Smecherasi de iulie-august 2004 (172)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sar`na de sfaturi, am sa-mi bag tzagara Cu ochii, am ochelari de protectie, da` cu dreapta tot prin ceata vad
Amironeanu - la noi mersu` in cada mare a fost in cada mica si cu sosirea ratustelor, deci era mai ocupata cu ratustele decat cu schimbarea de decor. Si`apoi lucrul de baza este scaunul cu ventuze, nu se poate ridica si se joaca in voie, isi toarna galetile de apa in cap, bea apa cu ce apuca, spala papusile ... in timp ce io stau pe capacu` de wc linsitita si citesc
Imbracatul se face pe capacu` de wc peste care intind o patura si prosopu`mare, o sterg, ung cu oloi si-i dau body si sosetele. Este liiste si pace daca ii dau ceva misto in mana gen perii de par, pasta de dinti, capace de la diverse chestiuni

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Eu nu am probleme cu spalatul copilului in cada mare - il spal acolo de pe la vreo 5-6 luni fara probleme. Ii place si in plus are atitea de facut in cada mare (a se citi cerceta sampoane, creme, saruri, etc si aruncat cu ele in apa) plus joaca cu dusul, opritul apei spre enervarea mea, etc... Nu-i place prea mult sa-l spal pe cap, operatiune pe care o facem o data pe saptamina, dar rezista eroic doar cu o miriiala surda...

Gata, va pup ca ma indrept si eu spre casa - sa aveti o seara cit mai frumoasa!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

hello, hello
uf, iar copilasi bolnavi pe-acilea. pupic la toti si dariei care sufera cu urechea. hehehe, parca te si vad culcata cu tigara fumegand in ureche...
mey, m-am dus la medic pen' ca-mi obosesc ochii f rau, eu presupuneam c-ar fi lumina tampita din birou si se pare ca am dreptate, pt ca dr mi-a gasit -.25 si -.50 dar mi-a zis ca nu-i musai sa-mi si iau ochelarii daca nu vreau. si nu vreau, ca tre sa-i platesc din buzunar, numa consultatia fu suportata de asigurare. asa ca-s ok.
mon pupi m-a imbratisat si pupat pe picioare aseara cand am ajuns in sfarsit acasa la 7 juma . uf, bietul, i-o fi si lui dor de ma-sa. da a trebuit sa merg la cumparaturi ca se cam golise frigiderul si nu de alta dar nu mai am ce arunca, ca n-are cin sa manance. soacra cred ca traieste cu aer, pupi papa putin iar noi nu suntem pe-acasa ca sa dam atacul...
azi am zi de mers la sala de la 6, deci iar ajung dupa 7 acasa, dar de vineri gata, vine we si ma pupacesc, dragalesc cu mon pupi.
avem si noi tricicleta, dar pupi nu stie sa pedaleze inca, mai avem rabdare.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

io sint!
Azi noapte nu am prea dormit in incercarea de-al doftorici pe al meu sot..care a ...azi dimineata i-am luat locul ..ce eu sa ramin mai prejos..Asa ca continua si la birou...si avem si frisoane...Asa ca m-as lungi pe jos si sa ma lasa toti in pace...
V-am citit sa vad ce -mi mai aduc aminte...
Vad ca v-a distrat bunica noastra....
Ioana..gata deci sintem ...mai avem sa ne intelegem cum ramine cu zestrea...Si eu care credeam ca vine Luca la voi!
Lumi..super...Delta ...misto! Vacanta placuta!
Daria eu as da de baut...dar nu-i casa mea..este doar o alta casa...Fac cinste cind mi-o construi cuibul nostru! Cit priveste urechea si ochiul...sint atitea posibilitati..ca cel mai bine este tot la dr
Roxi succes mine la simpozion! Stiu ca sint si-n Ro...dar stii tu ce-i in mana nu-i minciuna
Nicole...va tin pumnii sa mearga din ce in ce mai bine! Ai gasit spatiul cautat?
Anca unde esti?
Emanuela....i-a venit sotiorul din dotare, iar Simona este ff ocupata cu niste noi proiecte...Eu doar de ele stiu:))
Irina vreme frumoasa la schiat si sa ne aduci poze!
Ma duc sa mai bag un ceai ca azi nic cafeaua nu a mers...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna seara

hai ca am mai citit si eu cate ceva...

Monica, de 2 zile si Andreea dupa somnul de dupa amiaza se da singura jos din pat si ma cauta prin casa...de fiecare data a reusit sa ma sperie trezindu-ma cu o gagalice la picioarele mele:) Trebuie sa fi fost tare dulce in saculetz, langa usitza...hehe....

Nicole,ah...ce bine te intele cu alea 4 ore libere...asa de mult imi doresc si eu dar pe de alta parte nu stiu daca pot sa plec de langa ea in momentul cand v-a plange....of, of....

Amironeanu,eu zic sa n-o mai bagi in cada o buna perioada de timp...am trecut si noi prin asta...i-am facut baitza in sufragerie.Buna ideea si Robertei cu papusa...bafta!

Ma intrebati de schimbare....e putin mai dificil la inceput dar ne acomodam noi.Nu exista comparatie.
Cu mutatul mobilei....a mers totul ca pe roate...nu am avut nici o problema cu vama(de asta eram eu speriata)

noapte buna

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Felicia,numai bine acum la un alt inceput,cum s-ar spune.Tot ce va doriti sa se indeplineasca si tinem pumnii.
no,cind am timp de vorba si eu,toata lumea la nani.Ghinion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dana..eu mi-s aici ..dar nu-s un interlocutor prea vesel azi...mi-e asa de rau...azi nu am papat decit ..2 ceaiuri!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

saraca de tine!las ca te faci bine si stam la taclale zilele ce vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

quote:
Originally posted by kim222

Dana..eu mi-s aici ..dar nu-s un interlocutor prea vesel azi...mi-e asa de rau...azi nu am papat decit ..2 ceaiuri!

Olivia, din toata treaba cu voma , a iesit si ceva bun .Eu am slabit am ajuns la 120 de pounds ...mai am dar vad ca deja ma simt bine ceea ce e periculos:0.
Lucasu mio e ok voios jucaus tot ce vrei insa e stricat la stomac in coninuare si mofturici...oare cu ce sa il leg la stomacel? poate dau o fuga la homeopat sau maine sun si intreb un dr.

pup la toata lumea..si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salutare! Vad ca s-au intamplat multe pe aici de cand nu am mai intrat... evident ca am citit pe diagonala.

In primul rand... Bine ai venit pe lume Sofia! Sa cresti mare si sanatoasa! Felicitari Papa si refacere rapida!

Adela, felicitari pentru bb2... si cristalina, tot nu m-am prins daca trebe sa te felicit si pe tine ... felicitari oricum..

Olivia, am inteles ca Luca e bine acum, si a fost doar ceva trecator... bine ca o place pe buni..

Noi suntem bine, eu am fost la un curs 2 zile si nu am avut acces la net... iar restul de zile am recuperat la munci... plus ca am avut o programare la o gradi si alta la medic... o sapt incarcata..

Sunt fericita ca in sfarsit am ales o gradi si a iesit mai bine decat am sperat, adica va merge la o gradi ca lumea si nu prea scumpa... sper sa fie totul bine... singura problema ca va incepe pe 12 iunie iar bona pleaca pe 4 iunie... deci va ramane o sapt neacoperita dar speram sa isi ia unul dintre noi concediu...

Nicole, este normal sa planga si eu zic ca acuma tot una e daca o lasi acolo juma de zi sau toata ziua... cum merge deschisul business-ului?

Lia, l-am vazut si noi (eu cu Bia) si admirat pe bufleiul de Dani, e un scump si are un zambet tare smecheresc... tu cum mai stai cu viata sociala

Irrinuca, bine ai revenit si cu divortul imi pare rau sa aud... totusi te felicit ca ai avut puterea sa treci peste asta... acum cred ca te simti mai puternica... si uneori e mai bine asa.. Andreas e baiat mare, s-a dezvoltat f. frumos.

Scuze ca nu am raspuns la toata lumea dar nu mai functioneaza neuronu.

Va pup pe toate,

Mergi la inceput