Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Scriu repede mesajul acesta , pina nu se trezeste Tudor .

Nu stiu ce are de citeva zile incoace .Dupa bronsiolita de luna trecuta ,a inceput o tuse care are deja 2 sapt si nu il mai lasa , cu toate ca i-am dat Sumetrolim 7 zile , Ambroxol 2 sapt .Ieri a fost chiar cald afara si l-am scos 30 min , iar azi am vazut ca ii curge nasucul , dar nu e infundat .M-am uitat in gitul lui ,dar nu e rosu .In schimb nu maninca , abia daca accepta citeva lingurite .

Nu il mai recunosc , el nu era mofturos la mincare .Acum ,daca vede lingurita stringe buzele si intoarce capul ,iar daca insist il apuca plinsul .M-am uitat si la gingii , dar sint la fel ca atunci cind s-a nascut .In schimb duce la gura tot ce prinde ,inclusiv mina si barbia mea .Cum il iau in brate , ma apuca de par si ma trage spre gurita lui .

Am incercat sa ii dau supa cu bibe , dar urla si il duce numai in coltul gurii .Locul unde ar trebui sa ii iasa caninii e mult mai tare decit in alte parti ale gingiei .Acolo duce tot ce roade el :jucarii,suzeta ,biberon ,mina lui etc.Oare se pregatesc sa iasa mai intii caninii ? Sau o avea cu totul altceva ?

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Noi am papat pana la urma legumele, cu cate o lingurita de fructe inainte.
Eu sunt intr-o stare tare naspa, cred ca de la vreme....

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Gabi, la fel a facut si Anca azi noapte.
Astept si eu raspunsurile fetelor.

Am vazut pozele voastre inca o data.
Aveti o familie super, copiii sunt minunati si se vede din poze ca sunteti mandri de ei.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am sters din adresa comuna filmuletele cu Petra. Puteti sa le vizionati de la mine, si sa nu ocupe spatiu pe adresa comuna de yahoo, sa mai incapa si altele

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Am o clipa de raagaz asa ca ma bag repede in seama .

Cu orele suplimentare al bonei... Eu pe a mea o platesc mult, asa ca nu se pune pb de ore suplimentare platite. De la inceput i-am zis ca nu am cum sa ajung la ora fixa. Si i-am zis ca o sa fie seri cand voi iesi in oras si atunci va sta toata ziua si eu ii dau doar bani de taxi . Pana acum nu i-am dat in plus nimic, o sa-i dau de Pasti ceva, inca nu m-am decis cat...

Am admirat si eu cateva poze, dar nu mai stiu exact pe cine . Oricum numai copii frumosi la noi in grup.
De cateva zile vreu sa-l laud pe Iaris care e super-expresiv. E demential ce fetisoare face . poate oricand sa se apuce de divertisment .

Maddy sanatate multa Biancai.

Ce vreme aiurea...

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ca tot vorbeati de bblushi bronzati... Dragi mamici mainile voastre cum arata? Ca eu parca sunt permanent murdara .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aluna.cata spune:

Gabi, si eu patesc la fel cu al meu bebe, Catalin! Ei, nu chiar asa de rau cu mancarea dar parca am impresia ca ii vor iesi caninii intai! Si stau si ma gandesc: parca nu am vazut niciodata un copil care sa semene a vampir! Nu stiu ce se intampla! Poate ne raspunde Dr. Anya, ca am ajuns sa am incredere in ea mai mult decat in doctorita noastra de familie sau in cea pediatru....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Hello hello

In sfarsit am si eu un net mai de oameni, sa vedem cat tine . Cum eram nervoasa dimineata i-am sunat pe maretii de la firma de cartier la care avem noi net (pt. ca la case domnii de la rds nu-si misca fundul sa puna net) si mi-am dat drumul la gura .

Si eu ma simt ciudat. Cred ca tot de la vreme. Aseara m-am asezat in pat si am simtit cum se invarte camera. Si jur ca nu bausem nimic alcoolic.

Dr. Alina, ce-mi place cum te tii tu tare sa incepi fix de la 6 luni diversificarea. Noi am inceput de la 5 luni jumate dar ar trebui sa se puna de la 6 luni dat fiind ca Matei s-a nascut cu 13 zile dupa termen, nu?
Mifloricico, noi azi in casa evoluam, dar zi-mi si mie de unde iti iei protectie de ploaie pt. carucior. Sau altcineva care stie...
Nu mai stiu ce-am mai citit printre picaturi. Roza e in floare si la mine.

Azi am pregatit cartofi fierti cu ceapa si vreau sa-i fac un piure cu iaurt si cu carnita de pui. Nu mi-e clar cum o sa iasa, doar mi-am imaginat . Sa vedem daca ii place.

Va pupez si eu

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Irino, mainile mele nu arata murdare dar sunt tare aspre, eu asa patesc in fiecare primavara si uneori si toamna.
Cum mai e Vladut cu bubitele? Cu ce i-ai dat pana la urma?

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Si eu ametesc, numai ca dau vina pe antenele de pe cladire (ce mi-e etajul 10, ce mi-e 8, unde lucrez acum).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput