Smecherasi de iulie-august 2004 (172)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Felicia,intotdeauna e mai greu la inceput.Eu personal te invidiez,chiar daca nu esti chiar acasa,macar in jurul tau sunt tot de-ai nostri.si in timp ai sa te obisnuiesti.plus ca Timisoara e un oras superb,mare,animat si civilizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

NEATA
paste/ florii fericit(e)!!!
kro, nu stim inca, suntem in asteptare, dar atat timp cat am aplicat suntem in legalitate.
si la noi functiona mierea, de fiecare data, dar el bea sucuri de fructe/legume etc, ieri a baut un litru de suc de rosii (!!!! cred ca si soacra-mea cam exagereaza...), asa ca nu prea suferim din pricina asta. aseara era asa placut afara, asa c-am iesit cu totii in curte si am jucat fotbal, pupi-mi arata florile (am plantat narcise asta toamna) si a fost f frumos. abia astept we, acu mi-a nazarit ideea sa scot jaluzele afara si sa le spal cu furtunul, hm, sa vedem ce-o iesi.
hai va pup, da-s aici toata ziua ca n-am nici un chef de munci

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mie nu-mi place claudia schiffer, ca-i prea blonda si albicioasa asa. imi amintesc cand eram pustoaica o admiram pe cindy crawford, ca ele-s cam aceeasi generatie, nu?
ps ptiuu, ca s-ul e langa d si-am scris crawfors. hehehe
philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Da,au fost aceeasi generatie.Albicioase sunt cam toate pe aici.Inclusiv eu.Solarul sa traiasca,de altfel natur sunt alba albastruie la piele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Sintem ..mai bine...Eu am doar o usoara durere de capatina, sa simt c-o am ! Nu stiu frate ce-i cu bolile pe aici ca noi asa viroze si tulburari gastrointestinale nu am avut niciodata in Ro! Azi noapte a fost rindul soacrei!
In schimb m-am mai linistit...nu-i defect cupilul meu . Prietenul lui azi a inceput si el sa vomite...Mereu am facut comparatie intre Luca si prietenul lui..aceeasi virsta, aceleasi locuri frecventate....toate bolile facute de Luca au fost facute si de Oscar. Si de aici o concluzie proprie si personala...nu este nici o diferenta intre imunitatea unui copil alaptat si unul nealaptat...Oscar inca este alaptat la 18 1/2 luni...
Felicia...ce aud? Este perioada de readaptare...ce citi ani nu ati mai locuit in Ro? 3?...O sa fie bine...putintica rabdare! Iar Timisoara este un oras superb!!!
Nu incercati sa gasiti cauzele constipatiei...de cele mai multe ori nu pot fi gasite...
Lia ce face Danut?
Dana (roller) bine ai venit...drogul tot drog ramine! Wow...Vic maninca 2 feluri de mincare la prinz???
Nicole va tin pumnii sa fie bine la gradi! Si esti o mama normala si eu m-as gindi numai la ea!
fericit..Roxa, Daria si Carolina...si celorlate mamici daca mai sint si altele de care nu stiu...Si la multi ani de Florii!!!!
Fug acum ca am sedinta...revin

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Ne-au propus sa ne trimita la doctorat in microbiologie...evident pe rind ...si sa fim platiti in timp ce studiem...Evident i-am refuzat!

Ieri le-am dus pe MP si pe socrela sa vada noul apartament..ce le-a placut! Desi cam prea mare!

Dana...sa ne arati poze de la vinatoare de oua..si aici se face! Ia spune-mi si mie ce se poarta in materie de toale,in vara asta...asa pe scurt. Incaltaminte stiu deja! Si intreb si eu ca si Dana..cit costa o tricicleta in Ro??

Am nevoie de ajutorul vostru..spuneti-mi si mie ce fel de cereale dati voi/exista in Ro..si de unde se pot cumpara! Please nu ma uitati ca fac listuta pt socrela!

Adina tu spuneai de o firma de mezeluri..am uitat care!

Alice...ce de aventuri! Luca nu ar fi rezistat renovarii!

Edit: Lumi vacanta placuta! Si nu lua toata casa dupa tine!:)))
Ioana sanatate tie si Mariei!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hehee, Olivia, si inca nu am terminat ! Ne-am luat si bucataria - mobila - acu tre s-o montam, chiuveta noua, alea-alea ... vopsit pereti, eu stau cu Andrei si sotul meu lucreaza cu un vecin care se pricepe ! A venit si mama cica sa ne ajute, dar nu a reusit nici macar sa il culce pe Andrei, asa ca tot noi sintem de baza ! Mama a plecat acasa, ca e mai bine asa ...
Tricicleta costa in jur de un milion, cel putin cea pe care o avem noi, mai gasesti oferte pe la hipermarketuri, dar sint citeva bucati si eventual sparte sau rupte ... mai sint pe la chinezi prin europa (engros-ul lor), dar sint aceleasi cu cele din oras, la preturi oleaca mai mici. Probabil sint si mai scumpe, de vreo firma, eu insa nu le-am vazut pe acestea din urma ! Si decit sa dau o gramada de bani pe ea si Andrei sa mearga citeva zile ...
Cit despre cereale, oferta e variataaa, ce anume te intereseaza ?

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Aoleu,eu de ce am dat 100 de euro?pe tricicleta care mai e si simpla fara tavite si altele ?Noi am probat inainte,de la alti copilasi sa vedem daca-i place.
Olivia,ma bucur ca sunteti mai bine.Despre haine,greu de facut o clasificare.oricum nu mai sunt tendinte stricte ca in anii trecuti,ai mai multe genuri la moda,adica o mai mare diversitate.Acu depinde genul pe care al agreezi tu.Eu sunt cu genul romantic,mi se pare ca ma avantajeaza,insa nu sunt sclava unui singur gen,asa ca ma imbrac foarte diferit de la o zi la alta.Totusi genul romantic are loc aparte in sufletul meu,eu fiind destul de feminina in ansamblu.
Culorile sunt verde in toate nuantele lui de la fistic pina la crud,rosu aprins,alb,negru,imprimeuri mici,am vazut ca nu scapam de roz insa e foarte pal.Ca modele pantalonul drept pina la genunchi(e oribil),fuste tot pina la genunchi (tre sa-ti arat ca nu stiu sa-ti explic modelul):am ceva modele noi,sa ma duc sa i-au de jos o madame de plastic s-o imbrac si s-o pozez.Bluze(camasi) croiala simpla insa efect de amplu la bust dat de volane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna seara.
Va bucurati ca e weekend?Eu nu ca se termina vacanta si o iau de coada luni.Si totusi ma bucur, caci uite asa ma apropii de 11 mai cand imi iau talpasita spre puiut.
Olivia ,dar cum v-ati procopsit mai cu boala asta.Si la mine cica este ceva viral, caci am auzit o multime de persoane care se plang.dar eu ca deobicei, duc boala pe picioare,caci insurence-ul = 0.Sanatate maxima, si aveti grija de voi.
Anca ma bucur ca ati gasit gradinita care sa va placa.Daca erai mai aproape ma ofeream eu sa te ajut saptamana aceea.Dar poate va luati 2-3 zile de concediu tu, si 2-3 tati si rezolvati problema.
Lumi drum bun spre bunici.Si o saptamana frumoasa dupa.
Daria cum mai este urechea?I-ai dat sa fume?
Ioana si voua sanatate, adica tie si Maiiei.Pupa mama pe ea de vorbareata mica si desteapta foc.
Olivia tricicletele sunt de la cateva sute de mii (5-6) pana la cateva milioane.Noi anul trecut i-am luat cu 1,2 milioane ca cea a Monicai and comp., dar e tare subreda, si mandra mea se ridica in picioare in ea.Asa ca in octombrie i-am dus una mai solida de aici.Le foloseste pe amandoua, dar prima nu are deloc stabilitate.
Ma bucur ca sunteti un pic mai bine.

Pupici

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

dana multam pt info..Asta am observat si eu ..parca mult mai diversificata moda..parca se poarta de toate:))). Vreau sa-mi reninoiesc garderoba dupa ce pleaca Luca si o sa am mai mult timp de colindat...Iar panatolonii 3/4....se purtau si acum 3 ani...Genul romantic...zici...eu nu ma prea impac cu fustele astea lingi si cu volane...desi am purtat la greu prin anii "87...
Multam si de finfo cu tricicletele..
Despre cereale...Ma intereseaza daca exista de ex Cerritos (nici nu mai stiu cum se scrie),apoi ceva gen C dar colorate (sint cu fructe) si daca exista si ceva instant (cum este aici oatmeal -ovaz care se prepara cu lapte)
Alice dar asta-i renovare in toata regula!! Astept poze!
Liliana sanatate multa!
Laurici de cite zile are diaree? Ai pastrat regim alimentar? Lui Luca nu i-am dat nimic...dar a durat diareea doar 2 zile...

Mergi la inceput