Smecherasi de iulie-august 2004 (172)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Cheerios - sint un fel de cerculete colorate, nu stiu sigur daca-s cu fructe, Andrei le rontaia pe post de bobo, ca in lapte nu ii plac (eu i-am luat nestle).
Poze o sa pun ... incerc ... sa terminam odata, ca innebunesc fara de bucatarie !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gata, plec sa culc juniorul, ca ii ajunge cit a stat ! De altfel, si mieeeeeee !
O noapte buna va doresc tuturor !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Olivia,3/4 inseamna undeva un pic mai sus de glezna.Ce am vazut eu sunt chiar la genunchi,mie personal nu-mi plac,zici ca mergi vara in drumetie.N-ar fi nimic rau daca ar fi la categoria sport.Insa genul asta de pantalon in combinatie cu sacou,adica costum, e chiar comic.Sau tre sa fii super inalta sa cada in vreun fel genul asta de costum.eu nu-s.Fustele nu mai sunt lungi si cu volane.No ca nu stiu cum sa-ti explic.Audrey Hepburn(sigur n-am scris corect)purta asa fuste in filmul Vacanta la Roma,daca nu ma insel.Sau genul Elisabeth Taylor. Nu e closh,nu e in clini e "taiata pe biee",mie imi place.Dar musai trebe tocuri si la botul rotund pica si mai finut genul asta de fusta.Fac poze si-ti arat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

capitol nou

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

salutare la toata gasca!
Olivia, la Lucas de duminica a inceput toata distractia! nu pot sa ii zic diaree ,nu pot nici sa nu ii zic.Am sunat la dr si le-am spus temerile mele...ei au zis ca lor li se pare ca se imbunatateste situatia...el iese cam de cinci ori pe zi ...nu e prea wattery ca prima data insa nici normal nu e
na ca s-a trezit ..revin ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

continuare...
..de la dr mi-au recomandat iaurt( sa nu lesinati) ,dau imediat si explicatia..in iaurt se pare ca exista bacteria aia buna care se pierde la caca diareic si de care corpul lui are nevoie..le-am si spus ca o sa lesine mama mea cand i-oi spune de tratamentul asta:))..no, au zis ca si aici demult(:)) era ideea ca iaurtul nu se da in cazuri de astea ,dar acus cu noile descoperiri...
iar apropo de temerile mele , eu am gandeam sa nu fie infectie bacteriala si sa necesite antibiotic..astept in continuare si il urmaresc we asta si daca o tinem tot asa ,luni mergem la dr .

cam asta..am venit de la parc sa termin ideea ca altfel nbu mai apuc...ma duc inapoi, va pup si we placut tuturor!

Mergi la inceput