Smecherasi de iulie-august 2004 (172)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
Olivia uufff de unde ati luat frate viroza asta intestinala? sper ca te-ai odihnit si ca sunteti mai bine azi!
Anca felicitari pentru gradinita si sa se simta bine Bianca acolo!
Felicia sper sa va re-adaptati repede si fara probleme!
Daria orice ai face trebuie sa mergi la medic, nu avem ce sfaturi sa iti dam asa prin internet. ai grija de tine si sanatate!
hihihi Dana ce frumoasa e traditia cu cautatul oualor in gradina....imi e si mie dor...da de unde gradina! cred ca erati chiar cool amandoi plini de pamant! asteptam pozele cu floricelele!
io-s cam limitata cu timpul azi....(dar cand nu-s eu????) asa ca va pup siva doresc un sfarsit de saptamana super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza fetele, azi nu mai ploua parca iese si soarele.
Dis de dimineatza ne-a dat trezirea noul nostru ceas,Maria, cu intrebarea"unde megem?" va da-ti seama ce fatza am facut amandoi..pana cand am imbracat-o,pieptanat-o si alea,alea am primit si raspunsul"tata mege la sevici sa aduca bani,mama lamane cu Maiia si Maiia peaca la sevici"
De ce imi era frica n-am scapat,asa ca de aseara fac duet cu Maria la stranutat si mucit,sper sa ramanem doar la faza asta!!
AndreaM,Nicole si Mimilinca sunteti niste mame supernormale!!!
pupici mai revin daca reusesc sa ma trezesc mai bine

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! Am un bebe la fel de nervos ca si in ultmele 4 dimineti, asa ca intru scurt ca nu ma lasa.
Mey, da' ne-a lovit pe toate boala?Ca si eu cred ca am prin un curent pentru ca ma doare jumatate de cap-dantura, ureche, ochi. aseara m-am blindat cu calmante de am reusit sa dorm, dar am o stare de spirit de plecat cu 7 cercuri.
Si azi am de prestat curatenie, ca vine dupa amiaza sa ne monteze noile jaluzele in sufragerie si bucatarie, avem multe de facut in caa asta dar le facem treptat, ca nu avem ce face cu Matei, nu ne putem apuca inca de santier (avem programata renovarea completa a sufrageriei- parchet, pereti, mobila).

O zi buna si mai revin!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Stefan ne-a dat concert azi dimineata ... pe la 5 dimineata s-a trezit, cinta, se juca cu suzeta si ii dadea palme peste fata lui taica-su (care de dimineata nu si-a mai amintit nimic...)...

Dar, azi e vineri, se anunta un weekend cald si cu soare, asa ca sunt fericita!

V-am zis ca am rezolvat cu scaunelul adaptor, asa ca m-am linistit, la Homorod o sa aiba si Stefan cum sa stea ca omul la masa. Cred ca e foarte util pentru ca il poti folosi si mai tirziu cind creste pe post de "ridicator" pus pe un scaun normal.

Ma duc la treburi...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata de la mama zoamba!

Ca sa fac un rezumat, azi dimineata ta-su mai avea putin si plangea.....Da' foarte putin!
Aseara a vomat numa' cand a auzit de baie...de data asta pe canapea! A umplut tot....am dus cupilu' urland la baie...incerca sa vomite intr-una dar nu mai avea saracutza ce....Circ!
Azi si maine nu o mai duc la baita, ca prea face urat. Habar nu am ce are! Oricum nu e fizic, aude cuvantul baie si o apuca plansul. Insa am testat, azi i-am zis ca ii fac baie, ca uite si piticii din Alba ca Zapada fac baitza, radea galusca cu gura pana la urechi...hmmm
Az' noapte ca sa nu mai fac pe halterofila am zis sa o culc langa mine. Ca nici nu apucasem sa ma var in asternuturi si a inceput sa maraie. Maaare greseala... Mi-a dat la capace peste ochi si suturi in gura de am jurat ca nu o mai pun in pat cu mine cat ii haul!!!
Si evident ca trezirea definitiv la 6.30. Pe la 7 cand s-a dus in sufragerie la taica-su cand a dat cu okii de el a inceput planga!... S-a speriat bietul om!
Taica-su ma intreba dimineata cat de des s-a trezit. Eu ma intrebam daca a dormit vreun pic , ca eu m-am uitat la ceas din ora in ora si ea marait intr-una.
asa ca era sa ma ia plansul cand v-am citit ce frumos povestiti de cum fac baita piticii!...

Olivia, dar cum v-a pocnit frate....ufufuf...Sanatate multa la toata familia!
Pako, sa ne mai povestesti ce mai faceti...
Ioana, Maria ta e dementiala!...hehehe
Danaspeel, spor la gradinarit, asteptam poze...
AncaMaria, succese maxime la gradinita!

Pentru toate cele ce sarbatoresc in acest weekend Pastele, nu stiu daca mai intrati asa ca eu va urez sa aveti un Paste fericit si sa va aduca iepurasul tot ce va doriti!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neata si de la mine !
Mei, inca o zi ca aia de ieri si ramineti fara de cercuri, ca le iau io pe toateee si plec cu ele unde vaz cu ochii ! Dupa care ma gindesc la tine, Cristalino, si imi spun ca peripetiile mele sint joaca de copil pe linga aventurile tale ! Noi lucram bucataria si Andrei nu vrea neam sa stea linistit, tipa dupa taica-su non-stop ... si tot vrea sa se duca sa vada cum si ce se intimpla acolo ! Nu tu o jucarie, nu desene animate, tati-tati-tati si diar tati, de m-a capiat ! Azi dimineata s-a jucat cu furtunul de la aspirator, a calcat pe el, a alunecat si a dat cu capul in marginea de la usa ! Cu urletele de rigoare s-a terminat totul, bineinteles !
Asa ca ma astept la inca o zi interminabila ...
Va doresc o dimineata minunata si o zi asemenea !
Sint pe aici ...
Olivia, sper ca te simti mai bine, aseara nu am putut sa mai scriu ! Pupici si sanatate !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Alice, iti doresc sa se termine cu aranjatul casei fara incidente neplacute...si cat mai repede posibil! Si mai lasa si la altii cercuri, ca e cererea mare!....hehehe

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Tocma eram la bucatarie, am vrut sa scoatem masca de la chiuveta si era sa facem una lataaaa rau, ca se pare ca maria sa chiuveta nu avea decit un punct de sprijin de metal in perete, in partea cealalta se sprijinea pe marginea de lemn a mastii !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Multumesc, Monica ! Promit sa mai las cerculetze si la altii!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Muuulta sanatate copiilor si parintilor care bolesc !

Paste fericit celor ce serbeaza si acum si tuturor le dorim o duminica insorita cu multe flori si Floricilor si Florinilor !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput