Smecherasi de iulie-august 2004 (172)
Raspunsuri - Pagina 5

polux spune:
Buna dimineata Romania,nu da nimeni desteptarea?
Hai ca eu stau si chibitez de una singura pe aici.
Pupici cu lipici la toti piticii si mamicile.
Liliana
Poze cu maimutica mea

roxanaz spune:
neatza! uiteca dau eu desteptarea.
Liliana, sper ca dormi la ora asta...totusi!
hahahhaha Olivia super tare soacra-ta! daca vrei instalam web cam la ei in casa....sa vezi ce face :))) acu ce sa zic....asa om fi si noi peste fro 30 de ani cand om fi bunici? sper sa nu. da tare-s panicati cateodata.....mamaaaa.....mai mult te doare capu de la ei decat de la copii! hihihi i-ai luat piscinuta? 'ai ma ca si aci is....si-s ieftine de tot! eu vreau sa ii iau lui Pat aripioare si vestuta pentru inot....cred ca-s mai eficiente decat colacul la invatat sa inoate. asa am vazut la mai multi pitici...plus ca nu am avzut inca colaci asa mici. dar mai studiez eu piata! ;)
Laurici hahahaha asa zici se rasfata Lucasu de numa'. las ca trece....iar cu mancarea...lasa-l cu fitele lui, ca-i trece. si dupa aia recupereaza. ce misto ideea inghetata pedyalite....suuper! aci s-ar uita medicii la tine ca la felu 42 daca ai zice de asa ceva!!!
Lia cum ati trecut noaptea? e mai bine Danut?
Felicia bine ati revenit! te asteptam cu vesti proaspete cat de curand!
Monicule vazut Maria cu trici....e misto, asa avem si noi dar e cu galben/albastru. Patrick nu vrea sa isi tina picioarele pe pedale.....si pune frana
gata fug la treaba...mai am doar o zi pana la simpozion!
sa fiti cuminti si pupici tuturor!

cristalina spune:
Neata!
In primul rand sa va multumesc pentru felicitari (....in general ) ca asa e frumos. Acu', chiar daca sunt halterofila shefa...Doamne ajuta.
Tzuica dupa Paste, impreuna cu cozonacii...:)))
Un scurt raport. Az' noapte s-a trezit botoshu plin de bazdaci pe la 2 si intr-un final am luat-o cu mine in pat...Frichineala juma de ora, dupa care am adormit...Ma trezesc la 6.30...caut cupil...nu gasesc cupil langa mine! Ups!
Era Maria mea la capatul celalalt al patului, mai sacada din el, de-a curmezisul!
La 6.45 desteptarea ca mureau gainile alea de foame si era vaca nemulsa . Ma duc la buda, cand ma intorc copilul disparuse. Ma uitam nedumerita spre pat si nu-mi dadeam seama ce se intampla. Maria mea era (in sacul de dormit!!!) in picioare la usa si tragea de clanta sa iasa!
Pako, bine ai revenit!
Alice, spor la renovari!
Liliana, beton piscina! Romania nu mai e paradisul ala tropical pe care ti-l amintesti dar daca dati cu medicamente dupa aia puteti sa faceti baie si in mai!....hihihi
(p'asta am stat sa o cuget...ma gandesc ca mi-o iau...:)))
Pupam voios! O zi excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

g_ioana spune:
Neatza,mama ce ploua si ce vreme ....eu la fel,dorm cu ochii deschisi
Felicia bine ai revenit,spor la treburi site asteptam cu povesti despre am-ajuns.ro
Olivia,DA,sunt de acord cu mariajul.Cand s-o trimit pe Maria la Constantza,ca asa-i obiceiul fata trebe sa se duca dupa baiat
(ca doar nu m-oi procopsi eu cu doi
)Intr-adevar bunicile intra foarte repede in panica,eu as avea incredere sa o las pe Maria cu mama mea in schimb cu soacra...ea face parte din categoria "bunica de telefon",imi da telefon si-mi spune ca"trebuie"sa-i dau aia,sa fac aia,iar eu zic"sigur ca da" si fac ca mine!N-as avea curajul nici o zi sa o las cu ea
!!
Cristalina si noi avem mertzan dar umbrelutza a disparut de mult si bateriile i le-am scos de cand am cumparat-o
pupici mai revin dar am uitat ce vream sa mai scriu asa ca ma duc sa mai recitesc
http://photos.yahoo.com/gorodeii

g_ioana spune:
Liliana,eu zic sa pastrezi barca,ca la cum ploua pe la noi s-ar putea sa-ti foloseasca de la aeroport pana la maimutica ta.
Cristalina despre ce casute vorbesti,de plastic sau altfel?Si a mea are de muls vaca,eu zic sa ne facem o ferma si sa le punem la treaba.Aseara la 21.30 ma sterge de praf cu "matuful" pe pantaloni
Pupici la toti copii bolaviori si sa-si revina repede!!
Eu ma lupt cu niste virusi spe sa scap de ei si sa nu-i dau Mariei sa am si eu sarbatori ca lumea!
sunt in zona cu mare chef de treaba
http://photos.yahoo.com/gorodeii

szivarvany spune:
Buna dimineata !
Cristalina - am ras de m-am cocolosat de pataniile voastre, dar mai ales de Botoshu`n sac O strengarita, ce mai, nu ai cum s-o opresti !
AndreeaPhilip - da` ce-ai la ochi ???
Polux - mai aveti oleaca si puneti piscina in functiuni acasa
Lia - cum sunteti azi, cum trecu` noaptea ?
Pako - welcome home ! Asteptam impresii
Kim - vomitati ??? Ufff ... Cred ca bunica s-a panicat si agitat si mai si ... Pupam pe Luca si sa-i treaca si baiurile cu vomitaturile Dai de beut de casa noua
Carmenp - ce faceti ?
Corianai, DoamnaBibi, Adema, BlueAngel, Amironeanu, DanaSpeel, Andries, Roller, SimonaR, Vrabiuta ... si restu` de chiulitoare ... pe unde umblati ???
Ziceti voi de triciclet, si noi avem la fel ca Maria si Serban si Patrick doar ca l-am aruncat pe balcon ca nu-si tine picioarele in tava si am scos-o si urmareste ca bezmetica pedalele si nu putem merge pe`afara ... inca, dar incerc cu prima ocazie ... deocamdata ploua de`aseara
Capitolul vomitaturi - l-am declarat inchis, tantiCati ne face bine tuturor si ne-a adus noroc
Am citit ca a scris si Ionu sot de Papadic si m-am linistit, fetele sunt bine !
Spor la treburi tuturor !
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

kro spune:
'Neata !
Cristalina m-ai dat gata...e de tot hazul Maria ta...cred ca-ti seamana
...Misto tricicleta...sper sa o tina dragul de ea mai mult...Noi nu am mai cumparat alta, am repus-o in folosinta pe cea de la feli...nu mai arata ea ca in zilele bune, dar isi face treaba
Felicia...bine ai revenit....asteptam impresii...
Alice...spor la renovari...
Hehehe...vad ca fetele din US se pregatesc de vara...numa sa vina vara odata...
Roxi...vezi ca sunt colace special pt. cei mici...Noi avem unul cu un fel de chilotel...intra copilul cu piciorusele in el...si nu are cum sa cada...Nu stiu daca am explicat bine, da' intelegi tu ...
Olivia...imi pare rau pt. Luca...sper sa treaca repede...In alta ordine de idei...sa nu te superi...da' si pe mine m-a distrat faza cu bunica ...Ma intrebai de licienta...nu mai e mult pana atunci...in iunie...si eu sunt tare in urma cu lucrarea, iar de invatat nici nu am inceput
Liliana...ti-a trecut raceala ?...LMA sotului tau !
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

alice2004 spune:
Buna dimineate ... tot intre gresie si ipsos sintem si azi, afara e o racoareee si un vint de speriat, poate pina-n doishpe se face oleaca mai frumos, sa iesim si noi putin ...
Monica, ! Sinteti nemaipomenite !!!
Roxi, bafta cu simpozionul ! Sa iasa asa cum iti doresti !
Daria, pupici si tie si o zi usoara la uorc !
Si o zi minunata tuturor !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

polux spune:
Roxi mama, nu dorm inca, ca doar de asta am vacanta, sa stau blenderea pe net si la shopping.
Monica, cum sa ti-o iei frumoaso, caci uite asa tu cu umorul tau ma faci sa merg la nani cu un zambet tamp pe fata ca dupa...sti tu ce.Si apoi piscina nu este pentru 3 saptamani la sfarsit de mai cat stam noi, caci vara e mare si Craiova e tare departe de mare..asa ca improvizam la mamaie in curte sau in gradina.hahaha, asa credeai tu...nu am eu toate cele la cap...dar nici sa imbolnavesc copilul nu cred ca ma duce mintea...dar mai sti?
Ioana...mare dreptate ai...buna ideea.Am sa folosesc piscina Adelutei pe post de barca sa ajung acasa.Acum serios vorbind, Doamne cat mai trebuie sa indure bietii oameni...nu stiu dar parca se apropie sfarsitul lumii.
Caro multumesc de urari pentru al meu sot.Mie nu mi-a trecut raceala...trag in continuare de nas...si mon amour rade de mine si spune ca am nasul ca o "ciusca murata"
Hai ca acum ma duc sigur la nani.
Liliana
Poze cu maimutica mea

cristalina spune:
Ai mei s-au mutat in casa bunicilor de la tara, este aproape de Craiova...in fine...Asta toamna mustea apa in curte, era pamantul imbibat si nu s-a facut mai nimic pentru ca au putrezit toate de la atata ploaie...si acum ziceau ca e la fel. Pur si simplu musteste pamantul...
Ma gandesc cum o fi mai aproape de rauri...
Liliana...culca-te ca d'aia ai vacanta, sa te odihnesti! Sa vezi cand o sa te ia Adeluta de proaspata!...:))))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi