Smecherasi de iulie-august 2004 (172)
Raspunsuri - Pagina 13
Mimilinca spune:
...am intrat doar sa urez Paste fericit celor care il sarbatoresc in aceasta duminica
...iar celor cu nume de floare sanatate multa si numai bucurii! Alice, sa-ti traiasca sotul!
Petrecere frumoasa tuturor!
...eu sunt stresata tare...duc copilul o saptamana si car bagaje de zici ca o mai iau la toamna
o intind mai repede de la servici, sa am timp sa car totul la masina ![]()
v-am pupat 
cristalina spune:
Incepe sa se sune de iesire...:)...asa ca urez si eu tuturor celor cu nume de flori, doamne, domnisoare sau domni, "La multi ani!", tot ce va doriti si petrecere frumoasa!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
carmenp spune:
brei, sa-mi amintiti daca mai fac vreun cupil (ha!) sa-i pun nume de floare, ca tot timpu` de florii ma oftic... miine livrez si io una bucata baiet frumos si destept ca ma-sa
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
cristalina spune:
Pai nu era oferta Carmen, doi la pret de unu?!
roberta04 spune:
PASTE FERICIT si de la noi pentru toti cei care se bucura in aceasta duminica de miracolul Invierii Domnului!
Si LA MULTI ANI tuturor floricelelor!
Kamishka, Matei nu a fost constipat pana acum dar saptamana trecuta tot asa, se tinea de marginea mesei si chinuia de-i ieseau ochii din cap, dar -am dat trei zile sa bea cat pofteste suc Tedy cu morcov si s-a reglat. Cred ca sunt foarte importante lichidele si fibrele din alimentatie.
ALICE, pai daca a mancat sapunul, aveti sigur efecte speciale prin casa, balonase colorate, asa ca va fi frumos, nu?
Eu am reusit sa fac un pic de shmotru, ajutata de Grasan (mai nou spune ca-i Gan-gan), am sters amandoi peretii cu pamatuful (criza de nervi ca-l voia el), am dat cu aspiratorul (urlete ca voia sa se joace cu teava), am sters praful cu baby tinandu-se strans de picorul meu, asa ca va inchipuiti ca sunt mai obosita de circul lui decat de prestat gospodareli!
Eu mai stau si prin week-end in fata calc., ca lucrez la licente, si poate mai am cu cine vorbi!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
cristalina spune:
Noi tot la meniu de bebelusi...:)...nu am ce sa povestesc...
roberta04 spune:
KMY, Matei manaca cam asa:
micul dejun: ou/crenwursti/paine cu branza topita sau pate/ branza de vaci cu banana/
ora 10.30- iaurt sau un aliment din cele sus-mentionate dar care nu a fost la micul dejun, cate o felie-doua de sunca de pui sau cascaval
ora13.30- supa sau ciorba, din care mancam si noi dar foarte groasa, asa ca felul doi nu mai merge
ora 17.30- papa cu tati- pilaf de pui, pui cu smantana, diverse combinatii de legume cu carne, mai nou piure de cartofi cu unt si cascaval, mazare, spanac cu sos, friptura la tava foarte moale cu piure si sos de rosii, paste cu carne si sos
pe la 19-19.30 e masa cu mofturi- ce vrea el, de obicei cate o tartina cu ce am prin casa, un iaurt, o banana daca are chef
Intre mese, se duce singur la frigider si-mi comunica ce vrea- "mama, carne" sau "mu"- asta-i cascavalul sau branza feliata, mai mananca paine goala, pufuleti, covrigi, dar astea pe afara.
Ca fructe- portocale, banane, mere mai putin ca vrea sa manance singur si se inneaca de fiecare data si, mai nou- kiwi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
kamiska spune:
Ohooooooo Roberta pai grasunelul tau papa bine de tot, noi papam jumate din ce spui tu acolo.
rain spune:
helou!
s-a terminat o sapt de gradinita ...io va zapacesc cu of-ul meu (gradinita)
, sper sa nu va suparati, dar cu cine sa discut si eu ...astazi cand m-am dus s-o iau pe motzulina, ce credeti, se urcase intr-un patut si se juca
, bineinteles cand m-a vazut a inceput sa bazaie, dar i-a trecut repede, si mi-au spus ca astazi nu a plans deloc, oricum am observat si eu ca a "prins curaj", s-o vedeti ce alearga pe acolo, nu mai are nici o jena!
asa ca de luni o las sa si doarma, am intrebat-o in masina daca vrea si ea sa faca nani cu copii, si mi-a spus ca da, incercam, daca va face scandal, ma duc repede si o iau acasa!
astazi am aflat ca de la 1 mai se majoreaza taxele
, programul lung va fi 6,8 mil, zice directoarea ca vrea sa mai angajeze inca o tipa la grupa mica pentru ca sint multi si nu mai fac fata...si intr-adevar, s-au completat toate locurile, cred ca mai e nevoie de cineva, prefer sa platesc in plus un milion, dar sa stiu ca moata e bine ingrijita.
cam atat, cu spatiul ...n-am gasit inca, sint in cautari, atat vorbesc zilnic la telefon incat sint putintel ragusita
!
Lumi, drum bun spre bunici si distractie placut Ilincai, sint sigura ca o sa-i placa rasfatul de sapt viitoare!
Olivia, sanatate la toata familia
, cum va simtiti?
Dana, vrem poze cu gradina de flori!
Danule, te dadeam in urmarire daca nu apareai, nu mai stiam nimic de voi, deci Vicu tot asa cum il stim ...bona ii face fata?
Kamy, asa mofturici e Anne? daca are mancarurile ei preferate, cred ca cel mai bine e sa-i dai tot ce-i place, poti incerca si altceva, sau mancati voi si poate i se face pofta, vrea sa guste! moata mea nu rezista niciodata sa nu guste din ce mancam noi, nu scapam de ea, in ultimul timp ii place la nebunie salata (salata verde, rosii, ardei, ceapa, castraveti) cu branza ...ca numai din asta mancam ![]()
Daria, si eu zic sa mergi la dr, mai bine faci un drum si scapi de durere decat sa mai stai in continuare asa!
Ioana, zi asa ...aveti fetita mare de merge la serviciu
, ti-am zis ...cred ca e distractie mare la voi!
Monicule, la tine nici un semn de greturi
? vaz ca Mariuca ta si-a facut obicei din a va pune la treaba ...
Andrea, eu ii fac moatei baie in cada mare de mult timp, si n-am avut nici o problema niciodata, incearca sa-i pui jucarii acolo cat mai multe, spuma, inainte s-o bagi in cada da-i ei dusul sa vada cum curge apa, poate ii place ...
Felicia, normal ca nu se compara, dar daca voi va simtiti bine aici, si nu va mai stati printre straini ...asta e mult mai important!
Lia, cum se simte Danut?
Roberta, harnicuta mai esti, dar nu te poti plange ca n-ai ajutoare
?
Alice, spor la treburi si LA MULTI ANI pentru sotul tau!
PASTE FERICIT, cu bucurii si mult mult soare, pentru cei care sarbatoresc duminica sfintele sarbatori!
LA MULTI ANI, pentru sarbatoritele si sarbatoritii de duminica!
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii