Smecherasi de iulie-august 2004 (172)
Raspunsuri - Pagina 11
alice2004 spune:
Sarbatori de Paste Fericite celor ce serbeaza duminica aceasta
si petrecere frumoasa de Florii !
Sotul meu este Florin, asa ca multumesc de urare, Daria, dar parca vad ca sarbatorim printre gresie, faianta si oferte de bucatarie, ca acum asta facem ...
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
roller025 spune:
Bonjurescu! 
Va salut pe scurt! Am intrat pentru urari:
Paste fericit! pentru cine sarbatoreste w/e asta
Sa traiti nu numele! toate florile din gashca!
Felicitari Papadiei si bine ai venit intr-o lume dezlantuita Sofiei!
Imi fac "mea culpa" pentru absente. Sunt la cura de dezintoxicare de unde (tv, calc etc) si la tratament de calmare a nervilor, macar acasa, pentru ca la job e nebunie crunta. Poate va trece la iarna viitoare... Io is pe linia de plutire, dar in curand cred ca plec cu pluta... la propriu.
Vicu: e bine, mersi. Schimbarea de vreme si incalzirea ii provoaca pofta de mancare si s-a mai ingrasat. I-au mai iesit 2 dinti, asa ca suntem la no 8. Altfel, alearga, sare, vorbeste pe limba lui, jumate pe a noastra, repeta de toate, e la capitolul: azi ce am ratat? Placeri maxime: alergatul, saritul in patul mare pe muzica data la maxim, toboganul (cu cat mai inalt, cu atat mai bun
) si baia (daca s-ar putea de 3 ori pe zi...).
Va pupu si sper sa mai apuc sa intri peste 3 saptamani.
minitornada Vic si prinzatoarea de furtuni...
kamiska spune:
Salutare si de la noi !Intram zilnic, dar scriem mai rar.
Multa sanatate celor care bolesc, Paste fericit celor care il sarbatoresc acum si La multi ani celor cu nume de floricele, va urez de pe acum ca nu stiu daca mai intru in w/e ca mergem la gradina zoologica si la o petrecere , apoi duminica ne ''refacem'' prin parc cu tricicleta.
Fetelor ( eu cu vechea si persistenta mea problema ) ce mai gatiti puilor vostri ca eu nu mai am idei, ca a mea nu mananca mai deloc si nu mai stiu ce sa incerc ca sa vad ce mai papa.
Aaaaa ca uitam, puii vostri cand se constipa fac urat pana ies ? Anne cand e constipata si incerca sa faca dar nu poate incepe sa tipe, plange si nu mai sta pe fundulet, nici nu ne lasa sa ne atingen de popou.....ii bag cu forta un supozitor si in continuare tipa pana reuseste sa faca sta numai in brate la noi intr-o pozitie anume de zici ca zace saracuta.
Pupe ?kamy
g_ioana spune:
M-am hotarat, nu ma mai mut la Constanta,la ginerica, ma mut la Bucuresti,vin la tine Cristalino,sa facem cu schimbul,o saptamana io,o saptamana tu de garda pe taramul maraielilor din ora in ora
.Pe mine ma intreaba tacsu de dimineatza "ce-ai patit ,te doare ceva,ca ai o fatza!?!"
Alice spor la treburi,ca tare greu este sa faci treaba cu un smecher langa tine trebe sa ai ochi peste tot!!Si noi aseara am aspirat prin toate locurile,Maria cu matuful in mana se tinea numai dupa tacsu si desigur se impiedica in cablu si tot ea striga "cabu,cabu,atentie la cabu"
http://photos.yahoo.com/gorodeii
carmenp spune:
brei, da` va apuca logoreea cind nu am io timp
am citit printre rinduri si n-am retinut mare lucru, da` pup toti bolnaviorii, sa va reveniti cit mai repede (am avut si io aseara una bucata barbat lat in pat)
apropos de durerea de ureche, imi tot imaginez o tigara aprinsa si urechea pe post de scrumiera
da` n-am stiu de leacu` asta.
paste fericit celor care-l sarbatoresc in we asta iar celor care au nume de flori, la multi ani, sa sarbatoriti frumos!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
kro spune:
Multumesc fetelor pentru urarile de Paste
...si urez si eu la randul meu Paste Fericit celor care sarbatoresc in aceasta duminica...
Alice...felicitari sotului tau pentru ziua de nume...si petrecere frumoasa de Florii tuturor....
In privinta santierului...te inteleg f. bine...stiu cat de rau e sa renovezi si sa locuiesti in acelasi timp in acelasi spatiu...pupici lui Andrei sa treaca repede lovitura...
Olivia...da' ati patit-o cu toti...imi pare rau sa aud asta...Cred ca s-a speriat socrela cand v-a vazut pe toti asa...
multa sanatate tuturor...
Cristalina
...tot respectul din lume pentru rabdarea de care dati dovada...
Anca...felicitari pt. gradi...Sper sa se acomodeze Bianca repede-repede...
Andreea - Philip...ce ai rezolvat cu soacra ?...A obtinut prelungirea de viza ?
Ce-o fi cu Dana - Roller...ca n-a mai dat de mult un semn de viata...si ea era f. activa ...Stie cineva ceva ?
Dana-Ema...eu astept poze de la vanatoarea de oua
...Vreau sa fac si eu ceva de genul asta pt. fete....dar eu o sa ascund prin gradina oua si iepurasi mici de ciocolata si altele de genul asta si le trimit cu cosuletul la "cules"
...Numa' sa nu ploua si sa-mi strice planurile...
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI
kro spune:
Hehehehe...pana am terminat eu de scris mesajul...a aparut si Dana_Roller...
sa treaca perioada asta mai repede si sa vii mai des pe la noi...
Kamy...nu stiu ce sa-ti spun cu constipatia...ca nu avem probleme...Pupici puiului mic...imi pare rau sa aud ca se chinuie asa...
Eu vroiam sa va intreb altceva...ce sa-i dau mandrei ca de cateva zile are gaze la stomac si evident ca o deranjeaza...Ma intereseaza mai mult ceva legat de alimentatie si mai putin medicamentos...
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI
szivarvany spune:
Si io vreau sa scot capra mica la cules de oo de ciocolata pe care sa le manc io
Azi merg in cumparari, imi fac lista ca marti ma asteapta si colegii cu bunatati
Parca imi vine incet cheful de pregatelnitza ... daca ar iesi oleaca soarele ...
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
cristalina spune:
Kamisha, azi a facut asa Maria, numai ca eu nu i-am administrat niciodata supozitor, am lasat-o sa faca ea cand poate...Ea e des constipata, dar pana azi nu a inceput sa planga pe olita, azi e prima data...ufuf
Ii doare...prietenii stiu de ce...![]()
Acum fara gluma, e dureros procesul. Doctorii spun ca uneori se creaza un cerc vicios, copilul nu mai vrea sa faca din cauza ca il doare, cu cat se tine mai mult cu atat il doare mai mult...si tot asa...
Sanatate multa si sper sa le treaca mai repede!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roller025 spune:
Caro, o sa treaca cand s-or mai potoli avanturile revolutionare din firma...
Mey, Vicu are fff rar prbl de constipatie, dar la el se rezolva f usor daca ia o lingurita de miere de albine pe stomacul gol. Ati incercat?