Smecherasi de iulie-august 2004 (172)
Raspunsuri - Pagina 7
carmenp spune:
ala, da` mi-a iesit pe oki
quote:
Originally posted by roxanaz
carmencito macar de asediaza inspectorasu ala mistocel? [aiacaredadingene]
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
cristalina spune:
Carmen..."'ai mah ca sa merita!"...hihihi
Nicole...io decat atata spun...
!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Mimilinca spune:
Ziua buna si de la noi!
Mey, suntem de coma cu alesul triciclului...ia priviti aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luminitachiriac03/detail?.dir=/f50f&.dnm=a51c.jpg&.src=ph
Sunt in mare graba, maine ducem copilul la mama (Olivia, la Tulcea, ca m-ai intrebat, eu m-am nascut la balta, si de aia nu-mi place apa...
tot la munte parca este mai frumos...)si nu-mi sta capul la nimic altceva decat cumparaturi, bagaje...mai am treaba si la office ![]()
Vreau sa ma duc la farmacie sa cumpar ceva contra raului de masina de care sufera Ilinca...
Roxana, please, cand mai arunci pe aici un ochi, ce sa iau Metoclopramid, Motilium..., please, ca am citit prospectul de la motilium ala si mi-am prins urechile...si nu o gasesc pe dr. la telefon si mi-e ca uit si iar facem varza masina 
altfel, toate bune si frumoase...mai putin golul meu in stomac la gandul ca las copilasul ...
da' mama are curte mare, frumoasa, sunt si nepotii mei care au vacanta,...ma incurajez singura
Cristalina, ne-am inteles, fac jurnal de calatorie ...
Nicole, pupici la moatza! ma bucur ca deja se vad lucruru bune de cand va duceti la gradi...si trece si plansul de dimi 
Alice, spor la trebi...Daria, si tie sa iesi bine cu mausafirii!
Caro, multumim de povestit prin ce ati trecut...da'bine ca acum s-a rezolvat 
si revin........
roberta04 spune:
Helou si de la noi! Iar ploua si stam in casa dar ma bucur ca am din nou sot in dotare la domiciliu si mai respir si eu.
PHILIP, as vrea sa ma laud cu noul look dar nu prea am cu ce sa fac poze in format electronic, camera noastra s-a tzicnit si nu mai comunica cu PC-ul asa ca tre' sa sun un prieten!
Ieri am fost in Metro si vreau sa-mi laud copilul, a stat cuminte in carutul de shopping, spunea incantat "hutza, hutza", n-a vrut nimic, era doar fericit ca mai trecea cate un copil in carut si radea...
Cumnatul meu i-a umplut cosul de mingi si l-a terminat, ii luceau ochii in cap de fericire. Si nici macar nu a plans dupa ele, le-a facut frumos bye-bye" si au ramas acolo.
LIA, ce face puiul tau? Cum se mai simte?
CARMEN, bafta cu finantistii, stiu cum se manifesta controalele, vin cu zambetul pe buze si te lasa cu buzele umflate. Da' poate nu!
Pupicei si fug la bucataria mea ca sunt plina de energie ca o baterie!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
ina32 spune:
Buna dimi,
Caro-ce bine ca nu v-ati grabit cu operatia!! Si pe noi ne trimisese un dr la operat fimoza...care de fapt nu prea exista

Cristalina -

cam asa fac citind mesajele tale...
Lumi-nu cred ca-ti da metroclopramid fara reteta. Imi place ca fiica-ta sta cu okelari de soare. Noi i-am cumparat lui Radu dar nu-i vrea decat pe ai lui taica-su...sa-i bage in oki![]()
![]()
Olivia-sanatate muuulta lui Luca si felicitari pt "logodna" cu Maria. Vad ca v-ati luat si voi de-o grija![]()
![]()
![]()
Eu de maine sunt o saptamana in vacanta...plec la ski
. Ma incerca un sentiment de vinovatie ca-l las pe Radu (vin ai mei si stau cu el) da sper sa-mi treaca pana ajung acolo...
Asa ca...daca nu mai apuc sa intru va urez un Paste linistit alaturi de familii.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
cristalina spune:
Mimilica, pe ce data pleci!?
Ina, vacanta placuta!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Mimilinca spune:
Cristal, pe 14 mai plec ...asa ca pana in iunie am tot timpul sa dau relatii ![]()
Ina, au avut viata ochelarii numa' de facut poza, ce crezi, au ajuns in aceeasi zi la gunoi. Vacanta placuta! si zici la ski...hmm, asta inseamna Austria, nu? super! 
rain spune:
inca o zi la gradi ...de data asta fara plans, mi-au spus ca astazi a fost cuminte, doar a intrebat de mami, cand m-a vazut incepuse sa bazaie, dar imediat a zambit, asa ca sintem pe drumul cel bun, sper ![]()
de fiecare cand plecam spune la toata lumea bye sau pa pa, dar astazi zicea altceva si nu imi dadea seama ce spune , a zis "vedele" (la revedere), iar ea nu zicea inainte cuvantul asta, tot la gradi a invatat!
va imaginati ce mandra sint
!
fug sa mananc si eu ceva!
ps: mi-am adus aminte ce vroiam sa va zic de cateva zile, de cand am dus-o pe moata la gradinita, dupa ce plec de acolo si o las plangand, nu mai sint in stare de nimic, stau numai cu gandul la ea, si pana nu o iau, nu ma linistesc, dar pe de alta parte ma simt si eu mai libera, am 4 ore numai ale mele, chiar daca alerg prin oras cu diverse treburi, chiar daca stau acasa si nu fac nimic, parca respir si eu putin, aveam nevoie de o pauza, abia acum imi dau seama, si in plus am scapat de gatit pentru pranz, ceea ce pe mine ma bucura la maxim, nu zic ca nu-mi face placere sa-i gatesc puiului meu, dar nu mai stau cu nasul in oale ...io v-am zis cum ma simt, ce ziceti, sint o mama normala sau anormala?![]()
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
Mimilinca spune:
Nicole, foarte normala....stai linistita. si eu ma simt bine cand am timp numai pentru mine...si acum cand ma pregatesc ca o duc o saptamana la mama, un ochi plange
, da altul se gandeste... uau, numai noi doi o saptamana ![]()

roxanaz spune:
Luminita, metoclopramid solutie, 0,5mg/kg corp -3picaturi au 1mg.
edit: NU iti da fara reteta...doar daca gasesti vreo farmacista mai draguta si ii zici ca ai pitica cu rau de masina.
Ina drum bun si vacanta placuta!