am zis sa va spun si voua...sa vedeti ca intotdeauna e bine sa mai ceri si alte pareri...
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

alice2004 spune:
Caro, ma bucur tare ca s-a rezolvat cu bine degetelul Feliciei !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

kro spune:
Hihihi...ce mi-a placut faza cu petitul...Deci mai avem un cuplu printre poznasi: Luca - Maria ...Sa ne traiasca !
Ioana...super faza cu stersul de praf...Mie imi dadea mandra mica cu un servetel umed pe bluza si zicea ca ma curata de omizi
Lia...cum e Danut ?...Ati trecut cu bine noaptea ?
Alice
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

szivarvany spune:
Kro - ne bucuram ca degetul Feliciei este bine
Alice - poate apelez la tine pt cerc in we ca am musafiri de Pasti, e ziua fiului nasilor Giuliei si am o groaza de treaba Daca`s pe net, sa intelegeti ca mancam doar pizza la domiciliu
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

alice2004 spune:
Hihiii, Daria, se face, cum nu ? Cum de nu mi-a trecut prin cap sa scriu si eu la subiectul ala cu emoticoanele, sa imi faca si mie unu cu cercu' ??
Pizza e bunaaaaa ! Noi am invatat sa comandam mincare chinezeasca la domitzil ...
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

roxanaz spune:
mamaaa Caro cata nebunie pe unii oameni! slava Domnului ca nu v-ati luat dupa mintea lor sa o mai operati o data pe Felicia! pupici multi! va duceti la Inviere? mie imi e doar de slujba de la Biserica Italiana...cu toate ca in ultimul timp mergeam la Sacre Coeur ca era mai aproape de mine.
Liliana hahahahaaha insomniaco! lasa netu' si fugi la nani ca poate se vindeca si "ciusca murata" ( misto de tot definitia!!)
io...cu treaba da tot trag cu okiul la voi. ce face dependenta din om. in stilul asta mai deschid un capitol azi :))

cristalina spune:
Caro, bine ca s-a rezolvat...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

rain spune:
helou helou si de la noi!
in sfarsit, am reusit sa citesc tot, ieri n-am avut net, s-a bulit routerul si tare nelinistita am fost, eu fara net sint ca fara aer , cunoasteti feelingu'!
Felicia, bine ati venit in Romania, asteptam sa ne povestesti cum a fost mutatul si cum se simte Andreea in noua casa!
Olivia, cum se simte Luca? cand am citit ca iar a vomat ...nu-mi vine sa cred, o tineti numai in "distractii" din astea, sa vezi tu dupa ce ajunge Luca in Romania ca nu mai stie ce e aia raceala ...o sa ia exemplu de la Patrick, adica fara raceli!
Liliana, asa cum ti-au zis si fetele, daca esti in concediu ar trebui sa dormi, sa te relaxezi! mai e putin pana veniti la printesa voastra, cred ca abia astepti, sa vezi balaceala in piscina, e super misto!
Caro, ce bine ca degetelul Feliciei s-a vindecat, pupacim fetele tale frumoase si destepte!
Monicule, ia zi bre, ca sa inteleaga tot poporu, ai facut test sau doar banuiesti ca e samburel? sa nu te faci ca ploua cu raspunsu, ca io sint curioasa ...
si pupacim Mariuta cea cuminte, Doamne, de unde mai aveti atata energie nu stiu, io cred ca plecam de acasa!
Ioana, ce-mi place cand povestesti despre moata ta, si la voi vaz ca e distractie in fiecare zi, s-o tineti tot asa!
Daria, nu-i asa ca-i bine sa avem fulguleti, io o tin pe moata intr-o mana (sa nu va imaginati ca fac jonglerii) si pot s-o ridic cum vreau eu ...iar ei ii placeeeee! ma bucur mult pentru voi ca ati gasit o bona asa priceputa, se simte ca esti incantata de ea, bravos!
Alice, spor la treaba, mi-l imaginez pe Andrei cum mestereste si el printre voi hehehehe
acusi sa va mai zic de gradi, moata plange in continuare, dimineata de suparare ca plec, la pranz de bucurie ca ma vede, sint foarte incantata de progresele pe care le-a facut in doar doua sapt de cand merge la gradi, ea vorbea si inainte, ne intelegeam perfect, dar acum vorbeste mult mai mult, s-o vedeti cum incearca sa se imbrace singura , bineinteles ca nu reuseste, dar i-a vazut pe ceilalti copii mai marisori si imediat a bagat la cap, imi spune ca mananca "pupa", adica supa, imi spune ca danseaza ...vad ca ii place, dar nu stiu cat mai dureaza faza asta de acomodare, de luni vroiam s-o las la program lung, sa si doarma acolo, dar aman dupa Paste, sa-i mai treaca supararea
!
va pupacim
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

carmenp spune:
helau, helau, am intrat numa` sa va salut,nu am citit nica din urma ca-s asediata rau de astia de la finante... vazui postat mesaj de ionu`, vaz ca fetili-s ghine, hehehe, ce ma bucur
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3