Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Si in primul rand vroiam sa spun la multi ani lui Alberto, Luca, Matei-Calin, David si Robert!!!

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Buna dupa amiaza la toata lumea!
Sa traiasca flacaii aniversati astazi! Chiar nu e aniversarea niciunei fetite sau sunt eu chioara?

Marturisesc, iar nu v-am citit. Astazi am bananait toata ziua pe net sa vad ce magazine noi s-au mai deschis in Cluj si care-i prognoza meteo pe urmatoarele 10 zile. Am strans si farmacia junioarei si sper ca am terminat bagajul ei: o valiza mica si geanta ei de week-end. Modest pentru o domnisoara de 7 luni, nu?

,tanti mama lu' Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gavrilia spune:

Ehei..mult ati mai scris, aproape 30 de capitole de cand nu am mai intrat...

Scriu cate ceva acum, cat doarme piticul ; Casian de la 5 luni nu mai vrea suzeta si m-a luat pe mine pe post de suzi, incat nu mai pot sa fac nimic...papa din ora in ora pe noapte (uneori si mai des) iar ziua din 2 in 2 ore, vad ca azi e a doua zi cand papa la 3 ore, ieri am fost in Herastrau si pana am ajuns acasa au trecut 5 ore, timp in care nu a papat nimic

La 6 luni avem 7.600 grame si 69 cm si cam de cand am renuntat la suzeta nu ii mai place in carucior,nu poate adormi acolo, vrea numai pe umarul meu si e destul de greut, cred ca l-am invatat in brate ...si tot de cand a plecat suzeta... plange din senin, dar de fapt nu plange ci urla cat il tin rarunchii...o fi de la dintisori?sau altceva?caci totul e ok in gurita, insa tot ce prinde duce la gurita sa molfaie...
Cat papa copilashii vostri pe noapte?Cu diversificarea nu stam bine deloc, papa cateva lingurite de supica si de suculete si gata...tot titi vrea...

Stam bine in fundulet, vrem sa si mergem insa dr. a zis sa mai asteptam pana la 7 luni si jumatate cand pot sa il pun in premergator (asta daca optam pt solutia asta) si de la opt luni sa facem noi exercitii cu el...voi ati asteptat asa mult?

UF!S-a trezit piticot...a dormit muuult (20 min)

Sanatate multa copilashilor si sper sa mai intru...pana nu se fac iar 30 de capitole...

P.S. Multumim de urari...si noi uram "La multi ani" si tuturor sarbatoritilor si mamicilor!

Gabriela si Casian (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Am inceput sa studiez scaunele de masina si brusc crema de la avene mi se pare ieftina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gabriela, te asteptam mai des. Copilul meu nu maninca nimic noaptea, si asta de pe la 4 luni si un pic.

Tocmai ce ma uitam la lista cu mamici on-line de pe YM si am observat ca absolut toate (din lista mea) au bebe-le pus la poza - exceptie facind eu, desigur.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Hopa ca si capra mea ameteste.
Plus ca de ceva zile ma incearca asa niste tentative de carcei prin diverse locuri,iar aseara am gustat din plin un carcel de vreo 5 minute ,minute in care nici n-am putut clipi.Si acuma ma doare muschiul de la brat.N-am mai avut de astea de prin luna a 6 a si parca atunci erau mai lights carceii fata de cel de aseara.Tocmai am fost la farmacie si mi-am luat Ca lactic.

Mergi la inceput

Ioana, m-ai facut sa ma bag si eu pe YM ca sa vezi ca si eu tot din sticla aia beau
Mi-am pus in cap sa mai capat si eu o steluta, asa ca va asaltez.

Mergi la inceput

L-am pacalit l-am leganat in scaunelul de masina pana a adormit la loc...cred ca il doare ceva, deoarece geme prin somnic..o fi dintisorii?

Ioana ce fericita esti !...as vrea si eu sa nu pape nimic pe noapte caci sunt mai obosita decat in prima luna , dar si la cel mai mic zgomot pe noapte...se trezeste si vrea sa suga......

Off..de data asta nu am mai scapat...chiar s-a trezit

Va pup!

Mergi la inceput

L-am pacalit l-am leganat in scaunelul de masina pana a adormit la loc...cred ca il doare ceva, deoarece geme prin somnic..o fi dintisorii?

Ioana ce fericita esti !...as vrea si eu sa nu pape nimic pe noapte caci sunt mai obosita decat in prima luna , dar si la cel mai mic zgomot pe noapte...se trezeste si vrea sa suga......

Off..de data asta nu am mai scapat...chiar s-a trezit

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gabriela, lasa ca o sa doarma si Casian mai mult dupa ce o sa manince mai mult seara - si n-o sa-i mai trebuiasca trezire.
Ruxandra, multumesc ca ai intrat on-line, si nu m-ai lasat sa fiu singura mamica fara poza lui bebe. Hai, baga mare ca acusica vine si steluta.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput