Smecherasi de iulie-august 2004 (172)
Raspunsuri - Pagina 8
szivarvany spune:
Am vazut o Mimilinca mica si cocheta si fumusica foc 
Io am Metoclopramid-ul in frigider, just in case, l-am folosit o singura data dupa 3 vomitaturi![]()
Rain - felicitari moatei mici si cuminti ! Si da, esti normala 100% 
Vacante placute la doamnele norocoase [aiainvidioasadelaoradea] ![]()
M-ati innebunit cu tricicletu` vreau si io vreme buna sa scot mandra sa vedem ce iese ... alerg cu trici in brate dupa capra mica ? 
Si cand ma uit la pozele de anu` trecut din aprilie, avea Giulia bronzalici de la soare ...
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
amironeanu spune:
Salut!
Nu am avut net de dimineata, tare naspa
Tricicleta ca a voastra avem si noi, bineinteles![]()
Nicole, ce bine imi pare ca ati inceput sa va adaptati la gradinita si Andreea este OK. Iar tu te omporti ca o mamica perfect normala, care isi iubeste foarte mult puiul.
Lumi, exact la fel patesc si eu. Si eu o duc pe Stefi sambata la mama, iar noi mergem de Paste, deci saptamana viitoare sunt singura cu sotul. Pe de-o parte abia astept (desi avem o tona de treaba), dar pe de alta parte deja imi este dor de Stefi. Oricum eu am foarte multa incredere in parintii mei si nu imi fac griji.
Kro, ma bucur ca degetul Feliciei s-a vindecat frumos. Ce ti-e si cu dosctorii astia 
Felicia, bine ai revenit, te asteptam cu mai multe amanunte.
Liliana, chiar ca meriti bataie. Ziua este pentru stat pe net si cumparaturi, noaptea este pentru somn! Ai grija de tine!
Oliva, asa deci, ii pregatesti "zestrea" lui Luca. Sanatate multa!
Laura, dar pana la urma Lucas ce a avut? Indigestie sau rosu in gat?
Lia, sper ca sunteti bine
Carmen, si pana la urma ati scapat de amenda sau inca mai controleaza? Si eu am avut cerere de rambursare in octombrie si abia acum in martie a fost gata controlul 
Noi avem in continuare probleme cu spalatul de cap. Nu-i place deloc. In plus tot in cada mica facem baie, in cada mare nu vrea sa se aseza jos, sta in picioare. Si zau ca nu mai stiu ce sa fac. Poate imi dati ceva idei.
Fug la treaba, o zi buna sa aveti in continuare. Cica de sambata se indreapta vremea si vom avea vreme frumoasa de Paste.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
leeloo2004 spune:
Buna ziua!
Am mincat de prinz si m-am mai linistit cu treaba asa ca am timp sa arunc un ochi si pe forum...
Am rezolvat in sfirsit si cu comanda de pe net - mi-a spus mama ca mi-au livrat scaunelul - nu va zic dupa cite telefoane...In sfirsit, ca in Romanica...
Vad ca sunt copilasi bolnaviori - Lia, pupam Danutzul sa-i treaca cit mai repede!
Lumi, am vazut Ilincutza motorizata - super!
Ma duc sa mai citesc din urma...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kro spune:
Roxana...depinde, daca nu merg ai mei la liturghia din noaptea de Inviere, mergem noi ...daca merg ei, noi ramanem acasa cu fetele si mergem a doua zi, duminica ...da' mergem ori la biserica noastra din Popesti ori la Manastirea unde e Feli la gradi...in nici un caz nu ma aventurez asa departe, in mijlocul Bucurestiului ...
Rain... bravo, se pare ca perioada de acomodare e pe sfarsite...
Ina...distractie placuta in vacanta...si despartire usoara de Raducu..
...la fel si voua Mimilinca si AndreeaM...despartire cat mai usoara de puiuti...
Carmen...ce faci, nu mai zici nimic ?...Or te-o dat gata inspectorul cel chipes
...
Mei da' de cand nu se mai da metoclopramid fara reteta...ca eu am luat vara trecuta din Constanta fara probleme...
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI
szivarvany spune:
- ma si pe mine pls
Am tras curent la urechea stanga sau la masele, nici nu stiu, acu` 2 saptamani ... nu m-am sinchisit sa merg la medic, dar durerea s-a accentuat de 2 zile. Ce draqu` sa iau sau sa fac ca nu vreau sa merg la medic ... ajutati-ma cu sfaturi 
Si inca ceva ... poate sa ti se inrautateasca vederea din cauza oboselii, numa` la ochiu`drept ? Inca nu vad bine si am mai vizitat 2 medici care-mi zic ce mi-au zis si ceilalti 3 de acu` cateva luni, ca ochiul e sanatos, io`s obosita ... 
Va intreb pe voi ca nu am pe cine intrba si nu vreau sa merg la medic 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
Mimilinca spune:
Am revenit...am fost pe afara, m-am uitat la pantofi, am probat...si nu am cumparat
de fapt, nici nu stiu ce vreau. ma gandesc ca odata se incalzeste si aterizam in sandale direct...si mai este un pic si vine luna mai.
Am intrat si la farmacie, am luat metoclopramid fara nici o problema, nu mi-a cerut reteta.
Daria, incearca un paracetamol sinus, un nurofen...cu ochii habar nu am...eu vad ca soimul, inca!
Andrea, eu am mutat-o pe Ilinca din cadita ei in cea mare din acelasi motiv, statea in picioare...si cand a vazut pregatita cada mare ...nu a mai stiut de ea...am asezat-o fara probleme. acum, s-a plictisit, of course
da stiu ca-i lesinata dupa spuma, asa ca ii pun un pic de spuma Sanosan, cat sa o pacalesc si gata...
Si multumim ca ne-ati vazut!
roberta04 spune:
ANDREEA, incearca sa pui cadita mica in cea mare pentru inceput, trecerea va fi mai lenta. Matei e disperat dupa baie, cred ca ar fi fericit sa-l spal si in Bahlui
, asa ca nu am probleme, la noi se urla, invariabil, de fiecare data cand il scoatem din baie. Si vezi poate da rezultate, ia si o papusa in cadita si pune-o pe ea sa o spele pe cap, poate o inacanta ideea si sta si ea la spalat odata cu papusa!
Bafta!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
speel spune:
SOFIA,bine ai venit,nici nu se putea altfel,imi inchipui ce ghidilituri iti aplica sorela ta Mielu si n-ai mai putut rezista tentatiei si-ai venit repejor la joaca!No,sa-ti fie viata numai zimbete si bucurii si impreuna cu Catrinel sa va bucurati de tot ce-i mai frumos pe lume!Papadie,sa-ti traiasca floricelele!
Io imi aranjez gradina,adica nu e gradina,dar am plantat o groaza de flori.atita loc si nu era nici o floare,numai piatra si gazon.o sa fac poze sa va arat.de asta nici timp sa respir n-am avut doua zile.Ricu scurma si el in sacii cu pamint,ca purcelul arata si pentru ca am vrut sa-l i-au de la locul faptei,mi-a tras peste ochi cu minile pline de pamint negru de m-o facut neagra si pe mine
aseara am aterizat cu tot cu haine in dus amindoi si ne-am dezbracat in timpul dusului.Foarte cool aratam,Ricu mai avea si niscai muci prelinsi amestecati cu ceva pamint si rasaduri,arata cel putin bestial.Mai nasol a fost dupa dus,avind o cantitate considerabila de pamint sub unghii,au trebuit taiate din carne.Si ale lui,si ale mele.Si uite asa Pastele acesta voi avea cea mai cool manichiura din ultimii 20 ani.
De Pasti,aici se ascund oua in gradina si copiii trebuie sa le gaseasca
Presimt o cautare cu peripetii,dat fiind ca terierul soacra-mii e turbat dupa oua si Ricardo nu v-a putea atinge macar vreunul.parca vad copilul meu la tol festiv prin tufisurile de crini ale soacra-miicautind oua cot la cot cu jivina devoratoare de oua.
Mai cetesc si dau raportul diseara.
Pupez trupa.
amironeanu spune:
Multumesc pentru sugestii. Din pacate am incercat cu cada mica in cada mare si a iesit scandal mai mare. In cada mica sta in fund, in cada mare nu vrea sa stea in fund. Si culmea, ii place sa faca baie, sa se joace cu apa (nu va mai spun ca spalam vasele impreuna). Mai trebuie sa incerc cu o papusa, numai sa gasesc un "rezistenta la apa".
Daria, la mine are efect o tigara aprisa pusa in urechea care ma doare si lasata sa se arda (dar aplicam metoda imediat cum simteam ca ma trage curentul). Iar ca si pastile au efect ACTIFED atunci cand imi simt capul ca o banitza (sper ca nu e o vorba moldoveneasca), cand ma simt infundata toata. Cu ochii, s-ar putea sa fie oboseala, mai ales daca stai mult timp la calculator.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare