Smecherasi de iulie-august 2004 (172)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Intru un pic pe fuga. Cu constipatia avem si noi aceeasi problema. Cand face foarte greu o si doare, spune bu-ba si ca-ca, soacra mea mi-a povestit ca intr-o dimineata spuneai ca este in chinurile facerii, era in patut, un pic aplecata si se tinea de marginea patutului. Noi nici nu o mai chinuim cu olita, daca sta bine, daca nu iarasi bine, numai sa faca. Mai nou la noi are efect combinatia minune para cu iaurt. SI zau ca nu stiu de ce se constipa. Miere nu-i place, asa ca ii pun doar in ceai si am trecut pe ceai de musetel.

urez Paste fericit! si La multi ani! celor care sarbatoresc in acest week-end. Sa vi se indeplineasca toate dorintele!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

PASTE FERICIT PENTRU TOT POPORUL CARE ARE SARBATORILE DUMINICA!!
LA MULTI ANI PENTRU TOATE FLORICELELE SI FLORINII DIN DOTARE!!!
Daria asteptam sa te lauzi cu prajiturile pe care le-ai facut!!
pupici

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Miere poate in lapte sa ii dau. Ca face urat cand vede lingurita cu altceva decat ce cunoaste.
V-am povestit cum e cu Maria si impartasania...?!
Circ! La noi totul e asa...:)
Am chemat preotul acasa de Craciun si am stat pe langa ea toata familia 15 minute sa o pacalim ca sa deschida gura...Cand vede linguritza se stramba de zici ca o otravesc! Era preotul extrem de nedumerit, dar nu a zis nimic...
De Pasti anul trecut era mai mica si am pacalit-o mai repede....:)

Ideea cu para cu iaurt am notat-o! Nici eu nu am idee de la ce s-ar putea constipa...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Miereee ? Ce-i aia ? Andrei se strimba raui de tot cind ii simte gustul, eu am incercat sa i-o pun in ceai, dar ia o gura si pas, dupa aia nici nu se mai atinge de zeama cu pricina ! Asa ca tot la cerealele cu miere apelez !
Dana, multi pupici si sa treaca uraganul si sa fie bine asa cum iti doresti tu !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

Mai Anne cred ca se constipa din cauza ca nu prea serveste ciorba , la noi mancarea gatita este cosmar adevarat.
Ea mananca bine soldatei si mamaligutza cu ceva, facem guguloaie de mamaliguta si la mijloc peste, carne sau branza.

Mergi la inceput

Eu nu cred ca neaparat ciorba, uite, Andrei nu maninca deloc ciorba la prinz, il mai pacalesc cu o lingura-doua din a noastra, dar altfel, nu ! Poate mai multe lichide sa fie, apa, suc, lapte ... si ciorba, daca e !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Hihiii, copilul meu tocma minca tacticos din sapunul cu care se juca ! Cica sa te intorci cu spatele si sa incerci sa faci treaba !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Cand incepe sa faca balonase ca Mutulica, piticul din Alba ca Zaada, sa-i faci o poza!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Pai tocma vroiam sa ne imbracam sa iesim afara sa ii cumpar din parc cutiuta din aceea de facut baloane, dar cred ca nu mai este cazul, am economisit banii !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Apropos kk, Giulia face de 2 x , dupa somnu` de pranz si dupa cina, se aseaza pe olita cu iese greu, daca nu iese zice sus-sus si mai revine, dar tot tzapan e ... desi bea suc de porto cam juma` de litru.

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput