Smecherasi de iulie-august 2004 (172)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Sa nu uit si eu: LA MULTI ANI de Florii tuturor celor cu nume de flori sau Florine/Florini (inclusiv sotului meu care e pe numele 2 Florin )!

De asemenea Paste Fericit pentru toti cei care serbeaza sfintele sarbatori in acest weekend!

Kamy, nici eu nu prea am ce sa-ti spun de mincare - Stefan maninca aproape orice si cum eu nu sunt mare bucatareasa, masa de prinz, felul 2, este de obicei tot vesnicul piure de legume...
Si noi suntem campioni la constipatie - diferite feluri de mincaruri/combinatii au efect doar pe scurt timp, apoi revenim la aceeasi constipatie - saracul se face rosu ca racu' si trebuie sa-l ajut sa faca...

In rest - weekend placut la toata lumea!!!!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cristal, aia e oferta verii
nici io n-am ce sa povestesc de papa ilincai, nu suntem un exemplu de urmat asa ca las mincaciosii sa vorbeasca

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna

si noi suntem constipati....face la 2-3 zile niste guguloaie tari rau.A mea nu prea mananca fructe...pana nu de mult o pacaleam si i le faceam pireu dar acum stramba din nas...asa ca nu stiu ce sa-i dau.Din cauza asta caut sa-i dau zilnic supitza.

Kamiska, io azi i-am facut supa cu galuste si pentru prima data o mancarica de mazare cu putina ceapa tocata si putin bulion...si am tocat si copanelul care l-am fiert in supa:)

revin...mergem sa papam

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Hehehe, Roberta, daca Vicu ar avea meniul asta taaare fericita as fi...
Uite meniul lui Vic:
mic dejun (8.30 - 9): mar+banana+biscuiti sau iaurt sau gris cu lapte sau crenvursti
pranz (12 - 12.30): felul 1 (daca exista in casa): supa galusti sau fidea sau ciorba acra - de regula se beau cu cana / felul 2: eterna mixtura de legume (mazare, fasole verde, ardei, ciuperci, cartof, ceapa, usturoi, varza etc) adica vreo 3 tipuri de legume congelate cu pui, ficat sau ou, in functie de inspiratie. Din felul 2 nu lipseste cam niciodata smantana si branzica almette. Ocazional mananca din ce avem noi gatit, dar numai daca sta singur pe scaun si mananca din farfuria lui, fara ajutor, ca si noi.
dejun (dupa somnul de dupa-amiaza) - un bibe de lapte de vaca (300 ml), asta daca nu l-a baut dupa masa de pranz, ca sa adoarma. Altfel, un sendvish micutz cu cascaval sau pate sau pur si simplu biscuti si mere (din mana proprie).
cina (19 - 20): cereale Nestle facute cu lapte.
de culcare: un bibe cu lapte de vaca de 300 ml (daca s-ar pute si 500 ml ar fi super pentru el si mai ales relaxant in urmatoarele 10 minute dupa ce a terminat, pentru ca se lasa cu jet de lapte si lucruri nedigerate pe oriunde, lucru deja testat).

Cam asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

N-am greturi...am insa pofta de mancare......dar la mine asta e o stare normala.
Eu ma duc dupa Paste si la doctor si la ecografie...Acum e agitatie mare, am zis sa nu ma stresez....

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Nicole, bona inca mai rezista, io stau mai prost. Felicitari pentru gradi. Sa stii ca ma bate si pe mine gandul sa-l dau pe Vic macar 4 ore la o gradi, ca sa mai faca si altceva decat alergat, catarat si topait.

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

mda...nu a vrut sa manance mancarea de mazare...arunca boabele din gura...asa ca am facut tot pasta.

Nu am citit din urma dar din ce ati mai scris azi imi dau seama ca s-au intamplat si lucruri bune si lucruri triste.

Papadie, sa-ti traiasca mica printesica si refacere usoara!

Dana , saru-mana de urare...tie si tuturor fetelor.Intradevar e un alt inceput...am ajuns la concluzia ca e bine sa stai acolo unde nu duci grija banilor...prieteni iti faci oriunde....in fine.

Anca, felicitari pentru gradinita...o saptamana nu e mult, va descurcati voi.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Felicia, din ce scrii tu se pare ca nu sinteti tocmai incantati de faptul ca ati venit in tara ...imi pare rau, dar eu zic ca e acum faza asta de acomodare, in care faceti comparatii, poate dupa o perioada de cateva luni o sa va simtiti ca acasa, va tin pumnii sa fie totul bine!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Nicole, ai dreptate...poate si ca suntem tocmai in Timisoara...tot singuri suntem :(((

Monica, pe mine era sa ma apuce plansul din ce ai scris tu cu baia..of,of.Eu ii fac baie la 4 zile...ma oboseste rau baitza ei.Daca ar trebui sa-i fac zilnic cred ca nu mai apucam sa ma ridic din pat...si asa ma doare cocoasa de la atata luat in "matze"(bratze).

Roberta, daca poti sa-l duci pe Matei la bunici...fa-o!Andreea a stat numai in picioarele noastre tot timpul cat am demontat mobila si cat am pus-o in cutii...ridicam o cutie-vroia si ea sa puna mana,desurubam-vroia si ea sa desurubeze...si tot asa...sa nu mai zic cand am varuit ce tragea de nailoane.Spor la treaba!

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Salutare.
Si eu va doresc un Paste Fericit ,plin de bucurie si multe bucate pe masa.a venit iepurasu si mi-a adus o masina de facut sport.Ca tot v-am auzit de kile ,no si m-am ingrozit.Fete mai usurele ca mine se vaitau ca sunt grase,no,zic eu cum oi fi daca ele la 53 sunt grase?Ma rog,asa o fi moda,deci sa ma adaptez si eu.Mario imi spune ca se creaza pentru scheleti avind in vedere ca intra mai putin material si sunt toalele mai ieftine!!!!!dar nu ca barbatii lesina cind o vad pe Claudia Schifer numa ca are 52 de kile.dar eu nu mai aveam mult si lesinam de emotie.Dar tot m-am impiedicat cind am vazut-o la cafea in birou cu Mario!pe bune m-am impiedicat,spre exasperarea lui Mario.A fost frumos,foarte normala tipa,fara zmacuri si zglipici,chiar e normala,numa cind s-a ridicat am constatat cu stupoare ca ai ajungeam la ...cot.Adica un pic mai sus de cot,dar tot prin apropiere.Domle ce inalta-i!sau mai bine zis,ce pitica-s eu.va dati seama ca eu intre ei eram ca magaru intre oi.la propriu.in schimb Ricardo tot pe mine ma prefera.chiar daca-s pitica.Mi-a varsat cafeaua in poala ,cred ca si el avea emotii.plus ca a facut vraiste la tat-su pe birou,isi punea mostre de material in cap si-i facea lu Claudia kike-buuu(cucu-bau).
Si Ricardo o sa primeasca tricicleta cum ai spuneti voi insa simpla simpla.Cit costa in Ro?

Mergi la inceput